Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #8

Vandaag alweer de 8e editie van ‘Mijn 5 favoriete dingen van dit moment’, en het klinkt misschien cliché maar de weken vliegen voor mijn gevoel voorbij. Ik heb vandaag weer vijf hele random dingen voor jullie uitgekozen, dit keer o.a. make-up, stiften en een recept. Wederom was het wel weer heel erg lastig want ik krijg en koop de laatste tijd zoveel leuke spulletjes dat het kiezen er niet makkelijker op wordt…

Van dit leuke mini dagboekje word je toch meteen vrolijk? Ik in ieder geval wel! Dit boekje kocht ik online en gebruik ik om mijn ‘doelen’ (angststoornis) in te schrijven en wanneer een doel is gelukt schrijf ik erbij wat er allemaal goed ging zodat ik op moeilijke momenten het na kan lezen. Het boekje gaat dus overal mee naar toe en ik ben heel erg benieuwd hoe dit boekje erover een jaar uitziet…

Ik schreef al een rewiew over dit hele fijne make-up product van Rimmel, namelijk de ‘Apocalips’. Dit is de kleur ’501 Stellar’ en zoals ik ook al schreef is dit mijn favoriete kleur. Niet alleen is de kleur heel mooi, de lipgloss is ook gewoon heel fijn doordat die makkelijk te gebruiken is, best lang goed blijft zitten en lekker aanvoelt op mijn lippen. Een echte favoriet!

Zijn het eyeliners? Nope, het zijn penseelstiften. Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op tekenen en penseelstiften stonden al een tijdje op mijn verlanglijstje. Het zijn namelijk vrij prijzige stiften (zo’n 3,95 per stuk) en dat vind ik redelijk veel geld voor een “viltstift” maar ik heb ze nu alle vijftien gebruikt en ze zijn het zeker wel waard. De stiften kun je zowel “droog” als “nat” gebruiken, dat laatste geeft een beetje een “waterverf” effect…Misschien dat ik binnenkort wel wat tekeningen aan jullie ga laten zien, wie weet!

Deze leuke sandaaltjes kocht ik laatst bij Forever 21, en wat zijn ze leuk! Ik vind de combi van nude, goud en neongeel erg tof en ze kostte maar €8,90. Binnenkort zal ik de sandaaltjes een keertje laten zien in een ‘OOTD’, want aan zijn ze nog net wat leuker!

Deze (vega)pastasalade is echt té lekker, dit recept moest ik gewoon eventjes met jullie delen. No worries, ik ga er geen gewoonte van maken om recepten te delen, ik hou niet eens van koken (wel van lekker eten ghehe). Maar deze pastasalade is zo lekker en vooral met het warme weer van de afgelopen dagen, klik hier om het recept te lezen….

Zo, dat waren ze weer mijn vijf favo dingen van dit moment! Heb jij ook een favoriet(en), deel ze vooral bij de comments!

26 Comments on Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #8

 1. Sacha
  21 juni 2013 at 15:09 (7 jaar ago)

  Leuke favorieten! Wat ik dat dagboekje schattig zeg en ik vind je sandaaltjes ook erg leuk. Ik zou trouwens best wel wat tekeningen van je willen zien :)

  Beantwoorden
 2. Axelle
  21 juni 2013 at 16:39 (7 jaar ago)

  leeuk ! & ben wel benieuwd om zo’n tekening van je te zien!

  Beantwoorden
 3. Romy
  21 juni 2013 at 16:43 (7 jaar ago)

  Leuke sandaaltjes!

  Beantwoorden
 4. Lys
  21 juni 2013 at 17:12 (7 jaar ago)

  Leuke sandaaltjes zeg!

  Beantwoorden
 5. Beautyjuf
  21 juni 2013 at 17:16 (7 jaar ago)

  Aha, dat Apocalips een favoriet product van je is, begrijp ik ;-) Mooi product!

  Beantwoorden
 6. sterre
  21 juni 2013 at 19:41 (7 jaar ago)

  waaneer komt er een nieuw filmpje op youtube? ik maakte me even zorgen om je maar nu ik zie dat je wel op je blog bent is het weer goed

  Beantwoorden
 7. Marloes
  21 juni 2013 at 20:02 (7 jaar ago)

  Leuke favorieten! De salade ziet er heerlijk uit!

  Beantwoorden
 8. Jeske
  21 juni 2013 at 23:19 (7 jaar ago)

  Het lijkt mij erg leuk om wat van je tekeningen te zien! Ik heb het ook altijd veel gedaan. De laatste tijd neem ik er de tijd niet meer voor. Maar ik vind het nog steeds heel leuk en ik vind het ook altijd leuk om te zien wat anderen tekenen!:)

  Beantwoorden
 9. Xan
  21 juni 2013 at 23:20 (7 jaar ago)

  Super leuke favorieten. Schattig dagoekje.
  Love,

  Beantwoorden
 10. Savannah
  21 juni 2013 at 23:29 (7 jaar ago)

  Leuk om te zien die sandaaltjes zijn erg mooi :)

  Beantwoorden
 11. Maxime
  22 juni 2013 at 00:40 (7 jaar ago)

  Die diary is inderdaad erg leuk

  XO

  Beantwoorden
 12. Cynthiiaa
  22 juni 2013 at 01:11 (7 jaar ago)

  Pastasalade? OH MY NOM! Haha, ik houd van pasta en al helemaal in een salade. Ooit had ik zo’n pastasalade gehaald bij de AH, maar vers is natuurlijk lekkerder. :) De Apocalips van Rimmel is op en top. De pigmentatie blaast je echt om ver!

  Beantwoorden
 13. Laura
  22 juni 2013 at 07:40 (7 jaar ago)

  Ah die diary is schattig joh! :)

  Beantwoorden
 14. Marli
  23 juni 2013 at 21:23 (7 jaar ago)

  Leuk die Diary, nog nooit gezien, waar heb je die vandaan?

  Beantwoorden
 15. Femke
  23 juni 2013 at 21:37 (7 jaar ago)

  Dat boekje is super leuk! Waar heb je deze gekocht :-)? Misschien ook wel een goed idee voor mijn faalangst om ”accomplishments” op te schrijven ;-)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *