Rituals Flowers of India Limited Edition

Rituals introduceert speciaal voor deze zomer een limited edition ‘Flowers of India’. Een collectie bestaande uit vijf verschillende producten, van body cream tot aan een geurkaars. Ik ontving drie verschillende producten, namelijk: Flower Shower (douche schuim), Lotus Shimmer (body cream) en een Lotus Secret (geurkaars). Ik kan alvast verklappen dat de geur hemels is maar dat niet alleen, de verpakking ziet er ook prachtig uit! Lees snel verder voor een uitgebreide review…

In India staan verse bloemen symbool voor liefde en toewijding. Elke bloem staat hier bekend om specifieke eigenschappen. Zo staat de lotus symbool voor absolute schoonheid en zuiverheid. Gebaseerd op deze Indiase traditie, introduceert Rituals Flowers of India. Met deze exclusieve Limited Edition zomercollectie veranderen dagelijkse routines in zorgeloze, zomerse momenten. De verpakking van de nieuwe collectie geeft direct een vrolijk gevoel en de kleurrijke bloemmotieven fleuren elk interieur op.

Dit zijn de drie producten die ik ontving, zien ze er niet prachtig uit? De verpakking van de producten vind ik erg mooi, dat alleen al zou voor mij een reden kunnen zijn om deze producten te kopen. Maar gelukkig zijn deze producten niet alleen mooi om naar te kijken, ze zijn ook nog eens heerlijk in gebruik…

Dit is de ‘Flower Shower’, een doucheschuim. Dit product is ultra verzorgend en heeft een zachte, frisse geur van witte lotus en bergamot. Deze twee geuren zorgen voor een ultieme zomergevoel. De fles bevat 200 ml en kost €8,-.

In de handige bus zit een schuim, die in eerste instantie als een gel eruit komt. Na aanraking met de huid en water veranderd de gel in een heerlijke zachte schuim. De geur is ontzettend lekker en zou ik omschrijven als: warm, ook een beetje fris, een tikkeltje mysterieus maar vooral heel toegankelijk. Ik vermoed dat bijna iedereen deze geur zou kunnen waarderen.

Het is echt een feestje om je met deze schuim te wassen, echt een verwen momentje voor jezelf! De schuim is heel zacht, voelt redelijk voedend aan en met een redelijk kleine hoeveelheid kun je je hele lichaam voorzien van een laagje schuim. Het is niet een product wat ik elke dag zou gebruiken, niet omdat die niet lekker is maar juist omdat ik de ‘Flower Shower’ alleen wil gebruiken als ik echt even de tijd kan nemen om uitgebreid te douchen…

Dit is de ‘Lotus Shimmer’ een body cream die heerlijk romig en voedend is. Ook laat deze crème een subtiele glinstering achter op de huid, dit past natuurlijk perfect bij een sun-kissed look. Een pot bevat 200 ml en kost €16,-.

Dit product bevat ook de geuren van witte lotus en bergamot (heerlijk!), de body cream past dus perfect bij de ‘Flower Shower’. De crème is heel erg romig en zelfs een beetje ‘bouncy’, als je begrijpt wat ik bedoel. De body cream zit qua dikte een beetje tussen een bodylotion en een bodybutter in. De ‘Lotus Shimmer’ smeert lekker uit, trekt snel in en laat geen plakkerig laagje achter, fijn!

Zoals je kunt zien aan de foto hierboven laat de crème een glinstering achter op mijn huid, hier moet je wel van houden. De glittertjes zijn vrij klein en subtiel maar met de zon op je huid vallen ze zeker op. Rituals had wat mij betreft de glitters ook achterwege mogen laten omdat ik denk dat niet iedereen dit even mooi vindt, toch past het wel perfect bij de zomer en heb ik er persoonlijk geen problemen mee. Niet alleen laat de cream een glinsterend laagje achter, ook voedt het product mijn huid en voelt meteen een stuk minder droog aan.

Ten slotte nog de ‘Lotus Secret’ geurkaars. Met deze kaars kun je genieten van de zachte geuren van witte lotus en yi yi ren. Of je deze kaars nou brandt in je woonkamer, slaapkamer of badkamer, de geur zorgt voor een heerlijk ontspannen sfeer. De kaars heeft 50 branduren en kost €17,50.

De geurkaars zit in een kartonnen doosje die wel heel erg mooi is. Wanneer je de deksel van het doosje haalt opent de bodem als een bloem (zie foto), mooi detail! De kaars zelf zit in een wit kleurige glas met op de voorkant ‘Rituals…’.

Aan de andere kant staat een tekst: ‘A life filled with wonder is a wonderfull life’. De tekst is erg onopvallend en valt waarschijnlijk meer op zodra je de kaars aansteekt, ook weer zo’n mooi detail.

De kaars ruikt heel erg lekker, al moet ik wel eerlijk bekennen dat ik de kaars nog niet aan heb gehad. Op de één of andere manier vind ik het een beetje zonde om de kaars meteen op te branden. Wel staat de kaars op de salontafel en zoals je kunt zien kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om het doosje weg te gooien. En zeg nou zelf, het doosje matched qua kleuren en stijl perfect bij mijn interieur. Toch weet ik 100% zeker dat de geur van de kaars aangestoken nog steeds super lekker is!

Deze Rituals ‘Flowers of India’ limited edition heeft mij heel aangenaam verrast. De producten zien er uit om op te vreten, ruiken heerlijk en zijn stuk voor stuk prettig in gebruik. Deze limited edition is verkrijgbaar vanaf begin april en mocht je dan in de buurt zijn van een Rituals filiaal of verkooppunt, dan zou ik zeker deze producten even uit proberen. 

 

Dit vind je vast ook leuk...

5 Comments on Rituals Flowers of India Limited Edition

 1. Laura
  24 maart 2014 at 05:58 (6 jaar ago)

  Fijne review! De producten zien er allemaal erg goed uit en dat klinken ze ook! Vooral de doucheschuim lijkt me erg lekker. ;)

  Beantwoorden
 2. Lies
  24 maart 2014 at 14:16 (6 jaar ago)

  Lijken mij heerlijke producten en ze zien er ook nog eens zo mooi uit! Ik ben nu ook wel heel erg benieuwd naar de geur van de producten, want ze klinken erg lekker.

  Beantwoorden
 3. Jana
  24 maart 2014 at 20:08 (6 jaar ago)

  Mooie verpakking! ben benieuwd naar de geur :) x

  Beantwoorden
 4. ugg pas cher
  18 november 2014 at 07:47 (5 jaar ago)

  Vous pouvez utiliser le manchon de se déplacer vers le haut ou vers le bas pour voir. Vous pouvez trouver un nouveau et jeans serrés, ce qui est dans cette paire de l’hiver populaire. Knightsbridge UGG bottes bouton triplets Bailey est un bateau et aller jusqu’à le pilier, est le double de la véritable peau de mouton sur le visage.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *