Bourjois Blush Exclusif & Gloss Rose Exclusif lipgloss

Bij een herfstcollectie denk je misschien niet meteen aan roze, ik in ieder geval niet. Toch denkt Bourjois daar een tikkeltje anders over en komen ze met een verrassende collectie, namelijk: La Vie en Rose. Deze collectie staat eigenlijk een beetje in het teken van het 150 jarig bestaan van Bourjois. In deze collectie zit o.a. de Poudre de Riz de Java, waar jullie al een review over konden lezen, en de Blush Exclusif & Gloss Rose Exclusif lipgloss en vandaag heb ik over deze twee producten een review…

De bovenstaande producten zijn super bijzonder want ze bevatten pH-gevoelige pigmenten. Zo zijn je lipgloss en blush helemaal op maat. Want niet het product zelf geeft de roze kleur aan de lippen en wangen, maar de speciale pigmenten zorgen ervoor dat de huid reageert en dat het roze kleurt. Bij iedereen is de kleur dan ook anders en de  make-up producten zorgen voor een super natuurlijk resultaat. Uiteraard was ik heel erg benieuwd naar beide producten…

De Blush Exclusif zit in het bekende ronde doosje van Bourjois met magneetsluiting. Het doosjes is vrij klein en kan makkelijk worden meegenomen in bijvoorbeeld je tas. De verpakking ziet er wat mij betreft goed uit en past er goed bij het merk Bourjois.

Op de achterkant vind je een sticker met informatie en ingrediënten, altijd handig!

In de binnenkant van het doosje zit ook een spiegeltje en dat is natuurlijk heel erg handig voor als je tussendoor je make-up wilt bijwerken. De blush heeft een creamy textuur maar op de huid wordt het een soort van poeder en dit voelt prettig aan op de huid. De blush breng ik het liefste aan met mijn vingertoppen en dit gaat heel makkelijk.

Dit is de kleur van de blush zoals het er in het doosje uitziet en zoals je ziet is het een vrij heftig kleurtje maar op de huid wordt de kleur stukken anders. Hieronder zie je de blush op mijn wangen en zoals je kunt zien geeft het bij mij een hele natuurlijke blos.

Ik vind de Blush Exclusif een heel fijn en verrassend product. De textuur van de blush voelt fijn aan, is makkelijk aan te brengen en het resultaat is heel natuurlijk. Na ongeveer 4 a 5 uur was de kleur wel een beetje verdwenen en is het dus weer tijd om de boel bij te werken.

Bourjois Blush Exclusif €10,99

Bij de blush hoort ook nog een lipgloss, namelijk: Gloss Rose Exclusif. Deze gloss werkt exact op dezelfde manier en geeft dus bij iedereen net een ander roze kleurtje op de lippen. De huls vind ik er mooi en sierlijk uitzien en herkenbaar als ‘Bourjois’, helemaal niets op aan te merken.

De gloss breng je aan met een kwastje en dit vind ik altijd wel heel prettig werken omdat je zo heel secuur het product aan kunt brengen. De gloss ruikt behoorlijk zoet, een beetje naar snoepjes en plakt behoorlijk. Van beide moet je houden, ik vind de zoete geur wel lekker maar de gloss vind ik wel net iets te plakkerig. Maar smaken verschillen!

De gloss lijkt roze op het kwastje maar wanneer je het swatched zie je vooral een transparante kleur met een rozige gloed. Zodra je de gloss aanbrengt op je lippen wordt de kleur geleidelijk roze. Hieronder heb ik de gloss een paar minuten op en het effect is subtiel en erg mooi. Op de full face foto hierboven heb ik de lipgloss wat langer op en zie je dat de kleur intenser is geworden, ook mooi.

De Gloss Rose Exclusif is een leuk en origineel product. De kleur pakt bij mij mooi uit en de lipgloss blijft vrij lang zitten, mede ook doordat die vrij plakkerig is. Ik vind de lipgloss wel heel erg plakken waardoor ik het ietsjes minder comfortabel vind voelen, toch is dit wel heel persoonlijk en wie weet vind jij het helemaal niet storend?!

Bourjois Gloss Rose Exclusif €10,99

Wat vind jij van deze producten en ben je nieuwsgierig geworden?

17 Comments on Bourjois Blush Exclusif & Gloss Rose Exclusif lipgloss

 1. Hasina
  23 oktober 2013 at 00:42 (7 jaar ago)

  Had hier wel eerder van gehoord maar nooit geprobeerd, ga het zeker hale!.

  Beantwoorden
 2. Angelique
  23 oktober 2013 at 06:51 (7 jaar ago)

  de blush is mooi natuurlijk ik hou wel van dat soort tintjes, staat je goed :-)

  Beantwoorden
 3. Sofie
  23 oktober 2013 at 07:37 (7 jaar ago)

  Vooral de blush spreekt me aan, hij is mooi!

  Beantwoorden
 4. Eline
  23 oktober 2013 at 08:45 (7 jaar ago)

  Ik kende dit merk helemaal niet, ziet er mooi uit!

  Beantwoorden
 5. Caro
  23 oktober 2013 at 09:01 (7 jaar ago)

  Vooral de blush vind ik erg mooi! :-)

  Beantwoorden
 6. Denise
  23 oktober 2013 at 13:43 (7 jaar ago)

  Hm, ik vind de lipgloss toch iets te transparant. De blush vind ik wel mooi!

  Beantwoorden
 7. Lies
  23 oktober 2013 at 17:53 (7 jaar ago)

  Hele mooie producten! Vooral de blush zou ik zeker wel eens willen kopen, want het kleurtje vind ik zo mooi.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *