TBS Italian Summer Fig Eau de Toilette

tbs404

Wat mij betreft is dit dé ultieme zomergeur van 2015, ik heb het over ‘The Body Shop Italian Summer Fig’. Na één keer ruiken was ik direct verliefd! De geur is heerlijk zomers en doet mij direct denken aan een prachtige strand met wuivende palmbomen. Sinds kort is deze nieuwe geur van The Body Shop verkrijgbaar en vandaag kun je op mijn blog alles over deze eau de toilette lezen…

De ‘Italian Summer Fig’ behoort tot de vernieuwde geurcollectie met de naam ‘Voyage’ van The Body Shop. Deze collectie is trendy, vrouwelijk en verleidelijk. De facetten op de nieuwe flacons staan voor de verschillende tijdzones en op iedere verpakking vind je een traditioneel design die past bij het bijbehorende gebied. De flacons zijn net juweeltjes!

Iedere geur uit de ‘Voyage’ collectie is gecreëerd door fameuze parfumeurs en gebaseerd op een authentiek, traditioneel ingrediënt van één van de mooiste plekken ter wereld. The Body Shop gaat altijd op zoek naar de allerbeste natuurlijke ingrediënten en oogsten deze als ze op hun best zijn om je zintuigen optimaal te prikkelen.

In de Voyage lijn vind je vijf verschillende geuren. Om precies er achter te komen welke van deze vijf geuren het beste bij je past heeft The Body Shop een handige Fragrance Finder ontwikkeld.

tbs101

tbs202

De nieuwe geur ‘Italian Summer Fig Eau de Toilette’ ontving ik en zoals ik al in mijn intro schreef, ik werd meteen verliefd op de geur. Deze zomerse geur bevat o.a. verse Italiaanse vijgen en is heerlijk zoet met een licht nootachtige ondertoon. Om de geur wat frisheid te geven bevat dit geurtje ook nog ingrediënten zoals druivenbladeren, Toscaanse roos en frisse amber.

De verpakking vind ik erg mooi, van zowel het doosje als de flacon. Vooral het flesje vind ik erg mooi door de vorm, het glazen dopje en de zilveren details. De flacon bevat maar liefst 50 ml Eau de Toilette, hier kun je wel eventjes mee vooruit…

En dan de geur, want die is ZO lekker. De geur is zoet, een beetje kokosachtig (terwijl dit ingrediënt er niet in zit maar misschien zijn het de vijgen?) maar niet overweldigend zoet. Je ruikt ook zeker de frisse noten die ervoor zorgen dat de geur niet té zoet en te zwaar wordt. Ook de nootachtige ondertoon ruik je subtiel en zorgt voor een warme ondertoon.

tbs303

Ik ben heel enthousiast over de ‘Italian Summer Fig Eau de Toilette’, wat een bijzonder lekker zomers geurtje die op mijn lijf is geschreven. Er is wel een kleine nadeel, de geur blijft niet heel erg lang hangen. Na ongeveer 4 uurtjes is het wel weer tijd om wat bij te spuiten, wat ik overigens geen straf vind.

De Italian Summer Fig collectie bestaat uit meerdere producten, namelijk: Eau de Toilette €27, Body Cream €18, Fragrance Mist €13, Body Lotion €12,50 en een Shower Gel €10. De gehele collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij The Body Shop.

Comments are closed.