Jouw droomkeuken voor een fijne prijs!

Jouw droomkeuken voor een fijne prijs!

Uit eigen ervaring weet ik dat het heel fijn is als je een mooie functionele keuken hebt. Toen wij ruim drie jaar geleden verhuisden naar ons huidige huis, hadden we ineens een keuken met alles erop en eraan. We kwamen van een huis met een redelijk eenvoudige keuken en vooral qua werkruimte was het wat beperkt. Eigenlijk hebben wij nu wel echt een droomkeuken, nog steeds een aantal jaren later beleef ik heel veel plezier aan onze keuken. Ik hou ontzettend veel van koken en bakken en dan is een fijne keuken wel echt een cadeautje. Misschien ben jij ook op zoek naar een droomkeuken maar wie weet houdt de prijs je nog wel wat tegen, dan heb ik wellicht een leuke tip voor je…

Verschillende stijlen en prijzen keukens

Ik ontdekte namelijk Keukenhal en hier vind je namelijk goedkope keukens in heel veel verschillende stijlen zodat er voor ieder wat wils is. De collectie keukens wordt ook regelmatig vernieuwd en zo hebben ze altijd een aanbod met keukens die voldoen aan de laatste trends. De keukencollectie heeft Keukenhal ingedeeld in drie verschillende groepen, namelijk: trendy keukens, klassieke keukens en tijdloze keukens. Binnen deze verschillende groepen vind je dus vast en zeker een keuken die past bij jouw smaak. Ook qua prijs zit er nog verschil tussen de keukens, ben je bijvoorbeeld op zoek naar een budget keuken dan kun je ook zeker bij deze winkel terecht. Dus niet alleen wat betreft smaak maar ook qua prijzen vind je een groot aanbod.

Een uniek concept

Deze keukenleverancier heeft afgezien van hun brede collectie keukens ook nog eens een heel uniek concept, je ziet namelijk direct wat een keuken kost. Je hoeft dus niet eindeloos te gaan onderhandelen maar je weet meteen waar je aan toe bent, dat is wel heel fijn! Bij Keukenhal krijg je altijd de laagste prijs en de hoogste service voor een complete keuken. Dit kunnen zij doen omdat ze direct inkopen bij de fabriek en dat scheelt weer enorm in de prijs die jij uiteindelijk voor je keuken gaat betalen.

Een goede service

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, krijg je ondanks de lage prijs uiteraard wel een hoge service. Zo kunnen de medewerkers met je meedenken over het ontwerp wat helemaal passend is voor de beschikbare ruimte en je eigen stijl en houden ze ook zeker rekening met je budget. Ze hebben verschillende showrooms waar je terecht kunt voor de nodige inspiratie en ook is er een keukenmagazine via hun website aan te vragen. Ik heb in ieder geval al wel een aantal keukens gezien die ik zeker als droomkeuken zou bestempelen.