Rimmel Salon Pro With Lycra nagellak

Rimmel Salon Pro With Lycra nagellak

Voor professionele nagels hoef je tegenwoordig niet meer per se naar een speciale nagelstudio, dit kan namelijk sinds kort ook met de verbeterde Lycra-nagellakcollectie ‘Salon Pro With Lycra’ van Rimmel. Deze collectie bestaat uit maar liefst 25 opvallende kleuren, 9 kleuren daarvan zijn in samenwerking met Kate Moss tot stand gekomen. Ik ontving vijf verschillende kleuren nagellak uit deze collectie en uiteraard heb ik ze grondig voor jullie getest…

Voordat ik de swatches laat zien wil ik jullie eerst even wat meer info geven over deze collectie. De Lycraformule van Salon Pro is namelijk beter dan ooit en heeft zeven voordelen van een professionele manicure in één product gecombineerd. Met deze nagellak breng je namelijk in één eenvoudige beweging een basecoat, strenghtener, growth, colour, topcoat, gel shine finish en anti-chip aan. Dit komt door doordat de Salon Pro is verrijkt met de slimme Colour Sculpt gel met ingekapselde, microscopische deeltjes die zorgen voor een volle en glanzende look. Dit is nog niet alles want de ultra soepele lycra zorgt voor perfect gevormde en extra glanzende nagels waarvan de kleur niet snel vervaagt en is bestand tegen stoten..

Ook de flesjes van de nagellak hebben een make-over gekregen. De verpakking heeft een professionelere uitstraling gekregen en zou volgens Rimmel niet misstaan in een nagelstudio. De dop heeft een ergonomische vorm waardoor het lakje prettig in de hand ligt.

Dit zijn de kleuren die ik heb ontvangen, van links naar rechts: 702 Simply Sizzling, 371 Sea Green, 227 New Romantic, 237 Soul Session en 713 Britpop.

Bij het zien van de flesjes was ik meteen al onder de indruk van de lakjes. De flesjes + dop zien er erg leuk uit en de kleuren lijken zo op het eerste gezicht erg mooi. Tijd om ze te gaan swatchen (sorry dat ik maar drie nagels heb gelakt, mijn wijsvingernagel ziet er op dit moment niet zo florissant uit, hihi)…

Twee laagjes ‘702 Simply Sizzling’

Twee laagjes ‘371 Sea Green’

Drie dunne laagjes ‘227 New Romantic’

Twee laagjes ‘237 Soul Session’

Twee laagjes ‘713 Britpop’

Wat zijn deze lakjes ontzettend fijn, waarom? Allereerst, de lakjes lakken heel erg fijn. De kwastjes zijn mooi breed en lopen een klein beetje rond aan de onderkant waardoor je met slechts één beweging je hele nagel voorziet van een laagje nagellak. Daarnaast is het lakje heel fijn qua dikte, niet te dik maar ook zeker niet te dun, eigenlijk gewoon perfect! De kleuren vind ik ook erg tof en mijn meest favoriete kleuren zijn: 702 Simply Sizzling & 371 Sea Green. De lakjes dekken vrij goed (behalve 227 New Romantic), ook al hadden mijn nagels wel allemaal minstens twee (dunne) laagjes nodig. De nagellak droogt vrij snel en is daarnaast ook snel hard, bijzonder prettig! En last but not least, de lakjes bleven bij mij zo’n vier dagen mooi op mijn nagels (met topcoat) zonder te chippen

Conclusie: Prachtige lakjes van een hele goede kwaliteit, ik heb er weer een aantal favorieten bij!

Rimmel Salon Pro With Lycra nagellak kost €6,99 en is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen.