Herome 100% Hollands mini nagellak

Herome 100% Hollands mini nagellak

Oranje is natuurlijk de kleur van ons koningshuis en met 30 april, de kroning van Prins Willem Alexander, in het vooruitzicht besloot Herome alvast een lakje uit te brengen speciaal ter ere van deze hele speciale dag maar ook tijdperk. Herome komt namelijk met ‘100% Hollands Take Away mini nagellak’. Met natuurlijk een heel speciaal lakje, namelijk een oranje kleur die speciaal is uitgebracht voor deze gelegenheid…

Hier zie je de mini lakjes op een rij, van links naar rechts: Oranje, rood, wit en blauw. Zo op het eerste gezicht niet hele spectaculaire kleuren maar natuurlijk wel uitermate geschikt voor bijvoorbeeld koninginnedag, bevrijdingsdag of het EK/WK.

De flesjes zijn klein en bevatten ieder 4 ml, een kleine hoeveelheid maar eerlijk is eerlijk, hoe vaak raakt een flesje met nagellak helemaal op? Het dopje is ook klein en daardoor heb je niet heel veel grip, toch kon ik nog best netjes lakken dus echt een probleem is het niet.

Hierboven zie je de oranje kleur, deze heeft een metallicachtige finish en dekt goed na twee dunne laagjes. De lakjes hebben trouwens geen namen of kleurnummers dus ik noem ze maar gewoon bij kleur.

Hierboven zie je het witte lakje en zoals je kunt zien is de dekking niet heel geweldig. Hier draag ik zo’n drie laagjes en nog steeds zie je mijn nagels er doorheen.

De blauwe kleur is denk ik mijn favoriet! Een mooie donkerblauwe kleur met een metallic glans. Hier draag ik twee dunne laagjes en zoals je kunt zien is de dekking prima!

Ten slotte nog een rode kleur, op zich niet een hele bijzondere kleur. Het is een donker warme rode kleur en dekt aardig goed. Hierboven draag ik drie dunne laagjes.

Ten slotte maakte ik ook nog even een leuke nail art met de kleuren rood, wit en blauw. Als basis koos ik voor een gouden kleur en met een dottingtool maakte ik de de Nederlandse vlag (het is nu eerder de Franse vlag) op mijn ringvinger. Misschien wel leuk voor Koninginnedag?

De lakjes lakken dus best wel fijn, ondanks het kleine dopje. De lakjes blijven met een topcoat zo’n 2 tot 3 dagen goed zitten zonder chippen, niets mis mee dus. Vanaf 1 maart zijn de Herome 100% Hollands Take Away mini nagellak verkrijgbaar bij bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.nl. De lakjes kosten €2,99 per stuk.