Win + test voor mij de gehele Andrélon Natuurlijk Puur lijn!

Vandaag heb ik weer iets heel leuks voor jullie, ik zoek namelijk maar liefst vijf dames die voor mij de ‘Andrélon Natuurlijk Puur’ lijn willen testen en daar een kleine review over willen schrijven. Daarnaast krijgt één van die vijf dames ook nog een heerlijke behandeling van haarstylist Arjen Huffels of één van zijn stylisten. Hoe gaaf is dat? Hoe en wat, lees dan snel even verder…

Maar liefst vijf van jullie maken kans op de gehele Natuurlijk Puur lijn van Andrélon (zie afbeelding hierboven). Wat moet je hiervoor doen? Vertel ten eerste bij de comments wat jouw ultieme zen-moment is, hieronder even die van mij als voorbeeld…

Mijn ultieme zen-moment is: douchen en dan uitgebreid scrubben, vervolgens een maskertje op en tijdens het intrekken genieten van een kopje thee en chocoladekoekjes. Daarna vind ik het ook nog heerlijk om uitgebreid mijn nagels en handen te verzorgen. Na dit momentje voor mijzelf kan ik altijd heerlijk ontspannen slapen!

De vijf leukste en origineelste wint de gehele lijn + handdoek. Wat wel even belangrijk is: Het is de bedoeling dat als je wint dat je een korte review schrijft over de lijn (van ongeveer 150 woorden). Waar ik vooral benieuwd naar ben is de beleving van de producten, dus hoe voel je je erbij etc. Diegene met de leukste review wint ook nog een heerlijke behandeling van haarstylist Arjen Huffels of één van zijn stylisten, dat klinkt goed toch?

Dus wil jij kans maken op de gehele lijn?

 • Vertel dan bij de comments wat jouw ultieme zen-moment is en wie weet krijg jij de kans om de gehele lijn thuis te testen. (één van de vijf wint ook nog een heerlijke haarbehandeling)
 • Mocht je Bloglovin hebben, like dan dit bericht en volg mijn blog op Bloglovin.
Meedoen kan tot en met volgende week donderdag 20 juni 2013, succes!

146 Comments on Win + test voor mij de gehele Andrélon Natuurlijk Puur lijn!

 1. Anouk
  13 juni 2013 at 12:03 (9 jaar ago)

  Mijn zen-moment is de Zondagmorgen dit is mijn beautymorgen,
  Een dagje waarrop ik niet veel plan dus leker rustig mijn din kan doen na en druk weekje tot rust kom,
  Lekker haarmaskertje en gezzichtsmaskertje indien nodig nagels en voeten behandelen en mooi lakje aanbrengen
  Dan als alles er opzit en droogt /intrekt op bed ligen en een heerlijk boek lezen,
  Dit is in een woord geweldig, me lichaam komt lekker tot rust en kan dat weer een weekje er tegenaan,
  Nu ik dit typ verlang ik weer naar mijn zondagmorgen rituweel mmm!

  Xx

 2. Eva
  13 juni 2013 at 12:26 (9 jaar ago)

  Hmm mijn moment heeft niets met beauty te maken, maar voor mij toch heel erg zen.
  Mijn ultieme zen moment is als op mijn paard in het bos rijd. Als ik dan (het liefst keihard) galoppeer voel ik me één met mijn paard en zo kan ik het best mijn hoofd helemaal leeg maken. Op dat moment ben ik ontspannen, zen en heel gelukkig.

 3. Mirjam
  13 juni 2013 at 12:44 (9 jaar ago)

  Mijn ultieme zenmoment is een buitenrit op mijn verzorgpaardje in de regen.. Waarom in de regen? Dan ruikt alles buiten zo lekker! Daarna paardje een deken op en een bak slobber. Vervolgens ga ik thuis heerlijk in bad met maskertjes, srubjes en een boek! Daarna in een schoon bedje en naar de regen op de ramen luisteren. Ik ben echt een herfstpersoon!

 4. Iris
  13 juni 2013 at 12:58 (9 jaar ago)

  In bad met kaarslicht, een tidschrft en een maskertje op, dat is mijn ultieme zenmoment!

 5. Axelle
  13 juni 2013 at 13:17 (9 jaar ago)

  wauw superleuk !

  mijn ultieme zen-moment is wanneer ik een maskertje opdoe , mijn nagels lak en dan gewoon een boek ga lezen (eventueel nog een muziekje erbij) , love it! 🙂 helaas zit ik nu in de examens (nog tot en met donderdag) , dus vanaf dan heb ik daar weer tijd voor! 🙂

 6. Cheyenne
  13 juni 2013 at 13:21 (9 jaar ago)

  mijn zen moment is :
  -op vakantie in turkije. het momemt dat je een lekker zomers jurkje over je bikini aandoet, slippers aan , strandtas met handdoeken mee, en een KEI grote zonnebril op.. het leukste komt nog..
  -je ligt lekker aan de zee met je mooigelakte voeten in het water en je grote “gevlochten”hoedje waait bijna weg.. genieten van wel 10 ijses op een dag.. wauw loveit.. super ontspannen. met een leuk tijdschrift en niemand kan je dag nog stukmaken…<3
  Ik hoop dat ik de producten mag testen. ik heb lang haar. en ik zocht al een keer eerder naar een helemaak natuurlijk product.. dus ehmm,… IKDOESUPER ENTHOUSIAST MEE!! xlove

 7. MySimplySpecial
  13 juni 2013 at 13:22 (9 jaar ago)

  Dansen! Absoluut! Geconcentreerd proberen nieuwe technieken onder de knie te krijgen, me helemaal in een gave choreografie gooien of juist een nacht salsa dansen met mijn vriend. Als ik dans kan ik al het andere even vergeten en achteraf ben ik lekker moe maar gelukkig!

 8. Roos
  13 juni 2013 at 13:31 (9 jaar ago)

  Super leuk! Ik ben echt heel benieuwd naar deze lijn en wilde m sowieso binnenkort gaan proberen 🙂

  Mijn ultieme zen-moment is wanneer is de tijd heb om lekker uitgebreid te douchen, haren wassen, haarmaskertje, gewoon maskertje alles erop en eraan. Me daarna lekker insmeer met bodylotion, en daarna al mn nagels opnieuw van een mooi kleurtje voorzie. Dan voel ik me weer helemaal mooi en zen 🙂

 9. Anouk S.
  13 juni 2013 at 13:33 (9 jaar ago)

  Mijn ultieme zenmoment is als het weekend net is begonnen. Lekker met mijn huisdier op schoot, in de zon, in de tuin! Dan geniet ik echt van alle mooie dingen, ik kan dan ook goed nadenken en dat is iets waar ik erg van hou <3

 10. Kim
  13 juni 2013 at 14:10 (9 jaar ago)

  Mijn ultieme zen-momentje:
  Lekker op de bank kruipen met een goed boek en een lekkere kop thee.
  Daarna voor ik naar bed ga een heerlijk ontspannend bad nemen en in bad het boek natuurlijk verder lezen.
  en totslotte lekker slapen!!

 11. Denise
  13 juni 2013 at 14:15 (9 jaar ago)

  Op de bank mijn lievelings film kijken: Mama Mia met een lekker masker en borrel nootjes !

 12. T
  13 juni 2013 at 14:38 (9 jaar ago)

  Als iemand een vlechtje maakt, het hoeft geen eens een vlecht te zijn maar als iemand aan mijn haar zit. Ik word dan gewoon hélemaal rustig! Op school, als er iemand achter me zit die aan mijn haar zit, dat is zo fijn en let ik meteen veel beter op! Heel relax word ik ervan! Het is wel een beetje een gek zen moment, ha ha! Ik zou dit graag uittesten en vind het dan ook een hele leuke winactie! Dan gaan er wss nog meer mensen aan mijn haar friemelen, want het ruikt dan nog lekkerder naar deze lijn, wauw! X

 13. Amanda
  13 juni 2013 at 15:07 (9 jaar ago)

  Oke, mijn zen moment zullen veel mensen heel raar vinden misschien. Maar ik zit nu midden in mijn laatste tentamenweken en het is dus erg stressen met momenten. Mijn ultieme zen moment is op dit moment dan ook het moment waarop ik mijn tentamen inlever en het gevoel heb dat ik hem goed gemaakt heb. Er valt dan een hele last van mijn schouders af.

 14. yasmine
  13 juni 2013 at 15:44 (9 jaar ago)

  Mijn ultieme zen-moment is wanneer ik lekker heb gedoucht met een hele lekkere shampoo en mijn haar heerlijk fris ruikt, mijn huid en haar nog even extra goed verzorgen met bijvoorbeeld crème & olie, en als ik alles heb gedaan en heerlijk ben opgefrist, in mijn bed of buiten als het lekker weer is lekker bloggen! Mijn lay-put iets veranderen, nieuwe blogposts schrijven , al mijn reactie’s lezen en andere blogs bekijken. Ik word er zo blij van als ik een rust momentje heb! Ik houd natuurlijk van bloggen en dat is echt waar je mij blij mee kan maken! Lekker rustig zijn en álles vergeten, ja, dat is mijn ultieme zen-momentje.

  Liefs, Yasmine

 15. yasmine
  13 juni 2013 at 15:44 (9 jaar ago)

  lay-out bedoel ik haha x

 16. Marit
  13 juni 2013 at 15:46 (9 jaar ago)

  Mijn ultieme zen-moment is wanneer ik terug kom van hardlopen een masker op doen en lekker lang douchen

 17. Tanita
  13 juni 2013 at 16:14 (9 jaar ago)

  Ik heb veel zen-momentjes! Na het hardlopen, ga ik altijd in bad en dan ben je uitgeput en dan geniet ik gewoon van het warme water met harde muziek erbij. En soms bv na het leren, ga ik lekker in de hangmat in de tuin liggen en luister gewoon naar alles wat er in mijn omgeving gebeurt.
  kus,
  tanita

 18. Nadine
  13 juni 2013 at 16:38 (9 jaar ago)

  Mijn Zen-Moment is als mijn vriendje mij masseert. Hij doet dat zo heerlijk. Meestal val ik zo in slaap als hij dat doet.

  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.

 19. Meggie
  13 juni 2013 at 17:09 (9 jaar ago)

  Mijn zen moment is wanneer ik lekker in bed lig met een kop thee en een goed boek, dat ik geweldig kan relaxen.

 20. gertine
  13 juni 2013 at 18:17 (9 jaar ago)

  mijn zen-moment
  is als ik uit school kom, en dan lekker mn nagels gaan lakken (dat doe ik iedere dag ). dat vind ik altijd zo heerlijk. ook doe ik als ik uit school weleens s avonds een maskertje!!! heerlijk ontspannen en genieten!!!
  super leuke actie!!! leuk site!!! helemaal top!!

 21. Dailynailsart
  13 juni 2013 at 19:01 (9 jaar ago)

  Mijn ultieme zen moment: is heerlijk uitgebreid onder de douche lekker inzepen, scrubben. Dan mijn haar wassen en een haarmasker.
  Daarna lekker op de bank mijn nagels onder handen nemen.
  En uiteraard kan het gezichts masker ook niet ontbreken.
  Na dit gedaan te hebben lekker schoon en fris naar bed (ik doe dit vaak in de avond)

 22. Tessa
  13 juni 2013 at 19:26 (9 jaar ago)

  Mijn ultieme zen moment is thuis komen na een drukke werkdag. Neerploffen op de bank met een goede thriller van Karin Slaughter. Daarbij liggen mijn twee katten te zonnen in de vensterbank, springen ze op wanneer ze iets zien en kijk ik gebiologeerd en in zenmodus naar hun acties en drukke reacties terwijl ik (my guilty pleasure) frisdrank drink zo uit de fles! Hierbij kan ik me altijd volledig ontspannen :).

 23. Zenna Vanderstukken
  13 juni 2013 at 19:33 (9 jaar ago)

  Mijn ultieme ‘zen’moment:
  Na het joggen (en lekker zweten ;)) een warme douche instappen, mijn haren heerlijk in de shampoo zetten en me van kop tot teen inzepen. Vervolgens de temperatuur van het water net dat ietsje kouder zetten, zodat ik fris en monter de douche uit kom in plaats van loom als gevolg van de warmte. Gezichtmaskertje op, een ietsiepietsie olie in mijn haarpunten en me helemaal met bodylotion insmeren. En dan, als het zonnetje schijnt, languit in de tuin gaan liggen met wat rustige muziek in de oren en mijn haren zo in de wind laten drogen. Zaaaaaaalig zennnnn… :).

 24. Justien
  13 juni 2013 at 19:37 (9 jaar ago)

  Mijn zen moment heb ik altijd wanneer ik mijzelf opmaak. Het is zó ontspannend voor mij om oogschaduw aan te brengen, nog meer aan te brengen en het vervolgens te blenden. Ik kan daar helemaal in opgaan en dan vergeet ik alles om mij heen. Hetzelfde geld voor highlighter en blush aanbrengen. Opmaken is gewoon leuk! ;’)

 25. Lianne
  13 juni 2013 at 20:47 (9 jaar ago)

  Mijn zen- moment is op zaterdag avond, hier kijk ik erg naar uit altijd!
  Eerst haal ik mijn oude nagellak van me nagels en teennagels dan was ik me handen en voeten en ga alles vijlen en zonodig knippen. Daarna doe ik een haarmaskertje in en meteen een masker op mijn gezicht. Dat laat ik in trekken terwijl ik filmpjes kijk op youtube over beauty en mode, of ik kijk afleveringen terug op gemist of ik kijk naar kleding in webshops. Dan haal ik alles eraf onder de douche, ga ik scrubben en smeer ik me in met body cream van dove. Die ik heerlijk vind ruiken. Dan ga ik me teennagles weer lakken en me nagels op mijn vingers soms ook maar dit doe ik ook wel eens zondags. En hier geniet ik zo van! Heer-lijk.

 26. Demi
  13 juni 2013 at 21:07 (9 jaar ago)

  Mijn zenmoment is op zondagnammidag dan ben ik lekker alleen thuis. Eerst begin ik met een zalig masker en oogpatches. Dan ga ik douche en geniet ik er egt van om men haren te wassen eens lekker te scrubben. Als ik dan klaar ben een lekkere creme opsmeren en goed te laten intrekken. Men nagels, handen en voeten verzorgen en alles lakken. En dan er tussendoor nog een goede film echt zalig.

 27. Jenna
  13 juni 2013 at 21:22 (9 jaar ago)

  Mijn ultieme zen moment is als ik thuis kom van een drukke schooldag en ik even lekker niks hoef te doen.
  Dan ga ik naar m’n paardje , maak een ritje en gooi m’n haar heerlijk los in de wind. Ik word vooral heel erg zen van t paardje zelf! Paarden brengen je gewoon tot rust 🙂 . Xxx

 28. Renate
  13 juni 2013 at 22:19 (9 jaar ago)

  Mijn ultieme zen moment is wanneer ik bij mijn paard ben. Dan staat de wereld even stil en heb ik alleen oog voor haar! Als ik nu goed of slecht voel, bij haar (mijn merrie) kan ik altijd terecht. Op een slechte dag kan ze dan zo heerlijk haar snuit op mijn schouder leggen en zachtjes blazen in mijn nek, net alsof ze zegt: ‘Het komt allemaal wel goed’, dat kan ik echt uren doen!
  Natuurlijk nadat ik bij mijn paard ben geweest, heerlijk onder de douche stappen en verder na genieten van mijn zen moment! Met lekkere producten natuurlijk 😉

 29. Marloes
  13 juni 2013 at 22:43 (9 jaar ago)

  Wat superleuk!

  Mijn ultieme zen moment is de donderdagavond. Dit is de avond dat mijn weekend begint en ik lekker alleen thuis ben. Dit avondje gebruik ik om lekker in bad te liggen, gezicht en lijf te scrubben, maskertje op te doen. Lijf insmeren met bodylotion. Haarmaskertje in doen, en mijn nagels lakken in een vrolijk kleurtje. Heerlijk vind ik dit! Tijdens het intrekken van het haarmaskertje en het drogen van mijn nagels lees ik de grazia of cosmopolitan en drink ik een verse munt thee met honing. Ik hou van de donderdagavond!

 30. Maureen
  13 juni 2013 at 23:05 (9 jaar ago)

  Mijn zen-moment is zaterdag ochtend/middag, eerst ga ik douchen en daarna doe ik een masker op, ondertussen ga ik altijd wat blogs af en lak ik mijn nagels in een vrolijke. Ultimate zen!

  Ik volg je op bloglovin’ en like dit bericht! (:

 31. Tess
  14 juni 2013 at 00:18 (9 jaar ago)

  Mijn zen-momentje is absoluut vrijdagavond. Nadat ik de hele week op school heb gezeten en ’s avonds heb geroeid, ga ik thuis lekker lang douchen. Vrijdag is altijd een heerlijke dag (hoe zou dat nou komen…?), dus mijn humeur is meestal top! Ik neem even de tijd om lekkere zeepjes uit te zoeken en het water op een fijne temperatuur te zetten, en dan gewoon even relaxen onder het warme water. Daarna een filmpje of serie kijken op de bank met iets lekkers erbij. Heerlijk !

 32. Ashleey
  14 juni 2013 at 06:56 (9 jaar ago)

  Heel leuk dit! Mijn zenmomentje is dat als ik in bad lig of douch en mijn vriend mijn haar wast en mijn lichaam wast. Daarna kan ik echt heerlijk slapen.

 33. Savannah
  14 juni 2013 at 11:38 (9 jaar ago)

  Wat een toffe actie, ik volg je op bloglovin en heb dit bericht geliked. Mijn ultieme zen moment is namelijk wanneer ik blogs lees, in mijn joggingbroek op mijn bedje met een beker kip boullion en komkommer. Het is misschien een rare combinatie maar wel echt heerlijk en ontspannen!

 34. Jessie
  14 juni 2013 at 11:46 (9 jaar ago)

  Een lang warme douche met mijn favo muziek op.
  Ik hou van demi lovato! <3 keihard meezingen en random dansjes doen 🙂
  Daarna op de bank met warme choco en een heerlijk maskertje!

 35. Laura
  14 juni 2013 at 14:33 (9 jaar ago)

  Mijn ultieme zenmoment is eerst een heerlijk warm bad met lekker veel schuim en een maskertje op mijn gezicht, terwijl ik rustige muziek luister. Daarna in losse kleren een tof filmpje kijken en dan gaan slapen 🙂
  Daar word ik echt heel rustig van!

  Ik heb het artikel op bloglovin’ geliked! (je volgen doe ik al lang)
  xx

 36. Eveline
  14 juni 2013 at 15:50 (9 jaar ago)

  Ik heb best wel een beetje aparte zen momenten eigenlijk!
  1. In de trein, heerlijk hoe hij altijd overal langszoeft! Ik word daar altijd echt slaperig van but I love it!
  2. Mijn werk, postbezorgen! Het is voor mij bijna meer ontspanning dan werk, ik mag er zo lang over doen als ik wil en lekker even je gedachten verzetten! Ik heb een beetje aparte zen

 37. alianne
  14 juni 2013 at 19:05 (9 jaar ago)

  op een zonnige ochtend in de vakantie wakker worden en een heerlijk frisse douche nemen. Als ik klaar ben leuke kleren aan doen en dan buiten gaan zitten met een schaaltje fruit en een lekker glas fris mét ijsklontjes en een lekker fris maskertje op en ondertussen nagels lakken of een boek/tijdschrift lezen in de heerlijk schijnende zon.
  Ohh kun je het je voorstellen? Heerlijk, dit is mijn ultieme zenmoment!

 38. Beautyding
  14 juni 2013 at 20:40 (9 jaar ago)

  Mijn ultieme zenmoment is het terug naar huis lopen als ik uit school kom. Sinds kort loop ik naar school en ik vind dit veel fijner, je komt na een lange schoodag helemaal tot rust. Verder vindi k het ook fijn om hard te lopen maar dit is best inspannend. Veel succes, ik volg en like je op bloglovin!

 39. Maxime
  14 juni 2013 at 22:30 (9 jaar ago)

  Mijn zen-moment is wanneer ik ’s avonds na een lange dag op de bank plof en dan een film kijk met mijn moeder en zus . Lekker kopje thee erbij zodat ik daarna ook nog is goed kan slapen! Dit betekent gewoon veel voor mij omdat het echt even tijd voor ons gezinnetje is tussen onze drukke levens door.
  En natuurlijk komt me hond elke avond op de bank springen en bedelen om het kleedje zodat die ze holletje erin kan maken en de hele avond naast ons ligt te slapen haha!

 40. Jildou
  15 juni 2013 at 10:42 (9 jaar ago)

  Mijn ultieme zen-moment is: eerst m’n huid goed schrubben en wassen. Daarna een heerlijk maskertje op en dan een half uur relaxen. Vaak kruip ik achter de piano of kijk ik alle beautyfilmpjes op youtube. Na 30 minuutjes spring ik onder de douche en was ik mijn masker eraf, en was ik mijn haar.
  Na de douche smeer ik me in met bodylotion en verzorg ik mezelf van top tot teen. Heerlijk vind ik dat, zo lang in de badkamer te zijn!

 41. Tamara V
  15 juni 2013 at 15:07 (9 jaar ago)

  Als ik s’morgens helemaal ready to go ben om er op school weer een dag tegenaan te gaan en ik heb de bus op tijd gehaald en eindelijk in de trein zit,dan zucht ik een keer diep en ga dan heerlijk 40 min. verstand op nul en blik op oneindig oftewel mijn Zen-moment.

 42. Myrthe
  15 juni 2013 at 20:57 (9 jaar ago)

  mijn beauty zen momentje is vaak op zaterdagavond, zaterdag is bij mij altijd een drukke dag en dan ’s avonds laat ik lekker het bad vollopen, one direction op de achtergrond, doe ik een heeerlijk ruikend maskertje op van dokter van der hoog met m’n selfmade smoothie, en even lekker ontspannen en een momentje voor mezelf! daarna lekker scrubben en genieten van m’n favo bodylotion van rituals. <3 love! xxx

 43. Noor W
  16 juni 2013 at 20:49 (9 jaar ago)

  Wow, ik zou met plezier een review willen schrijven hiervoor want dit klinkt gewoon als supergoeie producten! 😀 Ik vind maar geen goeie haarverzorgingsproducten, en aangezien mijn haar redelijk fijn en lang is, is dat nogal een probleem voor me. Deze lijn zou mijn haar dus supergoed helpen!
  Mijn ultieme zen moment gaat als volgt:
  Eerst vul ik mijn bad met lekker lauwwarm water, doe daar wat badschuim bij en zet een rustig muziekje op. Dan neem ik een goed boek en blijf ik enkele uren lekker zitten. Tijdens het jaar heb ik nauwelijks tijd om te lezen (behalve voor school, en enkel dit semester waren dat echt goeie boeken), dus als ik dan eens tijd maak om te lezen, doe ik dat meteen goed. 😀

  x

  p.s. Ik heb je een hartje gegeven op Bloglovin’ 😀
  pp.s. Ik pas liever voor de behandeling van de hair stylist wegens in België te wonen (:

 44. Bo Gurlystyle
  17 juni 2013 at 13:12 (9 jaar ago)

  leuke winactie. Succes voor de dames die meedoen!

 45. marit
  19 juni 2013 at 08:53 (9 jaar ago)

  Mijn zen moment is om met een groene klei maskertje in een heerlijk warm bad te liggen. Goed boek erbij en een kop thee, genieten..! Mijn haar was ik altijd met een natuurlijke shampoo, dus kom maar op met die puur lijn!