Maybelline Master Graphic + Colossal Go Extreme mascara!

mayb2

Inmiddels liggen deze producten in de winkel, ik heb het over de ‘Maybelline Master Graphic & Colossal Go Extreme Leather Black mascara’. Met deze twee nieuwe producten zorg jij je ervoor dat dit najaar je ogen meer opvallen dan ooit tevoren. De eyeliner had direct mijn aandacht door de ietwat aparte vorm en de mascara ziet er zeker veelbelovend uit. Na een week deze producten te hebben getest heb ik vandaag voor jullie mijn review…

mayb4The Colossal Go Extreme Leather Black! mascara is het ideale product om je wimpers flink op te laten vallen. Deze mascara geeft je wimpers een intens zwarte kleur, daarnaast zorgt het voor veel volume en een mooie krul. De mascara heeft een uniek gegolfd steeltje en een dubbele reservoir, waardoor er twee keer zoveel mascara op de borstel terecht komt. Het borsteltje heeft extra lange haartjes in een unieke schroefvorm, waardoor elk wimper haartje wordt voorzien van extreem veel volume.

mayb5mayb6

De verpakking van de mascara vind ik erg herkenbaar als Maybelline mascara, als je begrijpt wat ik bedoel. De ietwat schreeuwerige lettertype past goed bij wat deze mascara belooft, namelijk extreem veel volume. Het borsteltje is gemaakt van echte haartjes en ik vind dat zeker een pluspunt. Het borsteltje ziet er aardig groot uit en ik ben dus ook heel benieuwd of ik de mascara vlekvrij op mijn wimpers krijg…

mascara1

Tijdens het aanbrengen van deze mascara kwam ik er meteen achter dat deze inderdaad veel volume geeft. Zonder al te veel moeite heb je na een aantal laagjes volumineuze wimpers met ook nog eens een goede krul. Daarnaast is de mascara goed zwart, ook een pluspunt. Wel moet je oppassen dat je niet té veel laagjes aanbrengt, het wordt namelijk al gauw too much.

Het borsteltje werkt prettig en ook al is deze wat aan de grote kant, door de vorm kan ik de mascara snel en makkelijk netjes aanbrengen. Daarnaast zorgt de vorm er ook voor dat ik goed bij de kleinste haartjes kan komen zonder dat er vlekjes ontstaan.

Gedurende de dag houdt deze mascara het goed uit, al moet je wel uitkijken voor een regen/huilbui want de mascara is niet waterproof.

Ik moet zeggen, ik ben onder de indruk van de Maybelline The Colossal Go Extreme Leather Black! mascara en deze gaat sowieso in mijn everyday bakje! De mascara is alleen in de kleur ‘Leather Black’ verkrijgbaar en kost €15,49.

mayb7

Dit seizoen draait het allemaal om eyeliner, of je nu gaat voor een subtiel lijntje of dat je er een waar grafisch kunstwerk van maakt, eyeliner is dit seizoen een musthave! Vanaf nu heeft Maybelline een eyeliner in het assortiment die het voor iedereen mogelijk maakt om eenvoudig een grafisch lijnenspel te creëren. De Master Graphic liner is de eerste driehoekige vloeibare eyeliner van Maybelline.

mayb8mayb9

De Master Graphic liner heeft een heel apart stiftje, deze doet mij denken aan een marker. Bij het zien van de grootte van de stift vroeg ik mij af of het mogelijk zou zijn om er fijne lijnen mee te kunnen zetten? Ik hou namelijk van een subtiel lijntje boven mijn wimperrand, vooral ook omdat ik wat hangende oogleden heb en ik dit het mooiste vind.

eyeliner1

Na een aantal keren oefenen met de liner, kreeg ik het eindelijk in de vingers. Door de aparte vorm van het stiftje is het nog best lastig om een mooie scherpe lijn te zetten die niet al te dik is. Ook al staat er op de verpakking een tekening met uitleg, het is toch best lastig en vooral veel oefenen. Na een aantal keren proberen krijg ik nu de eyeliner redelijk mooi op mijn oogleden (zie afbeelding hierboven). Wat ik een heel groot pluspunt vind is dat de liner echt mooi zwart is. Een minpunt vind ik dat de eyeliner niet heel prettig werkt en dat je dus even de tijd moet nemen om het onder de knie te krijgen. Eenmaal aangebracht blijft de eyeliner keurig op de plek.

Ook al is deze liner mooi zwart en na een tijdje oefenen valt er best mee te werken, toch ben ik gematigd positief omdat ik weet dat deze eyeliner niet voor iedereen is weggelegd ook al zegt Maybelline dat deze liner geschikt is voor iedereen. De Maybelline Master Graphic kost €9,99.

mayb1

Wat is jouw eerste indruk van deze twee producten?

 

Dit vind je vast ook leuk...

8 Comments on Maybelline Master Graphic + Colossal Go Extreme mascara!

 1. Manon
  8 oktober 2014 at 13:17 (5 jaar ago)

  De producten zien er allebei super goed uit!

  Beantwoorden
 2. Laura
  8 oktober 2014 at 14:52 (5 jaar ago)

  De mascara lijkt me erg fijn!

  Beantwoorden
 3. Tessa
  8 oktober 2014 at 16:02 (5 jaar ago)

  Producten zien er goed uit! De mascara lijkt me erg fijn. Knap dat je met die stift een wing kunt maken, ik vind het nog erg lastig..

  Beantwoorden
 4. Nicole
  8 oktober 2014 at 19:22 (5 jaar ago)

  Goede review! De producten zien er erg fijn uit. Wat kun je trouwens mooi je eyeliner doen.

  Beantwoorden
 5. Mariska
  9 oktober 2014 at 13:04 (5 jaar ago)

  Zelf vind ik beide producten er wel mooi uit zien!

  Beantwoorden
 6. Parfumswinkel
  9 oktober 2014 at 16:54 (5 jaar ago)

  toevallig, ik heb net ook een artikel over mascara geschreven! Ik ben ook al heel lang op zoek naar een goede eyeliner. Vaak vind ik een stift niet zo fijn werken als een kwastje. Maar wellicht kan ik deze een keer proberen, bedankt voor de review.

  Beantwoorden
 7. MarinaBold
  14 mei 2018 at 11:39 (2 jaar ago)

  I have checked your blog and i have found some duplicate content, that’s
  why you don’t rank high in google’s search results, but there is a tool
  that can help you to create 100% unique articles, search for: SSundee
  advices unlimited content for your blog

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *