What’s in my bag?

Het is altijd leuk, tenminste dat vind ik, om te zien wat iemand mee heeft in zijn of haar tas. Tja, ik ben nou eenmaal een nieuwsgierig aagje! Ook zo benieuwd wat ik allemaal meeneem in mijn tas, vandaag heb ik voor jullie een artikel waarin ik laat zien wat ik zoal meesleep. En zoals je kunt zien heb ik niet heel veel spullen in mijn tas, eigenlijk alleen de echt nodige dingen…

whatsinmybag

 1. Ik heb altijd een notitieboekje bij me, deze is trouwens best speciaal. In dit boekje staan namelijk allerlei activiteiten genoteerd die ik heb ondernomen tijdens mijn therapie periode. Heel af en toe lees ik het lijstje terug en zo word ik er weer aan herinnerd wat ik eigenlijk allemaal kan, zo kom ik er elke keer achter dat ik veel sterker ben dan dat ik denk. Want eerlijk is eerlijk, vaak vergeet men positieve ervaringen een stuk sneller dan negatieve ervaringen. Dit boekje is dus een mooie reminder…
 2. Mijn handen worden redelijk snel droog, vooral nu het wat kouder wordt. Daarom heb ik altijd een fijne handcrème bij me. Deze is van The Body Shop in de geur ‘Honeymania’, een hele lekkere volle crème.
 3. Ook standaard in mijn tas is een geurtje, vaak kies ik voor een sample. Deze flesjes zijn meestal lekker compact en wat minder breekbaar. Nu heb ik de geur ‘Chloé Love Story’ in mijn tas, een super lekker geurtje.
 4. Een deodorant is voor mij ook zeker een must in mijn tas, ik wil gewoon de hele dag lekker fris blijven.
 5. Ook altijd in mijn tas, mijn koptelefoon van Frends. Soms moet ik eventjes wachten en dan vind ik het fijn om naar een muziekje te kunnen luisteren zonder dat iemand daar last van heeft.
 6. Uiteraard heb ik ook altijd mijn portemonnee mee met de nodige pasjes en kleingeld.
 7. Ook bijna altijd in mijn tas, een stripje paracetamol. Mocht ik dan toch hoofdpijn of bijvoorbeeld buikpijn hebben, dan heb ik een pijnstiller achter de hand.
 8. Mijn telefoon mag echt niet ontbreken in mijn tas. Ik vind het prettig om mijn iPhone bij me te hebben zodat ik altijd bereikbaar ben en daarnaast gebruik ik mijn telefoon ook voor het maken van foto’s en om op Social Media te kunnen…
 9. Zoals je kunt zien heb ik maar weinig make up mee in mijn tas, ik vind dit altijd een beetje onnodig. Wel heb ik altijd een lipproduct bij me en op dit moment is dat een lipstick van The Body Shop in de kleur ‘Golden Syrup’.
 10. En mijn favoriete lipgloss van Max Factor mag ook niet ontbreken, dit is de kleur ‘Glowing Peach’.
 11. En ten slotte een pen, komt altijd van pas!

Wat heb jij allemaal in je tas zitten?

6 Comments on What’s in my bag?

 1. Dionne
  24 oktober 2014 at 09:58 (6 jaar ago)

  Leuk om te zien, mooie producten/items

  Beantwoorden
 2. Nicole
  24 oktober 2014 at 15:20 (6 jaar ago)

  Wat een leuke spulletjes in je tas! Super leuk om zo een kijkje te nemen in wat andere altijd met zich meedragen.

  Beantwoorden
 3. Manon
  24 oktober 2014 at 17:37 (6 jaar ago)

  Leuke dingen heb je in je tas, ik vind je hoesje zo leuk!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *