VVDD: Heb jij wel eens kleding gekocht n.a.v. een post op mijn blog?

Meerdere malen per week plaats ik op mijn blog collages met daarin kleding combi’s, dit doe ik vooral om jullie te inspireren maar stiekem ook omdat ik het zelf heel erg leuk vind om te doen. Toen ik heel jong was, een jaar of 14 wou ik eigenlijk het liefste styliste of etaleur worden, uiteindelijk koos ik voor de interieurbranche en liet ik de modekant voor wat het was. Inmiddels ben ik wel weer dagelijks bezig met mode en vind ik het ontzettend leuk om mijn samengestelde outfits met jullie te delen, met hopelijk als resultaat jullie te inspireren…

Maar raken jullie eigenlijk geïnspireerd en misschien nog interessanter, kopen jullie ook wel eens kleding of accessoires naar aanleiding van een blogpost van mij? Of heb je zelfs wel eens een soortgelijk setje gekocht?

Ik ben hier gewoon heel nieuwsgierig naar en ik zou het heel leuk vinden als jij je antwoord achterlaat bij de comments, alvast bedankt!

21 Comments on VVDD: Heb jij wel eens kleding gekocht n.a.v. een post op mijn blog?

 1. Nynke
  5 juli 2013 at 00:40 (7 jaar ago)

  Ja! Ik heb dat roze spijkershortje gekocht bij de h&m naar aanleiding van jouw post! Ik raak ook zeker geïnspireerd van jouw postst! Keep up the good work!

  Beantwoorden
 2. Lies
  5 juli 2013 at 01:00 (7 jaar ago)

  Ik raak zeker wel geïnspireerd door jou blogposts! Kleding heb ik om eerlijk te zijn nog niet gekocht naar aanleiding van een post, maar wel dat ik accessoires voorbij zag komen die ik heel erg leuk vond en dat ik dan in de winkel iets tegenkwam wat erop leek en dat nam ik dan mee. Ook doe ik sommige DIY posts zoals een hele tijd geleden met de geknoopte vriendschapsarmbandjes maken. Ik ben toen gelijk mijn borduurgaren tevoorschijn gaan halen en ben ze gaan maken.

  Beantwoorden
 3. Ashleey
  5 juli 2013 at 07:51 (7 jaar ago)

  Ik word wel vaak geinspireerd! En ja ik heb wel eens een shirtje gekocht die je in een collage had gemaakt! :D

  Beantwoorden
 4. martina
  5 juli 2013 at 08:09 (7 jaar ago)

  niet specifiek 1 kledingstuk, wel neem ik sneller even een kijkje bij een merk als ik mooie items in een post voorbij zie komen.

  Beantwoorden
 5. amber
  5 juli 2013 at 09:13 (7 jaar ago)

  Ik heb zeker wel eens wat gekocht naar aanleiding van jou blogpost. Als het van de h&m is dan vooral. :)

  Beantwoorden
 6. Mar
  5 juli 2013 at 09:20 (7 jaar ago)

  Ik doe zeker veel inspiratie op! Ik heb eens een outfit gekocht die jij droeg. Een donkerblauw jurkje van de WE met bloemetjes en een cognac riempje/touwtje. Helaas staat die combinatie bij mij helemaal niet..
  En verder ook qua kleurencombinaties. Dan zie ik een hele leuke kleurencombinatie en bedenk ik me dat ik ook zo’n kleur jasje en shirtje in de kast heb liggen, dus draag ik dat. Ik ben namelijk heel slecht in combineren.

  Beantwoorden
  • Mar
   5 juli 2013 at 09:22 (7 jaar ago)

   Wat stom, ik zit met de combinaties helemaal bij de verkeerde site. Ik kom net van styleguide af en daar heb ik die combinaties gezien, stom!
   Maar toch doe ik bij jou ook veel combinaties op, vooral van scrapbook. Ik heb ook wel eens complete outfits gekopieerd, zoals als je outfits plaats met alles van de nieuwe H&M collectie. Of met een scrapbook ga ik op zoek naar een soort gelijk iets. Een leuk oversized vest met een mooie skinny. Dan wil ik die wel ook persé in die kleuren, haha.
   Dus ja, jij bent zeker een inspiratie bron voor mij! Vooral omdat je altijd betaalbare combinaties maak enzo! Dus ga zo zeker door :)

   Beantwoorden
 7. Eline
  5 juli 2013 at 10:03 (7 jaar ago)

  Nee nog niet maar dat komt vooral omdat de winkels die je noemt niet mij bij in de buurt zitten anders was ik er allang heengerend :P

  Beantwoorden
 8. Femke
  5 juli 2013 at 10:08 (7 jaar ago)

  Voor mij is het vaak ter inspiratie. Maar ik het is wel vaak dat ik een kijkje ga nemen bij de shop waaruit je heel veel leuke items hebt geplukt ;-)

  Beantwoorden
 9. Helmi
  5 juli 2013 at 11:27 (7 jaar ago)

  Ja ik heb wel eens wat gekocht wat je in een collage had gebruikt! :) Vooral dingetjes van H&M. Ook heb ik verschillende webshops door jou ontdekt als new look, modcloth en selfridges. En geinspireerd ook zeker, sommige setjes zou ik anders niet zo snel gemaakt of gekocht hebben :)

  Beantwoorden
 10. kitkatje
  5 juli 2013 at 11:43 (7 jaar ago)

  ehm wel een keer een nagellakje die erbij hoorde

  Beantwoorden
 11. Emma
  5 juli 2013 at 12:16 (7 jaar ago)

  Ik heb altijd iets van wouw, dat moet ik kopen!
  Maar aangezien ik TOTAAL BLUT ben kan ik niets kopen :)
  maar soms als ik in de winkel sta denk ik wel: ik combi deze broek met dit shirt, dat stond op WAF :)

  Beantwoorden
 12. Romy
  5 juli 2013 at 16:35 (7 jaar ago)

  Ja, ik heb de diy armbanden dingetjes gekocht nadat ik jouw filmpje erover zag, en ben er blij mee! :)

  Beantwoorden
 13. Laura
  5 juli 2013 at 19:39 (7 jaar ago)

  ja.. maar toen kocht ik het en vond ik het toch niet leuk en nu zit ik met een 100 euro tegoed bon opgescheept van de sascha :(

  Beantwoorden
 14. Robin
  6 juli 2013 at 16:25 (7 jaar ago)

  Ik raak geïnspireerd, maar daadwerkelijk iets gekocht niet.

  Beantwoorden
 15. alyssa
  19 juli 2013 at 22:10 (7 jaar ago)

  ik vind het heel interessant,
  maar heb een vraag het klinkt misschien raar maar hoe oud ben je eigenlijk?

  Beantwoorden
 16. web hosting services
  11 augustus 2020 at 02:56 (5 dagen ago)

  What’s up to every body, it’s my first pay a visit of this webpage; this web site consists of awesome and really fine information designed
  for readers.

  Beantwoorden
 17. Elisha Suns
  14 augustus 2020 at 11:18 (1 dag ago)

  I just want to say I am beginner to blogs and honestly savored this web site. Probably I’m going to bookmark your blog post . You surely have good article content. Kudos for revealing your blog.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *