OOTD: Casual Thursday

Doordeweeks draag ik het liefste casual kleding, een outfit met niet al te veel poespas en die comfortabel zit. Sowieso is mijn stijl nogal basic en ik voel mij hier het meest prettig in. Voor speciale gelegenheden, denk aan feestjes, etentjes, uitgaan vind ik het wel heel leuk om er wat meer werk van te maken en vaak pak ik dan ook wat meer uit qua sieraden & accessoires. Toch zie je mij het vaakst in een casual outfit en vandaag heb ik er weer zo één voor jullie…

Door het zonnige voorjaarsweer van de afgelopen dagen kreeg ik zin om mijn laarsjes van Sacha weer uit de kast te trekken. Deze laarsjes zijn lekker vrolijk en ik combineerde ze met een simpel vest, t-shirt en jeans…

vest Forever 21 / t-shirt Forever 21 / jeans Only / laarsjes Sacha / horloge Love, Pieces & Happiness / nagellak Catrice ‘Oyster & Champaign’

Wat vinden jullie van mijn outfit, let me know!