Fashion trends voor herfst/winter 2014/2015 #1

Op het moment dat ik dit artikel maak regent en waait het flink en als ik naar buiten kijk lijkt het meer op een herfst dan een zomerdag. De weersvoorspellingen zijn voor komende dagen niet heel denderend, al ben ik hier niet rouwig om, en door al het regen, koude temperaturen en de wind krijg ik steeds meer zin in het najaar. Daarom vind ik dit ook het ideale moment om jullie alvast de eerste gedeelte van het ‘Fashion trends voor herfst/winter 2014/2015’ overzicht te laten zien…

Net als vorig jaar blijven de oversized jassen een trend. Dus mocht je nog eentje van vorig jaar hebben dan kun je deze gerust van zolder halen of je koopt een nieuw exemplaar…

trend1

Je oren mogen dit najaar flink shinen en dit doe je door flinke statement oorbellen te dragen. Trouwens niet alleen tijdens een sjiek feestje maar ook gewoon wanneer je naar je werk/school gaat, een beetje bling kan nooit kwaad!

trend2

Zeg maar dag tegen naaldhakken en verwelkom de blokhak. Deze hakken zagen we ook al in de jaren en 90 en ze hebben nu weer een comeback gemaakt. Ik moet er nog een beetje aan wennen maar ik begin het al wat leuker te vinden. Groot voordeel van een stevige hak is dat het wel een stuk steviger loopt en dit komt goed uit met het Nederlandse weer…

trend3

Vorig jaar was de kleur blauw ook al heel hip en dat is komend seizoen niet anders. Ik zie weer ontzettend veel intens blauw gekleurde kleding en accessoires, ik hou er wel van!

trend4

Ook de wollen hoed zagen we vorig jaar al maar dit seizoen mag je eigenlijk niet meer zonder hoed de straat op. Het staat niet alleen heel fashionable, het is ook nog eens lekker warm én ideaal voor een bad hair day…

trend5

Dit was deel 1, uiteraard binnenkort deel 2 op mijn blog met nog meer trends voor komend najaar. Welke van de bovenstaande trends is jouw favoriet?

67 Comments on Fashion trends voor herfst/winter 2014/2015 #1

 1. Beautydagboek
  19 augustus 2014 at 08:07 (8 jaar ago)

  Zo grappig, ik ben blijkbaar helemaal on trend, want vorige winter kocht ik al zo’n oversizede jas en ook een paar ‘blok’hakken. Yay! ;). Mooie collages heb je ervan gemaakt.

 2. Hillene
  19 augustus 2014 at 08:50 (8 jaar ago)

  Ik vind die blokhakken echt gaaf! Helaas loop ik zelf nooit op hakken en dat zie ik mezelf ook nog niet echt doen, dus ik ga op zoek naar een paar met een wat lagere hak.. Verder vind ik het leuke trends (:

 3. beautydiarynl
  19 augustus 2014 at 08:50 (8 jaar ago)

  Mooie collages heb je gemaakt!
  De trends zijn niet helemaal mijn ding, op dit moment dan. Jammer!

 4. Anita
  19 augustus 2014 at 16:57 (8 jaar ago)

  Zijn niet helemaal mijn ding deze trends, vooral dat oversized vind ik niks.

 5. Axelle
  19 augustus 2014 at 17:00 (8 jaar ago)

  ik vind het allemaal leuk, behalve dat blauw!

 6. Anne Solveig
  19 augustus 2014 at 17:58 (8 jaar ago)

  Ik vind de oversized jassen zooo leuk! En de hoeden!

 7. Jana
  19 augustus 2014 at 20:10 (8 jaar ago)

  Jippie!! Ik heb het wel voor die oversized jassen! Laat de herfst maar komen 😉