Welke van de twee?

Gisteren heb ik de hele avond gezocht naar een jurkje, binnenkort heb ik namelijk een bruiloft en ik wil graag iets netjes aan. In mijn kast heb ik op dit moment niet echt iets hangen, in ieder geval niets voor een bruiloft en daarom heb ik een mooi excuus om iets nieuws te kopen. Na heel wat webshops af gezocht te hebben, heb ik uiteindelijk twee jurkjes gevonden die ik beide erg leuk vind. Ze zijn qua stijl redelijk verschillend maar wel allebei ‘Sanne’ jurkjes (als je begrijpt wat ik bedoel) toch vind ik het heel lastig kiezen en daarom heb ik jullie hulp nodig…

dress1

Dit zijn de jurkjes, qua kleur komen ze redelijk overeen maar qua stijl niet echt. Nummer 1 is vrij romantisch en zeker geschikt voor een bruiloft maar zal ik niet snel daarna weer dragen omdat ik het jurkje iets te ‘formeel’ vind. Op zich een beetje jammer van mijn geld maar wat is die mooi! Jurkje 2 is iets minder formeel en kan ook prima overdag gedragen worden, bijvoorbeeld met laarsjes en een stoere biker jacket. Toch vind ik dit jurkje misschien weer iets te simpel voor een bruiloft?

Lastig…lastig en daarom heb ik jullie hulp nodig. Welke van de twee vind jij de leukste?

100 Comments on Welke van de twee?

 1. Robin
  8 april 2014 at 06:33 (7 jaar ago)

  Die eerste! Ik vind persoonlijk dat je die best ook gewoon kunt dragen.
  Die tweede vind ik niet echt voor n bruiloft.
  Ja sowieso die eerste hihi. Xx

 2. Laura
  8 april 2014 at 06:42 (7 jaar ago)

  De eerste vind ik het beste voor een bruiloft, maar wel jammer dat je ‘m daarna niet meer vaak kan dragen.. Dan moet je voor de tweede gaan. ;)

 3. Maud
  8 april 2014 at 07:03 (7 jaar ago)

  Ik zeg ook de eerste! Ik vind best dat je die daarna nog gewoon kan dragen, met wat leuke sandaaltjes en gekleurde sieraden :)

 4. Beautytalk
  8 april 2014 at 07:06 (7 jaar ago)

  Het eerste, het streepje is te casual!
  Eefje

 5. Bonnie
  8 april 2014 at 07:07 (7 jaar ago)

  Misschien ken je de ongeschreven regel niet, maar wit is geen kleur die gasten dragen. Wit is alleen voor de bruid weggelegd, zo’n beetje elke andere kleur kun je natuurlijk gewoon dragen!

  • Sanne van Huis
   8 april 2014 at 08:06 (7 jaar ago)

   Ik ken de regel! Deze jurkjes zijn ook niet wit ;) maar beide lichtroze…

 6. Tineke
  8 april 2014 at 07:25 (7 jaar ago)

  Ik zou voor de tweede gaan, als je die daarna nog wel draagt! Anders is het zonde van je geld!
  Liefs

 7. Laurien
  8 april 2014 at 07:44 (7 jaar ago)

  Ik zou voor allebei niet gaan. Wit is niet echt een geschikte kleur om te dragen naar een bruiloft. Eigenlijk mag alleen de bruid deze kleur aan.
  Wel moet ik zeggen dat ik vooral het tweede jurkje super leuk vind voor gewoon! Waar is ie van?

  • Sanne van Huis
   8 april 2014 at 08:06 (7 jaar ago)

   Ze zijn allebei lichtroze :)

 8. Maura
  8 april 2014 at 07:49 (7 jaar ago)

  Ik zou ook niet voor een wit jurkje gaan, vanwege de reden die Laurien en Bonnie voor mij al hebben genoemd.
  Misschien dat je er nog iets overheen kan dragen, maar dan kan dat dus niet uit. Ik ben ook op zoek en heb op asos hele leuke gekleurde jurkjes gevonden. Succes!

  • Sanne van Huis
   8 april 2014 at 08:06 (7 jaar ago)

   Beide jurkjes zijn lichtroze :)

   • Maura
    8 april 2014 at 19:22 (7 jaar ago)

    Ik zie het nu ook! Vanochtend was het nog donker (lag in bed, gordijnen dicht ect:-))
    Maar dan zou ik voor de eerste gaan. Mooi romantisch! Waar issie van?

 9. Stephanie
  8 april 2014 at 08:23 (7 jaar ago)

  Ze lijken toch voor mij ook te wit, daarbij zou het eerste jurkje een bruidsjurk voor een “simpele” bruid kunnen zijn. Ik zou persoonlijk voor een andere kleur gaan, tenzij de bruid er ok mee is. Wit is tegenwoordig breed, niemand trouwt meer in wit, het is allemaal offwhite, gebroken wit, creme, lichtroze etc etc.

 10. Kim
  8 april 2014 at 08:34 (7 jaar ago)

  Ik zou voor jurkje 1 gaan, deze is juist ook leuk om nog te dragen na de bruiloft!

 11. Lieke
  8 april 2014 at 08:37 (7 jaar ago)

  Ahhh lastig! Ik zou voor de eerste gaan! Ik heb eind april ook een bruiloft van mijn nicht maar ik kan een jurkje aan omdat ik een ongeluk heb gehad en opgeblazen knieƫn! Heb ik wit hemdje met kanten details gekocht bij de H&M ook wel leuk!

  Succes ermee!
  X Lieke

 12. Axelle
  8 april 2014 at 08:48 (7 jaar ago)

  ik zou voor nummer 1 gaan, ik denk dat je hem wel wat kunt opleuken met accesoires om het een beetje meer casual te maken, zo kan je hem achteraf nog aan :)

 13. Noor Clothes & Dreams
  8 april 2014 at 09:05 (7 jaar ago)

  Het eerste jurkje! Je kan het gerust nog eens dragen op restaurant, dus niet enkel voor die bruiloft (:

  xo Noor

 14. Joyce
  8 april 2014 at 09:20 (7 jaar ago)

  Ik volg je nog niet zo heel lang, dus ken je kledingstijl ook niet echt goed, maar ik zou definitely voor de eerste gaan! Ik draag dat soort jurkjes ook prima overdag gewoon met een blazer, maar je kan hem (als je daar van houdt) ook wat stoerder maken met een zwart leren jasje! Het andere jurkje lijkt me ook idd niet zo mooi voor een bruiloft en ik vind dat die mij staan als een zoutzak haha! Ik hoop dat je de eerste kiest!

 15. Emma
  8 april 2014 at 09:22 (7 jaar ago)

  Wat mij betreft zijn deze jurkjes roze genoeg om niet voor wit door te gaan hoor :)
  Ik zou voor de eerste kiezen! Ik denk dat die later nog wel anders te stylen is zodat je hem vaker aan kan, bijv met een donkergroen jasje of bruine laarsjes/sandaaltjes? Of een statementketting met wat meer kleur :)

 16. Kayleigh
  8 april 2014 at 11:41 (7 jaar ago)

  Ik zou zeker weten voor de eerste kiezen! Voor gewoon dagelijkse kleding vind ik het tweede jurk ook prachtig!

 17. Kim
  8 april 2014 at 12:26 (7 jaar ago)

  Absoluut de eerste!! Ik zou deze wel dragen met een opvallende pump. Na de bruiloft is hij ook mooi met een sandaaltje of stoere Jack/blazer!!

 18. Dionne
  8 april 2014 at 13:41 (7 jaar ago)

  De eerste! :D

 19. Edith
  8 april 2014 at 13:41 (7 jaar ago)

  Voor een bruiloft zou ik zeker de eerste kiezen!

 20. Mandy
  8 april 2014 at 14:39 (7 jaar ago)

  Nr 1, ik denk dat ik de nummer 2 net iets te ‘normaal’ vind. Maar het zal er voor mij ook aan liggen of je de hele dag bent uitgenodigd of alleen voor het feest. Voor alleen het feest kan jurk nummer 2 prima. Dan zal ik daar voor gaan, gewoon weg omdat je de jurk vaker aantrekt. Maar voor de hele dag vind ik iets netters gepaster (jurk nummer is ook netjes, maar wel minder). Met slippers, een spijkerjas en een stoere statement ketting kan je jurk nummer 1 in de zomer ook leuk combineren. Het ligt trouwens ook een beetje aan het stel dat gaat trouwen. Zijn ze heel netjes (nr 1) of geven ze niet veel om mode (nr2).

 21. Willemijn
  8 april 2014 at 16:51 (7 jaar ago)

  De eerste !(:

 22. Kimberly
  8 april 2014 at 18:14 (7 jaar ago)

  Nummer 2 vind ik zelf het leukste :D

 23. Manon
  8 april 2014 at 20:25 (7 jaar ago)

  Oei dat is moeilijk voor mij ik vind ze allebei heel erg leuk. De kleur is ook erg mooi. Ik hou wel van dat zachtroze ! Ik denk dat ik dan toch voor het eerste jurkje moet kiezen!!

 24. Charlotte
  8 april 2014 at 23:43 (7 jaar ago)

  Ik zou jurkje 1 kiezen, jurkje 2 komt nogal pauper over op mij. En jurkje 1 kun je voor een gewone dag ook prima downdressen met een spijkerjack en laarsjes!

 25. Romy
  9 april 2014 at 21:21 (7 jaar ago)

  De eerste!

 26. Ines
  10 april 2014 at 23:10 (7 jaar ago)

  Oooh dat eerste is echt zo mooi!