Beautyproducten die ik blijf kopen #2

Ongeveer een jaar terug verscheen er een artikel waarin ik mijn rebuys op beauty gebied aan jullie liet zien. Het werd nodig tijd voor een vervolg gezien ik allerlei beautyproducten voor de tweede keer heb gekocht. Het zijn allemaal producten die een vast onderdeel zijn in mijn dagelijkse routine en waar ik op dit moment echt niet zonder kan. Benieuwd welke producten dit zijn, scroll dan snel naar beneden…

Een tijdje had ik even geen Lemony Flutter meer omdat mijn oude een vrij dubieuze geur had gekregen en ik niet zo heel veel zin had om heel veel geld uit te geven aan verzendkosten. Laatst bestelde ik een cadeau bij Lush voor mijn moeder en ik besloot meteen maar even een nieuwe Lemony Flutter aan te schaffen. En wat had ik dit product gemist! Het is gewoon een hele fijne nagelriemboter die super werkt en daarnaast een heerlijke geur heeft. Dit is vast en zeker een product die ik de rest van mijn leven zal blijven kopen…

Mijn haar kan niet meer zonder, ik heb het over Mythic Oil van L’Oreal Professionnel. Dit magisch goedje zorgt ervoor dat mijn haar er levendig en glanzend uitziet en de geur is ook heel erg lekker! Sinds ik dit product gebruik merk ik dat mijn haar er echt beter uitziet. Zodra dit flesje op is weet ik 100% zeker dat ik dit product opnieuw zou kopen.

Met de ‘Maybelline Dream Lumi Touch concealer’ krijgt mijn oogopslag in een handomdraai een frisse uitstraling. Deze concealer gebruik ik bijna dagelijks en is echt een vaste stap geworden in mijn routine. De concealer dekt heel goed, zonder dat er een plamuurlaag ontstaat en door de lichtreflecterende deeltje zie je er meteen een stuk frisser uit! Zodra er een goede aanbieding is, bijvoorbeeld 1 + 1 gratis dan ga ik zeker weten dit product massaal inslaan want inmiddels is dit ook alweer mijn tweede.

De geur ‘Indian Night Jasmine’ van The Body Shop is mijn absolute favoriete geur. Van deze geur kan ik echt niet genoeg krijgen. Het liefst spuit ik dit geurtje elke dag op, ook al probeer ik wel een beetje af te wisselen gezien ik het anders zonde vind van mijn andere geurtjes. Zodra dit geurtje op is, of eigenlijk voordat die op is, bestel ik een nieuwe…

Inmiddels is dit alweer mijn tweede tube en ik ben echt gek op ‘Embryolisse Lait-Crème Concentré’. Het is een product waar mijn huid ontzettend goed op reageert. Ongeveer twee weken terug schreef ik nog een soort van ‘Ode’ over dit product omdat ik er zo’n ontzettende fan van ben. Als deze tube op is, komt er zeker een tweede en een derde en een vierde etc. etc…

Ten slotte sluit ik dit rijtje af met de ‘Mac Studio Sculpt foundation’. Ik betrap mezelf erop dat ik deze foundation blijf kopen. Dit is inmiddels alweer mijn derde tube en ik vind het een hele fijne foundation die een goede dekking geeft zonder het bekende ‘pancake effect’. Soms meng ik deze foundation wel met een andere, bijvoorbeeld met de Rimmel Wake Me Up foundation zodat mijn gezicht iets meer gaat glanzen, ik hou wel van een glow…

Dit waren ze, mijn ‘Beautyproducten die ik blijf kopen’. Je kunt wel stellen dat de bovenstaande producten mijn all time favourites zijn en ze zijn dan ook wat mij betreft echte aanraders. Welke beautyproduct blijf jij opnieuw kopen?

141 Comments on Beautyproducten die ik blijf kopen #2

 1. Savannah
  30 mei 2013 at 15:02 (10 jaar ago)

  Hoop dure producten, ik hou het toch liever budget. 🙂 Liefs,

 2. martina
  30 mei 2013 at 15:04 (10 jaar ago)

  mooie producten, ik gebruik zelf de lemony flutter!
  leuk artikel 🙂

 3. femketje
  30 mei 2013 at 15:06 (10 jaar ago)

  Love tbs geurtjes! :3

 4. Eline
  30 mei 2013 at 15:11 (10 jaar ago)

  Leuke producten, lemony flutter wil ik ook nog graag proberen!

 5. Mieke
  30 mei 2013 at 15:34 (10 jaar ago)

  Embryolisse en de MAC foundation zijn inderdaad topproducten! Dat geurtje lijkt me ook lekker, toch eens ruiken! 🙂

 6. Louise
  30 mei 2013 at 15:52 (10 jaar ago)

  Het lijken me fijne producten. Zelf heb ik embryolisse en de mac studio sculpt foundation beide met liefde gebruikt. Ga ze binnenkort weer kopen!

  xx

 7. Hanne
  30 mei 2013 at 16:44 (10 jaar ago)

  Van die Mac foundation ben ik ook echt mega fan!

 8. Kimberly
  30 mei 2013 at 16:48 (10 jaar ago)

  De Embryolisse creme lijkt me heel fijn! Ooit ga ik die nog eens proberen 😀

 9. Axelle
  30 mei 2013 at 16:50 (10 jaar ago)

  leuke ‘favorieten’ ! heb echt al zoveeeel gehoord over die lemony flutter, maar ik heb hem nog nooit zelf geprobeerd!

 10. Beautyjuf
  30 mei 2013 at 18:27 (10 jaar ago)

  Wat een mooie producten 🙂 Ik begrijp dat je deze blijft kopen!

 11. Charile
  30 mei 2013 at 18:46 (10 jaar ago)

  Mooie producten!

 12. Ashleey
  30 mei 2013 at 19:13 (10 jaar ago)

  Heel mooie producten!

 13. Jana
  30 mei 2013 at 19:55 (10 jaar ago)

  Hele mooie beautyproducten 🙂 x

 14. Cynthiiaa
  30 mei 2013 at 22:00 (10 jaar ago)

  Jaaa, de Lemony Flutter is geweldig! Mijne is ook bijna op, maar ik weet nu al gewoon dat hij opnieuw wordt gekocht. Ik ben niet meer de enige die hem gebruikt, mijn zus kaapt hem ook regelmatig!

 15. noirperle
  30 mei 2013 at 22:43 (10 jaar ago)

  behalve de foundation van mac en de geur van tbs gebruik ik alles ook.
  Ik ga die parfum van body shop ook proberen. Klinkt in ieder geval lekker.

 16. Angelique
  31 mei 2013 at 02:33 (10 jaar ago)

  Zitten mooie producten tussen vooral lemony flutter is erg fijn!

 17. Mariska
  31 mei 2013 at 13:51 (10 jaar ago)

  Lemony Flutter heb ik pas sinds afgelopen zondag, maar ben er nu al verslaafd aan, wat een heerlijk spul!

 18. Lianne
  1 juni 2013 at 16:32 (10 jaar ago)

  Kun je mischien is een keer een kort vilmpje maken over dat haar product? Lijkt me leuk, want ik wil het ook wel kopen maar weet niet goed wat ik er mee aan moet, xx

 19. Bo Bea
  2 juni 2013 at 19:55 (10 jaar ago)

  leuke en heerlijk producten