Favorites februari 2015

favfeb1

De maand februari is alweer bijna voorbij en ook in deze maand heb ik weer veel liefde ontwikkeld voor een aantal producten. Voorheen maakte ik video’s waarin ik mijn favorieten met jullie deelde maar vanaf dit nieuwe jaar zal ik elke maand een geschreven artikel plaatsen met daarin mijn ‘favorites’. Benieuwd welke random producten ik afgelopen maand veel heb gebruikt, lees dan snel verder…

favfeb31) Deze gympen heb ik inmiddels al een tijdje en kocht ik voor twee tientjes bij Loavies. De afgelopen maanden heb ik deze schoenen af en toe gedragen, alleen liet het weer het niet altijd toe. Het zijn namelijk niet de warmste schoenen maar in februari heb ik ze toch wel regelmatig gedragen. Ik vind deze All Star look-a-likes super tof, ze zijn namelijk lekker casual en ze zitten ook nog eens super comfi.

2) Een aantal weken geleden logeerde ik een aantal dagen bij mijn ouders en daar ontdekte ik Nutella. Ik denk dat ik het vroeger wel eens heb gegeten maar ik kan het mij niet zo heel goed herinneren. Wat ik wel weet is dat Nutella super lekker is en dat ik er nu een beetje verslaafd aan begin te raken, ik heb er zelfs over gedroomd…

3) Picardie glazen zijn altijd al mijn favoriet geweest. Ik vind deze glazen leuk en geschikt voor een wijntje, een sapje, voor koffie en thee. Deze van de Hema met blauwe bodem zijn helemaal leuk en dat voor maar 1 Euro per stuk. Ik kocht er zes stuks en ik heb er de afgelopen tijd heel veel uit gedronken, vandaar dat ze bij mijn favorieten horen.

4) Een tijd lang droeg ik eigenlijk even geen horloges meer, niet per se om een specifieke reden. Maar in februari herontdekte ik mijn prachtige gouden Triwa horloge. Ik vind dit horloge super tof en is ook nog eens goed te combineren met verschillende stijlen kleding. Het klokje is behoorlijk groot en samen met de metalen band zorgt dit voor een stoer uiterlijk.

5) De Rimmel Provocalips zijn nog maar net in de winkel verkrijgbaar en ik kreeg de kleur ‘Little Minx’, opgestuurd. Deze prachtige knalroze kleur is wat mij betreft perfect voor bij een simpele ooglook. Naast de mooie kleur is de Rimmel Provocalips ook een erg fijn product. Hij brengt namelijk prettig aan, is extreem long lasting en voelt niet vervelend aan op de lippen. Dit product heeft dus genoeg redenen om bij mijn favorieten te horen…

6) Nog een lipproduct tussen mijn favorieten, namelijk de Catrice Luminous Lips Lipstick in de kleur ‘110 My Pink-Instinct’. Deze lipstick heeft een erg mooie kleur en finish. Ik ga niet te veel verklappen want binnenkort kun je een review lezen op mijn blog over dit nieuwe product van Catrice.

7) Ten slotte nog een groot favoriet die ik inmiddels al een aantal maanden bijna dagelijks met heel veel plezier gebruik, namelijk; de Real Techniques buffing brush. Ik vind dat deze kwast wat extra aandacht verdiend omdat die zo ontzettend fijn is en mijn make-up prettig en mooi aanbrengt. Een tijd geleden kocht ik de ‘Real Techniques Sam’s Picks’, een kwastenset bestaande uit zes verschillende kwasten en daar zat dus deze buffing brush in. Een echte aanrader wat mij betreft.

Dit waren mijn favorieten van de afgelopen maand, had jij in februari ook favoriete producten?

87 Comments on Favorites februari 2015

 1. Lonneke
  27 februari 2015 at 10:16 (7 jaar ago)

  Fijne favoriete. Toevallig dat deze maand mijn favoriete ook mijn All Stars zijn die had ik deze maand weer aan na een lange tijd. En sinds deze maand heb ik ook veel Nutella chocopast gegeten ik en mijn dochtertje zijn er echt dol op! Het is voor mij de lekkerste chocopasta die er is.

 2. Sas
  27 februari 2015 at 12:10 (7 jaar ago)

  Leuke favorieten, al is het voor mij echt onbegrijpelijk dat er mensen zijn die niet weten hoe Nutella smaakt :p Ik eet echt al zo lang ik me kan herinneren iedere dag Nutella! Ben stiekem wel benieuwd naar die provocalips, maar ze doen mee wel veel denken aan zo’n soort product van max factor (en die vond ik niet fijn).

  Laatste vraagje nog :waar gebruik jij je buffing kwast voor? ik heb ‘m ook maar weet niet echt wat ik er mee moet

 3. Charile
  27 februari 2015 at 13:09 (7 jaar ago)

  Mooie favorieten 😀

 4. Nicole
  27 februari 2015 at 14:01 (7 jaar ago)

  Wat een super leuke favorieten! Heel erg leuk gedaan zo met die nummertjes bij de foto!

 5. femketje
  27 februari 2015 at 14:08 (7 jaar ago)

  fijne favo’s 😀

 6. Mariska
  27 februari 2015 at 20:35 (7 jaar ago)

  Over de Rimmel Provocalips heb ik al veel goed gelezen en veel goede swatches gezien. Ziet er inderdaad heel erg mooi uit.

 7. Lies
  27 februari 2015 at 21:29 (7 jaar ago)

  Hele fijne favorieten! Nutella vind ik zelf ook zo lekker. Ik heb tussendoor wel eens andere hazelnootpasta’s geprobeerd, maar geen één vind ik zo lekker als Nutella. De Real Techniques kwasten wil ik ook nog eens een keer naar gaan kijken. Ik lees er zoveel goeds over en ze lijken mij ook erg fijn.

 8. Nesrin
  28 februari 2015 at 18:25 (7 jaar ago)

  Leuke favorieten. De zwarte gympjes van Loavies zijn cool. Oh en Nutella is heerlijk, slecht maar zo lekker 😉