Update: GOSH picture Perfect Puzzle + hints

Update: GOSH picture Perfect Puzzle + hints

Zijn jullie al druk bezig met het zoeken van de 22 afbeeldingen voor de ‘Gosh Perfect Puzzle’ wedstrijd. Met deze winactie maak je kans op een Gosh goodiebag t.w.v. 100 Euro. Vandaag wil ik even een snelle update geven en jullie nog voorzien van wat hints. Het kan namelijk maar zo zijn dat je maar 19 afbeeldingen hebt kunnen vinden en je zoektocht hebt gestaakt. Niet nodig, want drie blogs deden achteraf gezien toch niet mee en hebben dus ook geen plaatje verstopt op hun blog. Gelukkig heb ik deze drie afbeeldingen voor je, dus je krijgt de missende letters van mij cadeau. Hieronder geef ik trouwens ook nog even een hint voor de plek waar ik mijn afbeelding heb verstopt, mocht je die nog niet hebben gevonden…

De plek waar je mijn afbeelding kunt vinden is de plek op mijn blog waar je alles over mij te weten komt (dat moet nu een makkie zijn).

Hieronder de drie afbeeldingen die jullie nodig hebben om de puzzel op te lossen…

Ook heb ik vernomen van het PR bureau dat de winactie tot nu toe een groot succes is en dat er al veel mails met antwoorden zijn binnengekomen. Wil jij ook nog meedoen, dat kan tot 15 april en stuur je antwoord naar simplypr@simplymarketing.nl. Heb je de hele winactie gemist en heb je geen idee waar ik het over heb? Klik dan hier

Veel succes!