Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #12

Elke maand vind ik het best lastig om mijn favoriete dingen van dit moment te kiezen en niet omdat ik weinig favorieten heb, maar juist het tegendeel. Daarom heb ik besloten om dit item vanaf volgende maand niet één keer maar twee keer in de maand op de vrijdag op mijn blog te plaatsen. Zo wordt het hopelijk wat makkelijker voor mij en zien jullie meer fijne producten voorbij komen. Dat gezegd (geschreven) te hebben, hieronder mijn vijf favo dingen van dit moment…

Het is weer herfst en het mag weer, ik heb het natuurlijk over warme choco met slagroom. De afgelopen week heb ik elke dag wel een kopje gedronken met een flinke toef slagroom. En of dat nog niet ongezond genoeg is, ik voegde er ook nog wat karamelsaus toe zodat het nog lekkerder wordt. Niet heel gezond, toch moet je ook vooral niet vergeten te genieten!

Eindelijk heb ik een paar schoenen die al heel lang op mijn wishlist stonden, namelijk: veterlaarsjes. Ik kocht deze mooie bruine laarzen bij Bershka en gelukkig zitten ze als gegoten. Ik vind deze laarsjes onwijs leuk staan bij een skinny maar onder een jurkje of rokje misstaan ze ook zeker niet. Ik heb zo’n vermoeden dat dit wel eens mijn meest favoriete paar schoenen van dit seizoen kunnen worden.

Dankzij Netflix maak ik kennis met super leuke series en ‘Modern Family’ is daar één van. Over deze serie zag ik altijd al onwijs veel positieve reacties en dat wekte toch best mijn nieuwsgierigheid. Inmiddels ben ik halverwege seizoen vier en ik ben helemaal verslaafd. Ik vind de serie onwijs leuk in elkaar zitten met leuke personages en af en toe zit ik keihard te lachen om bepaalde grappen/situaties. Een terechte favoriet van dit moment en ik vind deze serie echt een aanrader, kijken dus!

De Poudre de Riz de Java van Bourjois mag niet ontbreken in dit rijtje en jullie hebben hier al een review over kunnen lezen. Dit is een hele fijne poeder die zorgt voor een subtiele roze glans. Het product zit ook nog eens in een heel leuk doosje + de poeder ruikt erg lekker. Tot nu toe heb ik deze highlighter elke dag gebruikt voor net wat meer glow en ik kan er nu al niet meer zonder.

Nu het sneller donker en kouder wordt krijg ik steeds meer zin in om het huis gezelliger te maken. Je brengt nu natuurlijk ook meer tijd door binnenshuis en het is gewoon fijn om een lekker knus plekje te maken. In de avond gaan meestal de kaarsjes aan voor net wat meer sfeer en deze lantaarntjes van pt, vind ik super cute en leuk staan. Daarom sluit ik deze ‘Mijn favorieten van dit moment’ af met dit leuke woonaccessoire…

Wat zijn jouw favo’s op dit moment?

15 Comments on Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #12

 1. Milou
  21 oktober 2013 at 09:06 (7 jaar ago)

  Nice!!! :)
  Mijn favoriet is de Minted Rose lipbalm!! :)

  Beantwoorden
 2. Denise
  21 oktober 2013 at 09:34 (7 jaar ago)

  Die lantaarntjes zijn echt heel leuk!

  Beantwoorden
 3. martina
  21 oktober 2013 at 09:44 (7 jaar ago)

  modern family is inderdaad zo leuk!
  en je veterlaarsjes zijn erg mooi

  Beantwoorden
 4. Mireille
  21 oktober 2013 at 09:56 (7 jaar ago)

  Heel leuk! Ik hou ook echt van chocolade melk haha, zeker met slagroom en ook nog caramel saus maar het is toch beter om daar nog niet al te vroeg mee te beginnen :D

  liefs Mireille
  dresslikemi.com

  Beantwoorden
 5. I scream beauty
  21 oktober 2013 at 11:31 (7 jaar ago)

  Wat een leuk artikel! Ik heb zoveel favorieten, echt van alles en nog wat!

  Beantwoorden
 6. Simone
  21 oktober 2013 at 11:58 (7 jaar ago)

  Oooooh, die chocolademelk ziet er echt té lekker uit!

  Beantwoorden
 7. Caro
  22 oktober 2013 at 09:04 (7 jaar ago)

  Leuke favoriete! Ik drink op het moment ook heeel erg veel chocolademelk!! :-)

  Beantwoorden
 8. Diana
  22 oktober 2013 at 12:30 (7 jaar ago)

  Leuke favorieten! En die lantaarntjes; wat een super leuk idee om ze zo neer te zetten!
  Netflix, ik hoor en lees er veel over. Maar zelf nog niet uitgeprobeerd. Snel maar doen! :-)

  Beantwoorden
 9. Joyce
  22 oktober 2013 at 20:59 (7 jaar ago)

  Wat een heerlijk artikeltje Sanne! ^-^ Nu heb ik en zin om warme chocomel met slagroom (EN karamel) te drinken en wil ik toch echt een paar veterlaarsjes kopen en wil ik snel seizoen drie van Modern Family afkijken – wat is die serie leuk he?

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *