LP&H nieuwtjes + kortingscode (alleen vandaag geldig!)

Mijn webshop ‘Love, Pieces & Happiness‘ bestaat alweer bijna een jaar, wat vliegt de tijd! Ik begon heel klein maar inmiddels staan er zo’n 100 producten online. Stiekem had ik nooit verwacht dat het zo’n succes zou worden maar inmiddels merk ik dat ik steeds meer uren vrij moet maken voor mijn shop en dat vind ik uiteraard hartstikke leuk!

hoi101

De afgelopen tijd zijn er veel nieuwe producten in mijn shop gekomen. Zo heb ik veel nieuwe statement kettingen, oorbellen en horloges toegevoegd maar ook heb ik mijn LP&H lijn een klein beetje uitgebreid. De laatste weken ben ik namelijk weer flink aan de knutsel geweest en daar zijn best wat leuke armbandjes uit voortgekomen, al zeg ik het zelf. Dat vind ik trouwens ook één van de leukste dingen aan mijn shop, het maken van sieraden. Ook het vinden van nieuwe producten vind ik erg leuk om te doen, soms doe ik dit middagen achter elkaar. Ik zoek namelijk net zo lang door totdat ik items vind waar ik 100% achtersta, daarom is LP&H ook echt MIJN webshop!

Ten slotte heb ik nog twee leuke nieuwtjes voor jullie. Je krijgt nu namelijk bij elke bestelling in mijn shop een gratis vriendschapsarmbandje én ik heb ook nog een leuke kortingscode die alleen vandaag geldig is. Gebruik de code: zomer2014 en ontvang maar liefst 15% korting op je bestelling. Happy shopping!

 

Dit vind je vast ook leuk...

7 Comments on LP&H nieuwtjes + kortingscode (alleen vandaag geldig!)

 1. Laura
  10 juni 2014 at 04:51 (6 jaar ago)

  Wat super tof dat het zo goed gaat en je er veel plezier in hebt! Ik ga zeker even een kijkje nemen! :)

  Beantwoorden
 2. Janine
  10 juni 2014 at 12:11 (6 jaar ago)

  Helaas de code werkt bij mij niet

  Beantwoorden
 3. Esmee
  10 juni 2014 at 12:46 (6 jaar ago)

  Helaas werkt de code bij mij ook niet, ik kom vanmiddag nog wel even terug!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *