4 x leuke ‘Queensday’ nail art

4 x leuke ‘Queensday’ nail art

Even een heel kort artikeltje tussendoor, het leek mij namelijk wel leuk om op de valreep jullie vier verschillende simpele Koninginnedag nail art te laten zien. Creaties die je maakt in een handomdraai maar met een groots feestelijk effect! Vorig jaar schreef ik al een artikel waarin ik drie verschillende nail art liet zien die super geschikt zijn voor tijdens Koninginnedag. Vandaag even een ‘repost’, wie weet zit er iets leuks tussen!

Benieuwd hoe je de bovenstaande nail art creaties maakt, klik hier

Laatst maakte ik ook het bovenstaande, dit deed ik met behulp van een gouden, rode, witte en blauwe lak en dottingtools. Eigenlijk is het een beetje hetzelfde idee als de eerste afbeelding.

Ga jij je nagels speciaal doen voor morgen? En wat ga je doen?