Bourjois Collectie ‘Paris Trendy Smoky winter 2012’ + Look!

Bourjois Collectie ‘Paris Trendy Smoky winter 2012’ + Look!

Deze winter zie je veel smokey eyes en daar speelt Bourjois handig op in. Voor deze winter komen ze met mooie oogschaduw palettes met daarin drie verschillende kleuren. Deze oogschaduw doosjes zijn perfect om smokey eyes mee te maken maar je kunt er ook gerust wat minder heftige looks mee maken. Ook hebben ze nu vier nieuwe lakjes in de schappen liggen. Vandaag laat ik aan jullie twee verschillende producten zien uit de ‘Paris Trendy Smoky Winter 2012’ collectie…

Deze winter regeren smoky eyes op de podia! Make-up voor de ogen, we hebben het allemaal graag in meerdere kleuren, voor dag- of nachtvarianten, de ene look met nog meer glamour dan de andere. Om perfect aan te sluiten op de fashion scene, heeft Bourjois het lumineuze idee gehad om het meest onontkoombare van alle accessoires daarmee te associeren: nagellak!

Stem de look van je ogen en handen op elkaar af met Paris Trendy Smoky van Bourjois voor de meest trendy look deze winter!

Al eerder liet ik jullie een ‘Smoky Eyes’ palette zien van Bourjois, toen in de kleur ‘Smoky Brun Wood‘, nu heb ik de kleur ‘Lady Vert de gris Trio’. De bruine kleuren in dit palette zijn mooi koel en passen perfect bij de winter. In mijn vorige review kon je al lezen dat ik hartstikke enthousiast ben over het palette, hetzelfde geldt voor deze. Toch vind ik de oogschaduw in dit palette iets ‘poederiger’ waardoor die net wat minder fijn werkt. Tip: Breng de oogschaduw aan met een stevige kwast. Voor de rest vind ik de kleuren prachtig en zijn ze goed gepigmenteerd. Ik vind deze paletjes van Bourjois een leuke aanwinst voor in je stash.

Trio Smoky Eyes €12,99

Hieronder zie je de swatches, mooie koele bruin tinten…

Een simpele alledaagse ooglook gemaakt met het ‘Smoky Eyes Lady Vert de gris Trio’ palette…

Hieronder de look full face…

Dan heb ik ook nog een lakje, namelijk ‘Nightomic Grey’ die eigenlijk bij een andere palette hoort (Smokey Eyes Dandy Grey Trio). Een grijs die volgens Bourjois op betongrijs lijkt en bevat een hoge concentratie parelmoerdeeltjes voor een ultra trendy glinstering. Ik vind het lakje erg mooi qua kleur en de grijze glitters passen erg mooi bij de winter…

Het is een lakje wat een gel textuur heeft en een lakje die een super fijn kwastje bezit. Het kwastje heeft een platte brede vorm met aan het uiteinde een ronding waardoor nagels lakken super makkelijk wordt. Met slechts een haal heb je je hele nagel in een keertje gekleurd. Hopelijk maakt Bourjois nog veel meer lakjes met dit super fijne kwastje want dan ga ik zeker vaker nagellak van Bourjois kopen.

Hieronder de kleur op mijn nagels in twee laagjes en door de schaduwen lijken er trouwens deukjes in mijn nagels te zitten, dit is dus niet echt het geval. Het lakje heb ik vorige week bijna non-stop gedragen en blijft echt heel goed zitten, wel zo’n drie dagen zonder chippen. Daarnaast is het ook nog eens een heel sneldrogende nagellak waardoor die nog een stukje leuker is!

Bourjois 1 Seconde nagellak €8,50

Beide producten, zowel Bourjois ‘Smoky Eyes Lady Vert de gris Trio’ en het lakje ‘Gris Nightomic’ zijn nu verkrijgbaar en vind je bij parfumerieën en drogisterijen.