Anatomicals Wake-Up Under Eye Patches

We kennen het vast allemaal wel na een hevige huilbui, een avondje stappen of bij vermoeidheid dat je ogen zwaar aanvoelen. Ik in ieder geval wel en ik krijg bij vermoeidheid al snel last van donkere kringen en/of wallen. Niets is dan lekkerder om iets verkoelends onder of op de ogen te doen, denk aan plakjes komkommer, natte kamille theezakjes of ijskoude theelepeltjes. Het kan ook makkelijker, namelijk met de ‘Puffy the eye bag slayer’ van Anatomicals. Deze patches zijn speciaal ontwikkeld voor vermoeide ogen en uiteraard testte ik ze uit!

Het vrolijke merk Anatomicals ken ik al een tijdje, ik heb in het verleden wel eens wat producten van dit merk gehad. Je kunt het merk herkennen aan de vrolijk gekleurde verpakkingen en de grappige teksten. Ook de naam van de ‘wake-up under eye patches’, namelijk: Puffy the eye bag slayer is super origineel en best grappig! De verpakking is knalroze en valt lekker op…

In het doosje vind je drie setjes van twee ‘under eye patches’. De patches zijn goed verpakt en zijn flink doordrenkt met vocht. De patches bevatten o.a. water, collageen, Vitamine B3, Vitamine C en Vitamine E. Allemaal ingrediënten die zorgen voor hydratatie waardoor wallen en zwarte kringen verminderen. Maar dat niet alleen, de patches zijn ook goed tegen veroudering en vervagen fijne lijntjes rondom de ogen…

Op de achterkant van de verpakking vind je instructies, handig! De instructies zijn wel in het Engels maar mocht je hier niet zo goed in zijn, de tekeningetjes zijn gelukkig ook erg duidelijk. Voor het gebruik is het aan te raden om je gezicht  even te reinigen en daarna goed te drogen. Vervolgens plak je de patches onder je ogen en laat je ze 30 minuten zitten.

Uiteraard had ik meteen zin om ze uit te proberen en na een dagje bloggen voelen mijn ogen vaak vermoeid aan, een ideaal moment dus om de under eye patches te testen. Na het verwijderen van mijn gezichtsmake-up plakte ik ze onder mijn ogen. De patches voelen behoorlijk glibberig aan, zijn behoorlijk nat en hebben een frisse bloemengeur. De geur is best aanwezig maar wat mij betreft niet storend. Ze voelen ontzettend lekker aan op mijn huid, heel verfrissend en mijn ogen komen echt een beetje tot rust. Met een muziekje op en mijn ogen dicht genoot ik van dit frisse gevoel. De patches worden na ongeveer 5 minuutjes wel wat warmer door je lichaamstemperatuur en voelen dus niet de hele tijd fris aan. Na 30 minuten verwijderde ik ze en mijn ogen voelden heerlijk aan, een echte opkikker!

Of ik verschil zie? Als ik heel eerlijk ben niet maar het frisse gevoel wat deze patches geven is ook wat waard! De Anatomicals Wake-Up Under Eye Patches kost €7,25 en is naar mijn weten alleen online verkrijgbaar.

 

Dit vind je vast ook leuk...

15 Comments on Anatomicals Wake-Up Under Eye Patches

 1. Caro
  21 maart 2014 at 10:11 (6 jaar ago)

  Jammer dat je niet echt verschil ziet, maar het lijkt me wel lekker verkoelend en verfrissend! :-)

  Beantwoorden
 2. Margot
  21 maart 2014 at 10:36 (6 jaar ago)

  Na een dagje strand van de zomer ofzo lijkt het me ook wel lekker!

  Beantwoorden
 3. Anita
  21 maart 2014 at 10:38 (6 jaar ago)

  Jammer dat ze niet werken maar het lijkt me wel fijn om zo af en toe te gebruiken!

  Beantwoorden
 4. Helen
  21 maart 2014 at 10:54 (6 jaar ago)

  Heb ze ook nog in de kast liggen.. jammer dat je zo weinig verschil merkt :(

  Beantwoorden
 5. Todayslife
  21 maart 2014 at 11:13 (6 jaar ago)

  Ik kan me voorstellen dat het een fris en fijn gevoel is :)

  Beantwoorden
 6. Mandy
  21 maart 2014 at 11:22 (6 jaar ago)

  Ik heb ze ook, maar nog niet geprobeerd. Een fris gevoel is ook fijn!

  Beantwoorden
 7. Marloes
  21 maart 2014 at 11:47 (6 jaar ago)

  Ik heb ze zelf ook liggen, en ik zag er wel iets frisser uit onder mijn ogen! Fijne patches!

  Beantwoorden
 8. Rosanne
  21 maart 2014 at 13:04 (6 jaar ago)

  z\Zat er een tijdje terug nog over na te denken om ze te kopen, ben toch wel blij dat ik dat niet heb gedaan :p

  Beantwoorden
 9. Beautyjuf
  21 maart 2014 at 16:33 (6 jaar ago)

  Jammer dat ze na vijf minuten al je lichaamstemperatuur hebben aangenomen. Sowieso is het even fijn om rustig te liggen en te relazen :-) Alleen daarvan knap je al op.

  Beantwoorden
 10. Kirsty
  21 maart 2014 at 17:20 (6 jaar ago)

  Jammer dat je niet echt verschil ziet! Mijn ogen kunnen wel goede eyepatches gebruiken soms ;)

  Beantwoorden
 11. Manon
  21 maart 2014 at 19:04 (6 jaar ago)

  jammer dat je geen verschil ziet, ik moet ze ook nog proberen

  Beantwoorden
 12. Ines
  25 maart 2014 at 17:14 (6 jaar ago)

  Jammer dat je niks ziet maar wel tof dat het een verfrissend gevoel geeft

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *