Welke woonwinkels bezoek ik graag?

Welke woonwinkels bezoek ik graag?

Nu we weer naar buiten kunnen en mogen, wil ik maar al te graag mijn favoriete woonwinkels weer eens bezoeken. Al is het alleen al om inspiratie op te doen en stiekem misschien toch weer thuis te komen met een aantal mooie interieurspulletjes. Mocht jij benieuwd zijn wat ik de leukste woonwinkels vind, lees dan nog even verder. Ik heb ze hieronder voor je opgesomd.

1. Loods5

Natuurlijk mag Loods5 niet in het rijtje ontbreken ondanks dat bijna iedereen deze woonwinkel inmiddels wel kent. Ze hebben verschillende vestigingen door heel het land, dus er zal vast wel een winkel bij jouw in de buurt zijn. Hun assortiment bestaat uit een uitgebreide collectie meubels en woonaccessoires in allerlei woonstijlen. Kortom, voor ieder wat wils! De prijzen kunnen sommige mensen echter wel een beetje afschrikken, al is hun eigen collectie gelukkig wel betaalbaar.

2. Leen Bakker

Ook deze winkel is bij het grote publiek bekend. Ze staan met name bekend om hun permanent wisselende collectie, waardoor er voor elk seizoen wel iets leuks te vinden is. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe loungeset, stoelen, bijzettafeltjes of fancy, decoratieve woonaccessoires: Leen Bakker zal het vast wel hebben! Bijkomend voordeel is dat de prijzen van deze woonwinkel een stuk prijsvriendelijker zijn voor je portemonnee. Liever shoppen zonder dat je de deur uit hoeft? Ook dat is mogelijk. Als je je aanmeldt op hun nieuwsbrief, ontvang je €5,- korting op je volgende bestelling. Alle kleine beetjes helpen natuurlijk!

3. Haco

Ook Haco verdient een plekje in mijn rijtje van favoriete woonwinkels. En het leuke is, ze noemen zichzelf ook dé woonwinkel van Nederland. Met hun zelfvertrouwen zit het dus wel goed en dat geldt eigenlijk ook wel voor het aanbod meubels en interieurspulletjes. Je kunt online shoppen op hun website, maar voor de ultieme ervaring breng je natuurlijk een bezoek aan één van hun filialen. Wil je alleen wat inspiratie opdoen? Ook dan is hun winkel zeker de moeite waard om een keer te bezoeken, want ze hebben leuk ingerichte stylinghoeken.

Wat is jouw favoriete woonwinkel?