What’s in my make-up bag?

tb10

Afgelopen week logeerde ik gezellig bij mijn ouders. Voor vertrek vulde ik mijn make-up tasje met mijn meest favoriete beautyproducten en het leek mij wel leuk om dit aan jullie te laten zien. Want welke producten gebruik ik tegenwoordig elke dag? Waarom zijn deze make-upjes zo fijn? Lees snel verder als je nieuwsgierig bent naar de inhoud van mijn make-up tasje…

Voor mijn make-up gebruik ik een tasje van Sephora. Deze is super handig omdat het tasje lekker plat is en er een speciaal vakje inzit voor mijn kwasten. Eigenlijk neem ik vaak iets te veel spulletjes mee, alleen dit keer heb ik mijn best gedaan om make-up in te pakken die ik ook echt daadwerkelijk nodig heb.

tb2

Ik nam een aantal gezichtsproducten mee. Om te beginnen mijn meest favoriete foundation ooit, namelijk de Guerlain Beauty Booster in de kleur ‘Light’. Deze foundation is zo ontzettend fijn en helemaal in combinatie met mijn droge huid. Na het gebruik van deze foundation heeft mijn huid een super mooie gezonde finish.

Nog zo’n fijn product, namelijk MAC Pro Longwear Concealer. Deze concealer kocht ik laatst voor de tweede keer en dat zegt waarschijnlijk al genoeg. Ik vind dit product vooral heel fijn om te gebruiken onder mijn ogen, deze concealer laat mijn donkere kringen namelijk als sneeuw voor de zon verdwijnen.

tb7

De MAC Prep + Prime Transparant Finishing Powder is tegenwoordig voor mij ook echt een must. Ik gebruik deze poeder niet voor mijn gehele gezicht, omdat ik een hele droge huid heb, maar wel onder mijn ogen over mijn concealer heen. Op die manier ‘set’ ik mijn concealer en zorg ik ervoor dat het niet in mijn lijntjes gaat “kruipen”.

tbs6

Voor een natuurlijke glans op mijn gezicht gebruik ik de MAC Mineralize Skinfinish in de kleur ‘Lightscapade’. Deze highlighter breng ik aan met een kwast op het midden van mijn voorhoofd, iets boven mijn jukbeenderen en vaak nog een beetje op mijn cupidoboogje. Met dit make-up product geef ik mijn gezicht in een handomdraai een mooie gezonde glow!

tb5

Voor wat meer kleur op mijn wangen gebruikte ik afgelopen week of de MAC Mineralize Blush in de kleur ‘Azalea in the afternoon of Too Faced Full Bloom Blush in de kleur ‘Who’s your poppy?’. Beide kleuren vind ik prachtig, de blush van MAC combineert heel fijn met een koele look en Too Faced gebruik ik altijd als ik ga voor een wat warmere look.

tb9

Doordat ik veel verschillende mascara’s opgestuurd krijg, heb ik ontzettend veel mascara’s en daarom wissel ik regelmatig af. Op dit moment gebruik ik de Bourjois Twist Up The Volume, een hele fijne mascara die zorgt voor mooie volumineuze wimpers. De mascara is ook mooi zwart en vooral het borsteltje is erg fijn.

tb8

Ook aan mijn wenkbrauwen besteed ik de laatste weken veel tijd, mooie wenkbrauwen maken je look wat mij betreft helemaal af. Hiervoor gebruik ik ook twee producten, namelijk een oogschaduw van MAC (waarvan ik de naam niet weet). Deze oogschaduw heeft een hele mooie mat bruine kleur en staat perfect in combinatie met mijn haarkleur. Ook gebruik ik tegenwoordig een wenkbrauwpotlood van Hema, in de kleur ’11’. Deze potlood gebruik ik om kleine “gaatjes” in mijn wenkbrauw mee op te vullen.

tb3

Ook in mijn make-up tasje afgelopen week, het MAC Eye Shadow Showstopper palette. In dit paletje zitten mooie neutrale kleuren waar je zowel een natuurlijke look als een wat meer donkere look kunt maken. Deze palette van MAC blijft een favoriet en gaat eigenlijk altijd mee wanneer ik op vakantie ga of een weekendje weg ben.

tb4

Voor mijn lippen bracht ik de Bourjois Color Boost mee in de kleur ’09 Pinking of it’ en Artdeco Lip Briliance in de kleur ’62’. De lipgloss van Artdeco is perfect voor overdag en geeft een heel subtiel kleurtje en glans aan mijn lippen. De Bourjois Color Boost potlood daarentegen geeft wat meer kleur af maar vind ik ondanks dat, toch ook perfect voor overdag.

tb1

Ten slotte nam ik uiteraard ook nog wat kwasten mee. Namelijk vier stuks van RealTechniques: de Multi Task brush, de Essential Crease brush, de Setting brush & de Buffing brush. Stuk voor stuk zijn dit hele fijne kwasten en ik gebruik ze nu al een tijdje met heel veel plezier. Verder nam ik nog van het merk Bdellium Tools een blending brush mee (785), een Angle Brow Brush (763), een spooly (733) & een Smoky Eyeliner Brush (716).

De afgelopen week heb ik elke product wel een keertje gebruikt, dit keer heb ik dus goed ingepakt! Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien welke producten er in mijn make-up tasje zitten, wat voor producten neem jij mee in je make-up bag?

85 Comments on What’s in my make-up bag?

 1. Carien
  12 februari 2015 at 08:39 (8 jaar ago)

  Leuk om te zien! Ik wil heel graag de Lingerie de peau n keer proberen maar ik vind hem zo duur.. Hoe lang doe je er ongeveer mee?

 2. Liset - Beautydagboek
  12 februari 2015 at 09:41 (8 jaar ago)

  Wat gebruik je fijne en mooie producten! Het MAC Showstopper palette vind ik prachtig, die zou ik zelf ook graag willen hebben. De lipgloss van ARTDECO ziet ook erg mooi uit!

 3. Kirsten
  12 februari 2015 at 12:15 (8 jaar ago)

  Wat een mooie producten gebruik je!

 4. Caro
  12 februari 2015 at 13:04 (8 jaar ago)

  Altijd leuk om te zien welke beautyproducten iemand gebruikt! Die blushes van MAC zien er prachtig uit! 🙂

 5. Nicole
  12 februari 2015 at 15:40 (8 jaar ago)

  Wat een leuke producten!

 6. Ilja
  12 februari 2015 at 15:51 (8 jaar ago)

  Een hoop mooie Mac’cies…

 7. Manon
  12 februari 2015 at 18:57 (8 jaar ago)

  Wat een fijne producten gebruik je

 8. Miranda
  12 februari 2015 at 20:44 (8 jaar ago)

  Mooie producten. De kwasten van RT zijn zo fijn (a)

 9. Edith Sofia
  14 februari 2015 at 23:25 (8 jaar ago)

  Wat een mooie producten♥