Gezond haar met Tangle Teezer

Gezond haar met Tangle Teezer

Mijn natuurlijke haarkleur is wat saai en regelmatig verf ik mijn haar voor een wat meer sprankelende kleur. Ook al wordt haarverf steeds beter en minder schadelijk voor je haar, echt heel goed is het natuurlijk niet. Daarnaast heb ik van mezelf redelijk droog haar, komen er snel klitten in en breekt het snel af en daarom gebruik ik een aantal haarproducten om mijn haar glanzend en gezond te houden. Misschien verwacht je dat ik ontzettend veel haarproducten gebruik en uiteraard heb ik een voedende shampoo, een fijne haarolie en smeer ik af en toe een masker in mijn haar. Maar wat ook zeker heeft bijgedragen aan mijn gezonde haren is het gebruik van een haarborstel van het merk Tangle Teezer.

Het merk Tangle Teezer

Misschien ken je het merk Tangle Teezer wel, hoogstwaarschijnlijk ben je het merk vast wel eens tegen gekomen. Het merk is o.a. verkrijgbaar bij Douglas en ze hebben een groot assortiment aan haarborstels, voor elke haartype is er wel eentje te vinden. Met de borstels van Tangle Teezer kun je het haar vriendelijk en pijnloos borstelen, ze glijden namelijk door het haar heen zonder dat je pijn ervaart. Inmiddels hebben ze dus diverse haarborstels en ik heb al een aantal jaren ’the Original’ en hieronder zal ik in het kort uitleggen waarom is zweer bij dit product.

Mijn persoonlijke ervaring met Tangle Teezer

Mijn haar is dus van nature droog en er komen heel snel klitten in. Met een gewone borstel is het uitborstelen van mijn haar bijna onmogelijk en ook nog eens heel erg pijnlijk. Voor mij heeft de Tangle Teezer haarborstel een aantal voordelen:

  • Met de haarborstel van Tangle Teezer kun je het haar ook nat borstelen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het haar afbreekt en ik vind het heel fijn om mijn haar te borstelen na het douchen. Soms als ik toch wat knopen in mijn haar heb, borstel ik zelfs wel eens mijn haar onder de douche met de Tangle Teezer.
  • Het borstelen is echt pijnloos en ik glij altijd redelijk makkelijk door mijn haar heen. Ook geeft deze haarborstel een fijn gevoel aan je hoofdhuid, aslof je een hoofdmassage krijgt.
  • Sinds ik deze borstel gebruik merk ik dat mijn haar wat voller is geworden, waarschijnlijk omdat deze haarborstel vriendelijker is voor mijn haar.
  • Ik vind het heel makkelijk om de borstel te ontdoen van haar en doordat de borstel van kunststof is, is de haarborstel ook nog eens heel gemakkelijk te reinigen met wat water en eventueel wat zeep.

Mocht je dus op zoek zijn naar een fijne haarborstel die de gezondheid van je haar ten goede komt, kijk dan zeker eens naar een Tangle Teezer.