Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #8

Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #8

Vandaag alweer de 8e editie van ‘Mijn 5 favoriete dingen van dit moment’, en het klinkt misschien cliché maar de weken vliegen voor mijn gevoel voorbij. Ik heb vandaag weer vijf hele random dingen voor jullie uitgekozen, dit keer o.a. make-up, stiften en een recept. Wederom was het wel weer heel erg lastig want ik krijg en koop de laatste tijd zoveel leuke spulletjes dat het kiezen er niet makkelijker op wordt…

Van dit leuke mini dagboekje word je toch meteen vrolijk? Ik in ieder geval wel! Dit boekje kocht ik online en gebruik ik om mijn ‘doelen’ (angststoornis) in te schrijven en wanneer een doel is gelukt schrijf ik erbij wat er allemaal goed ging zodat ik op moeilijke momenten het na kan lezen. Het boekje gaat dus overal mee naar toe en ik ben heel erg benieuwd hoe dit boekje erover een jaar uitziet…

Ik schreef al een rewiew over dit hele fijne make-up product van Rimmel, namelijk de ‘Apocalips’. Dit is de kleur ‘501 Stellar’ en zoals ik ook al schreef is dit mijn favoriete kleur. Niet alleen is de kleur heel mooi, de lipgloss is ook gewoon heel fijn doordat die makkelijk te gebruiken is, best lang goed blijft zitten en lekker aanvoelt op mijn lippen. Een echte favoriet!

Zijn het eyeliners? Nope, het zijn penseelstiften. Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op tekenen en penseelstiften stonden al een tijdje op mijn verlanglijstje. Het zijn namelijk vrij prijzige stiften (zo’n 3,95 per stuk) en dat vind ik redelijk veel geld voor een “viltstift” maar ik heb ze nu alle vijftien gebruikt en ze zijn het zeker wel waard. De stiften kun je zowel “droog” als “nat” gebruiken, dat laatste geeft een beetje een “waterverf” effect…Misschien dat ik binnenkort wel wat tekeningen aan jullie ga laten zien, wie weet!

Deze leuke sandaaltjes kocht ik laatst bij Forever 21, en wat zijn ze leuk! Ik vind de combi van nude, goud en neongeel erg tof en ze kostte maar €8,90. Binnenkort zal ik de sandaaltjes een keertje laten zien in een ‘OOTD’, want aan zijn ze nog net wat leuker!

Deze (vega)pastasalade is echt té lekker, dit recept moest ik gewoon eventjes met jullie delen. No worries, ik ga er geen gewoonte van maken om recepten te delen, ik hou niet eens van koken (wel van lekker eten ghehe). Maar deze pastasalade is zo lekker en vooral met het warme weer van de afgelopen dagen, klik hier om het recept te lezen….

Zo, dat waren ze weer mijn vijf favo dingen van dit moment! Heb jij ook een favoriet(en), deel ze vooral bij de comments!