Sale bij Love, Pieces & Happiness!

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heb ik vorig jaar een webshop geopend, namelijk: Love, Pieces & Happiness! Op dit moment heb ik mijn webshop op een iets lager pitje staan, in verband met de drukte rondom mijn therapie & blog, maar mijn webshop is natuurlijk wel gewoon “open”. Omdat het nieuwe modeseizoen voor de deur staat heb ik een leuke sale in mijn shop waarmee je heel voordelig modeaccessoires kunt scoren, neem dus vooral even een kijkje…

Ook heb ik sinds kort de LP&H Suprise Box. Deze doos zit boordevol met leuke sieraden & accessoires en hiervoor betaal je €24,95. Wat vooral leuk is, is dat de waarde van de inhoud een stuk hoger ligt dus je krijgt zeker waar voor je geld. Dus hou jij van verrassingen, dan is de Suprise Box zeker een aanrader!

En omdat ik iets extra’s wil doen voor mijn bezoekers, heb ik de code: ‘gratisverzending’ aangemaakt. De eerste vijf personen die deze code gebruiken krijgen het pakketje gratis thuis gestuurd. Happy shopping!

 

Dit vind je vast ook leuk...

7 Comments on Sale bij Love, Pieces & Happiness!

 1. Robin
  24 januari 2014 at 16:39 (6 jaar ago)

  Ik zal eens een kijkje nemen!

  Beantwoorden
 2. Isabel
  25 januari 2014 at 10:48 (6 jaar ago)

  Wat leuk! Ik vind het een hele leuke webshop, al heb ik er nog nooit iets besteld .

  Beantwoorden
 3. Deena
  25 januari 2014 at 16:04 (6 jaar ago)

  Ik zal gauw eens een kijkje nemen !!

  Beantwoorden
 4. Simone
  25 januari 2014 at 19:04 (6 jaar ago)

  Heel leuk!! Ik zie al hele mooie oorbellen, morgen ga ik wat bestellen :-)

  Beantwoorden
 5. veerle
  25 januari 2014 at 21:48 (6 jaar ago)

  super leuke webshop! ik heb net een horloge besteld, maar hoelang duurt het voordat ik hem binnen krijg? liefs veerle

  Beantwoorden
 6. Xan
  27 januari 2014 at 00:05 (6 jaar ago)

  Super leuk. Ik zal even een kijkje nemen.
  Love,

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *