The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Sorbet

tbs201

Mijn huid is gelukkig weer wat rustiger en ik heb het gevoel dat het weer wat meer in balans is. Op af en toe een pukkeltje na is mijn huid gladder en minder droog dan een aantal maanden geleden. In de zomer is mijn huid altijd wel in een wat betere conditie, blijkbaar heeft de zon en het dragen van minder make-up hier een positieve invloed op. Doordat mijn huid wat minder droog is hoef ik niet meer te grijpen naar een vette dagcreme en in plaats daarvan kan ik eentje gebruiken die wat lichter en luchtiger is. Gelukkig heb ik nu een dagcreme gevonden die voor nu perfect is, namelijk de ‘The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Sorbet’…

tbs202

Eerst even wat meer info over dit nieuwe product van The Body Shop. De Vitamin E Aqua Boost Sorbet is pure verwennerij voor de huid. Het heeft een fluweelzachte textuur, zorgt voor een verfrissende verkoeling en zorgt voor een intensieve hydratatie die nodig is op een zomerse dag. Je huid voelt na gebruik heerlijk zacht, gehydrateerd en blijft de gehele dag mat.

 • Geschikt om het hele jaar te gebruiken, perfect voor de zomer!
 • Fluweelzachte textuur
 • Geeft een verfrissende boost
 • Voor alle huidtypen

In de crème zitten o.a. siliconen (moet je van houden) maar ook Shea Butter en Soja Olie die beide een verzorgende eigenschap hebben. Hieronder even de hele ingrediëntenlijst…

Aqua/Water (Solvent/Diluent), Glycerin (Humectant), Dimethicone (Skin Conditioning Agent), Alcohol Denat. (Solvent/Diluent), Silica (Absorbent), Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Skin Conditioning Agent – Emollient), Sodium Acrylates Crosspolymer-2 (Absorbent), Phenoxyethanol (Preservative), Divinyldimethicone/Dimethicone Crosspolymer (Film Former), Ammonium Polyacrylolydimethyl Taurate (Emulsifier), Polysorbate 20 (Emulsifier), Prunus Amygdalus Dulcis Oil/Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil (Skin-Conditioning Agent), Tocopherol (Antioxidant), Triticum Vulgare Germ Oil/Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil (Emollient), Glycine Soja Oil/Glycine Soja (Soybean) Oil (Emollient/Skin Conditioner), Caprylyl Glycol (Skin Conditioning Agent), Xanthan Gum (Viscosity Modifier), Parfum/Fragrance (Fragrance), Aloe Barbadensis Leaf Juice (Skin Conditioning Agent), Butyl Methoxydibenzoylmethane (Ultraviolet Light Absorber), Menthol (Fragrance/Cooling Agent), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Benzyl Benzoate (Fragrance Ingredient), C12-13 Pareth-23 (Surfactant – Cleansing Agent), C12-13 Pareth-3 (Emulsifier), Menthoxypropanediol (Flavour), t-Butyl Alcohol (Denaturant), Geraniol (Fragrance Ingredient), Linalool (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient), Citronellol (Fragrance Ingredient), Citric Acid (pH Adjuster), CI 17200/Red 33 (Colour), CI 14700/Red 4 (Colorant).

tbs203

De crème zit in een glazen potje en deze bevat 50 ml. Wat mij meteen opviel bij het opendraaien van het potje is de geur, de geur is namelijk erg aanwezig! De geur is sterk en ik ben er niet echt weg van, dit is voor mij zeker een nadeel. Toch wen je wel aan de geur en de werking van de crème is zo prettig dat ik de geur maar voor lief neem…

tbs204

De Vitamin E Aqua Boost Sorbet heeft een hele bijzondere structuur, het doet mij een beetje denken aan een waterijsje. De crème heb ik de afgelopen twee weken elke ochtend op mijn gezicht gesmeerd. Ik merk dat mijn huid er goed op reageert en het trekt gelukkig ook goed in mijn huid zonder dat er plakkerig laagje achterblijft, daarna kan ik dus meteen beginnen met mijn make-up. De Aqua Boost Sorbet voelt lekker verfrissend aan en vooral in de ochtend is dit erg lekker, je bent meteen wakker! Mijn huid is op dit moment niet zo heel droog (gewoon normaal) en ik merk dat deze crème precies voldoende voedt. Mijn huid wordt er niet extra vet van maar ik krijg ook geen last meer van een droge, trekkerige huid.

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik hartstikke tevreden over de Vitamin E Aqua Boost Sorbet van The Body Shop en dit product is vanaf nu verkrijgbaar en kost €19,-.

 

Dit vind je vast ook leuk...

7 Comments on The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Sorbet

 1. Beautydagboek
  17 juni 2014 at 08:33 (6 jaar ago)

  Fijn om te lezen dat je er zo tevreden over bent! Hij lijkt me ook erg fijn voor de iets droge huid, maar aangezien ik echt een gortdroge huid heb is deze misschien niet zo geschikt. Goede review!

  Beantwoorden
 2. Julie
  17 juni 2014 at 15:11 (6 jaar ago)

  Ik heb deze onlangs zelf ook aangeschaft en ben er erg tevreden van! :-)

  Beantwoorden
 3. Ines
  17 juni 2014 at 20:41 (6 jaar ago)

  Klinkt goed, alleen jammer dat de geur niks voor je is!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *