Deel 2: 5 x Party outfits!

Deel 2: 5 x Party outfits!

De glitters vliegen om je oren als je online aan het shoppen bent. Ik ben gek op de maand december, want naast de gezelligheid ben ik ook gek op alle glitters die bij deze maand horen. De webshops zijn rijkelijk gevuld met feestelijke items en ik kon het niet laten om wat partyproof outfits samen te stellen. Vorige week zagen jullie al deel 1, vandaag kunnen jullie deel 2 bewonderen…

Ik ben dol op nude kleuren en ook voor een party outfit vind ik deze kleur geschikt. Leuk is dat je nude met zowel zilver als goud kunt combineren. Dit keer koos ik voor zilver en dat staat natuurlijk ook het mooiste bij het bovenstukje van het jurkje. Ik vind dit een erg leuke outfit en zou het zo dragen…

De outfit hierboven is misschien net iets meer ingetogen maar door de prachtige oorbellen en clutch wordt het geheel toch meteen een stukje feestelijker…

De jurk hierboven vind ik echt prachtig! De kleur is goed, ik vind het model van de jurk heel mooi en de jurk is denk ik ook nog redelijk warm. Deze jurk combineerde ik met peachy en goudkleurige tinten. Wat een plaatje!

Je hoeft natuurlijk niet een jurkje aan te doen, je kunt ook kiezen voor een rokje. Dit rokje vind ik vrij jeugdig en staat wat speelser dan een jurkje. Het rokje combineerde ik uiteraard wel met een goed paar killer heels, het tasje, armband en nagellak maakt het geheel compleet.

Ten slotte nog een outfit met blauwe accenten. Ik vind blauw goed passen bij zowel goud als zilver en daarom maakte ik een mix met deze kleuren. Wie zegt dat goud en zilver niet goed samengaan?

Wat vind jij van deze outfits en welke is jouw favoriet?