Mega sale in mijn shop!

Als je mijn persoonlijke update artikel van afgelopen maandag hebt gelezen, ben je als het goed is al op de hoogte. Maar wie weet heb je het artikel gemist en hierbij even een update wat betreft mijn shop. Ik ga Love, Pieces & Happiness op een lager pitje zetten omdat ik vanaf 1 september ga beginnen met een opleiding. Omdat ik weet dat ik het druk ga krijgen de komende jaren heb ik besloten om alleen nog maar mijn eigengemaakte sieraden te gaan verkopen. Wie weet dat ik in de toekomst toch weer mijn shop ga uitbreiden want ik vind het wel heel leuk om een webshop te runnen en ik ga het ook zeker missen. Maar voor nu is dit de beste keuze…

LPHwaf

Omdat de meeste producten in mijn shop nogal seizoensgebonden zijn heb ik besloten om een mega sale te houden. Dus ben je benieuwd welke leuke producten je met een fikse korting kunt scoren, neem dan zeker een kijkje in mijn shop. Happy shopping!

 

 

Dit vind je vast ook leuk...

4 Comments on Mega sale in mijn shop!

 1. Beautydiarynl
  6 augustus 2014 at 18:32 (5 jaar ago)

  Ik mag van mezelf niet meer zomaar iets kopen, al verkoop je echt super leuke items! Succes met de verkoop! XO

  Beantwoorden
 2. Debbie
  6 augustus 2014 at 21:12 (5 jaar ago)

  Helaas zijn de items die ik leuk vind al uitverkocht :-(
  Succes met je studie! Ik ken je dan wel niet persoonlijk, toch ben ik trots op wat je bereikt hebt!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *