Bourjois Old versus New wedstrijd

Vandaag heb ik weer een leuke winactie samen met andere Bourjois ambassadeurs  waarmee jullie kans kunnen maken op een Bourjois make-up pakket t.w.v. €100,-. Deze wedstrijd is speciaal voor de echte Bourjois fan want met deze wedstrijd wordt je kennis getest. Want lukt het jou om een oude en een nieuw Bourjois product aan elkaar te koppelen? Lees snel verder voor meer info…

Op elke deelnemende blog kun je een stukje tekst/hint vinden en het is de bedoeling dat je de voorloper vindt van een huidig product. Heb je het lijstje compleet stuur deze dan naar: bourjois@simplymarketing.nl. Voor meer info (en deelnemende blogs) kijk je op http://www.facebook.nl/bourjoisNL. Je hebt een week de tijd om het lijstje te mailen (tot 7 november 2013).

Hieronder vind je mijn hint:

Erasable Liner

Een nieuwe, speciale retoucherende eyeliner! Een uitkomst voor beginners en voor hen die minder handig zijn in het aanbrengen. Met de uitwisbare Liner kan iedereen het zonder aarzeling erop wagen: ongecontroleerd uitglijden of een onregelmatige vorm… geen paniek, maar gewoon wissen tot je tevreden bent met je strakke zwarte lijn.

Succes!

 

94 Comments on Bourjois Old versus New wedstrijd

 1. Selena
  31 oktober 2013 at 14:26 (9 jaar ago)

  Leuke winactie, maar niks voor mij haha, heb maar 1 product van Bourjois.

 2. Michelle
  31 oktober 2013 at 15:47 (9 jaar ago)

  Leuke actie! Ik heb mijn antwoorden gelijk opgestuurd! 🙂

 3. Anne Solveig
  31 oktober 2013 at 21:15 (9 jaar ago)

  Wat leuk!