Kruidvat ‘The Master Perfumer’ geurenlijn + review video

Een geurtje dagelijks opspuiten is voor mij net zo gewoon als tandenpoetsen, douchen, opmaken etc. Ik ben gek op lekkere geurtjes en ik heb dan ook redelijk veel verschillende in mijn stash. Een nadeel vind ik toch meestal de prijs, lekkere geurtjes hebben vaak een behoorlijk prijskaartje maar wist je dat Kruidvat een hele betaalbare geurenlijn heeft? Deze geurenlijn ‘The Master Perfumer‘ bestaat uit verschillende mannen en vrouwen geuren, voor ieder wat wils…

Omdat deze geurenlijn zo betaalbaar is zijn de geurtjes heel geschikt om bijvoorbeeld cadeau te doen tijdens kerst. Ondanks de lage prijs zijn de geurtjes van goede kwaliteit, ik spreek uit eigen ervaring. Kruidvat bespaard namelijk op kosten zoals marketing en verpakkingskosten maar bezuinigen niet op kwaliteit. Heb je een bekende geur dan wordt deze vaak gepromoot door een celebrity maar Kruidvat daarentegen houdt het basic en zo betaal je gewoon een eerlijke prijs. Nog een leuk feitje, de geuren van The Master Perfumer zijn ontwikkeld door de bekendste “neuzen” in de industrie. Zij ontwikkelden o.a. geuren voor Calvin Klein, Lancome, etc. en de Kruidvat geuren doen hier zeker niet voor onder.

The Master Perfumer geuren zijn o.a. verkrijgbaar in een standaard flacon van 50 ml in 5 varianaten voor de vrouwen en 100 ml in 4 varianten voor de heren. Ook heb je handige tasverstuivers met daarin 15 ml voor de dames en speciale geschenkverpakkingen met daarin een douchegel (150 ml) en eau de toilette (50ml) die uitermate geschikt zijn voor de feestdagen. De prijzen van de geuren liggen tussen de 3,49 en 8,99 Euro.

Hieronder nog een video waarin ik de geuren stuk voor stuk kort voor jullie review…

Nieuwsgierig geworden? Ga dan snel naar de dichtstbijzijnde Kruidvat om de geuren eens uit te proberen.

8 Comments on Kruidvat ‘The Master Perfumer’ geurenlijn + review video

 1. femketje
  9 december 2013 at 20:01 (7 jaar ago)

  ik heb er toevallig eergisteren aan staan snuffelen maar vond ze echt wel lekker ruiken :D

  Beantwoorden
 2. Angelique
  9 december 2013 at 20:08 (7 jaar ago)

  de amber geur vond ik erg lekker ruiken! Maar moet eerst maar eens opmaken wat ik heb

  Beantwoorden
 3. me
  9 december 2013 at 21:32 (7 jaar ago)

  Ik heb de een na laatste van de vrouwengeuren, de amber vond ik persoonlijk te zwaar.

  Beantwoorden
 4. Melanie
  9 december 2013 at 23:54 (7 jaar ago)

  Ik vind het een hele fijns video! Vooral omdat ik zelf het moeilijk vind om beschrijvingen van geuren te lezen.. Vaak snap ik het dan toch nog niet helemaal, heel leuk!

  Beantwoorden
 5. Bianca
  11 december 2013 at 02:28 (7 jaar ago)

  Ik heb amber53, vind hem best lekker voor die prijs :)

  Beantwoorden
 6. Marije
  30 januari 2019 at 17:49 (2 jaar ago)

  hey, weet jij misschien of de nummer 15 nog ergens te krijgen is? of evt. over te kopen van iemadn die dit leest. Ik wil m heel graag hebben maar k zie m nergens meer staan. :_(

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *