The Body Shop Vineyard Peach Body Scrub

The Body Shop Vineyard Peach Body Scrub

Ik ben dol op de producten van The Body Shop. Ten eerste omdat het eerlijke producten zijn en ten tweede omdat de meeste producten ontzettend fijn zijn. Sinds een tijdje heb ik de ‘Vineyard Peach Body Scrub’ in huis uit de gelijknamige collectie. De ‘Vineyard Peach’ collectie bestaat uit nog drie andere producten, namelijk: een douchegel, body lotion en butter. Meteen bij het opendraaien van de deksel zag ik een heerlijke scrub waar ook nog eens een hele lekkere geur vanaf kwam. Uiteraard ben ik gewapend met de pot body scrub onder de douche gesprongen…

Laten we eerst even kijken naar de looks van de verpakking want die ziet er goed uit. Een tijdje terug heeft The Body Shop aan heel veel producten een nieuwe modernere uitstraling gegeven. Ik vind deze body scrub er ook heel leuk uitzien en het is meteen duidelijk dat het product naar perzik ruikt. Omdat ik water in de pot wil vermijden staat de pot bij mij niet onder de douche maar in een kastje zodat het product zo lang mogelijk meegaat…

De body scrub ziet er echt heerlijk uit en ik heb bijna zin om een hapje te nemen. De body scrub heeft een heleboel ingredienten en de meeste daarvan zijn natuurlijk. Zo bestaan de scrubdeeltjes uit vermalen perzikpit en kokos en zitten er verschillende natuurlijk oliën in zoals: sojaboon olie, perzikpitolie en zoete amandelolie. Het is een vrij milde scrub maar is wel echt voor het lichaam bedoeld.

Mijn lichaam scrubben doe ik zo’n twee keer per week en dat is met de ‘Vineyard Peach’ echt een feestje. De scrub is vrij fijn maar zorgt binnen no time voor een fluweel zacht huidje. Door de verzorgende oliën is deze scrub perfect voor mensen met een droge huid, jeej! Eigenlijk heb ik helemaal niets negatiefs te melden over dit product en vind ik het simpelweg een absolute aanrader!

De producten van de ‘Vineyard Peach’ collectie liggen nu in de (web)winkel, voor een pot body scrub van 200 ml betaal je 15 Euro.