Gosh collectie spring/summer 2013 + Look!

Het leuke aan seizoensverandering is natuurlijk de afwisseling qua weer maar ook erg leuk omdat er dan steeds weer nieuwe collecties worden uitgebracht. Ook Gosh heeft voor de lente/zomer 2013 nieuwe producten en vandaag wil ik die graag aan jullie laten zien. Ik ontving namelijk de volgende producten, een Natural Blush, Quattro Eye Shadow en Matt Duo Eyeshadow. Al deze drie producten komen uit de Spring/Summer collectie van Gosh. Zoals altijd heb ik ze uitgebreid getest en heb ik ook nog een bijbehorende look gemaakt.

Ook heb ik onderaan het artikel nog een leuke winactie voor jullie…

Dit zijn de drie nieuwe Gosh producten. De verpakking van Gosh vind ik eigenlijk altijd wel heel mooi. Het ziet er strak uit met mat zwarte details die erg herkenbaar zijn. De verpakking gaat ook makkelijk open en voelt vrij stevig aan. Door de transparante deksels zie je meteen wat voor kleur je in handen hebt, handig!

In de Spring/Summer collectie zitten twee nieuwe Natural blushes, en ik ontving de kleur ’42 Melon’. Dit is een vrij matte blush in een oranje kleur. De Natural blush van Gosh heeft een lichte en soepele textuur op basis van een unieke mix van micro-fijne poederdeeltjes. De Natural Blush zou veel pigment bevatten waardoor het aanbrengen eenvoudig gaat. Verder is de blush parfumvrij, deze blush is dus ook geschikt voor de gevoelige huid.

Hierboven zie je de swatch en zoals je kunt zien is de pigmenatie goed, niet heel fantastisch. Omdat ik een hele lichte huid heb zie je de blush eigenlijk amper, persoonlijk denk ik dat deze blush mooier staat bij meiden met een donkere huid. Verder is de blush een klein beetje poederig maar voelt verder wel heel zacht aan en is makkelijk aan te brengen met een blush kwast.

Ik ben niet heel enthousiast over deze blush omdat die op mijn lichte huid gewoon niet zo goed naar voren komt. Verder is de blush eigenlijk wel heel goed en ben ik erg benieuwd naar de andere kleur ’43 Flower Power’. Dit is een felle roze kleur die vast en zeker beter afsteekt bij mijn lichte huid.

De Gosh Natural Blush kost €8,79.

Ook in de nieuwe collectie vind je twee nieuwe Quattro Eye Shadow palettes. Ik heb de kleur ’57 Tempting Purple’. Het palette bevat paarse kleuren die goed op elkaar zijn afgestemd, mooi! De oogschaduw zou een hoge kleurenintensiteit moeten hebben en is fluweelzacht. De kleuren zijn daardoor ook heel makkelijk te blenden.


Ik gebruik eigenlijk nooit paarse kleuren voor op mijn ogen, terwijl het eigenlijk best wel mooi staat bij blauwe ogen. Het palette heeft mij qua pigmentatie absoluut verrast en dat kun je ook wel zien aan de swatches hierboven. De kleuren hebben verschillende finishes, zo zie je in het palette matte en metallic kleuren. Dat vind ik erg goed gekozen van Gosh, zo kun je namelijk heel goed met dit palette een ooglook maken omdat de combinatie van mat en metallic eigenlijk altijd wel heel mooi is. Hieronder zie je een look gemaakt met de ‘Quattro Eye Shadow’ palette in de kleur ’57 Tempting Purple’.

(de foundation, of eigenlijk BB cream, is te donker voor mijn gezicht en hier kom ik later nog op terug)

Onder mijn oogschaduw droeg ik een oogschaduwbasis. De kleuren zijn makkelijk aan te brengen en ook heel eenvoudig te blenden. De oogschaduw bleef gedurende de dag prima zitten. Ik ben dus heel tevreden over dit palette en ik schat in dat ik deze wel vaker ga gebruiken.

De Gosh Quattro Eye Shadow kost €10,99.

Dan ten slotte ook nog een palette met twee matte kleuren erin, namelijk: Matt Duo Eye Shadow palette. Ik ontving de kleur ‘007 Blue Jeans’. Dit palette zou extreem goed gepigmenteerde kleuren bevatten waardoor het echt een must have is. Ook is deze oogschaduw door een zachte structuur gemakkelijk te blenden en aan te brengen. Ik ben benieuwd!

Ik gebruik met mijn blauwe ogen nauwelijks of eigenlijk nooit blauwe oogschaduw. Doe ik dit wel dan heb ik altijd meteen flashbacks naar de jaren 90. Maar dat neemt niet weg dat de twee kleuren uit het doosje er goed uitzien. De kleuren zijn goed met elkaar te combineren en je kunt er een mooie look mee maken. Ook al zou ik persoonlijk nog wel een witte kleur toevoegen. De oogschaduw voelt zacht aan en is inderdaad heel erg mat.

Hierboven zie je de swatches en zoals je kunt zien zijn de kleuren goed intens, met de pigmentatie is dus helemaal niets mis. De kleuren zijn heel zacht, niet poederig en daardoor makkelijk te blenden. Ook over dit product ben ik eigenlijk wel heel enthousiast, ook al zijn het niet echt mijn kleuren ik weet zeker dat ze bijvoorbeeld prachtig staan bij bruine ogen.

De Gosh Matt Duo Eye Shadow kost €9,49.

De Gosh Spring/Summer 2013 producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Ook heb ik ten slotte nog wat leuks voor jullie. Jij kan namelijk kans maken op drie producten uit de lente/zomer collectie van Gosh. Wil jij drie Spring/Summer producten t.w.v. €30,- winnen, het enige wat je hoeft te doen is een comment onder dit artikel achterlaten en vertel vooral even je eerste indruk…

43 Comments on Gosh collectie spring/summer 2013 + Look!

 1. Chantal
  12 april 2013 at 09:17 (10 jaar ago)

  Ik vind de nieuwe GOSH producten echt heel fijn en mooi, I’m fan!

 2. Deb
  12 april 2013 at 09:25 (10 jaar ago)

  Vooral de paarse oogschaduw vind ik super mooi! Prachtige look heb je ermee gemaakt!

 3. Silvia
  12 april 2013 at 09:27 (10 jaar ago)

  Ik vind de oogschaduw er prachtig uit zien vooral paars. Die vind ik persoonlijk ook erg mooi staan bij groene ogen. De kwaliteit lijkt mij ook goed maar voor dat geld vind ik het wel duur om even te “proberen”

 4. Renate
  12 april 2013 at 09:36 (10 jaar ago)

  Wauw, ik vind de blush eigenlijk wel heel mooi! Die zou ik graag eens uitproberen. En wat een mooie pigmentatie van de oogschaduws. Geweldig, I’m in!

 5. Axelle
  12 april 2013 at 09:54 (10 jaar ago)

  Zien er goede producten uit! vooral die blush lijkt me erg fris en lenteachtig, perfect voor nu dus! ook de oogschaduws lijken me erg mooi, en ik denk dat je er veel kanten mee op kunt!

 6. Mirjam
  12 april 2013 at 09:56 (10 jaar ago)

  Mooie look heb je gemaakt! Ik vind de blushes van Gosh altijd erg mooi! De paletjes geven mooi pigment af πŸ™‚

 7. martina
  12 april 2013 at 10:01 (10 jaar ago)

  look staat je erg mooi !

 8. Jennifer
  12 april 2013 at 10:38 (10 jaar ago)

  Ik heb ‘m ook al, en wat een mooie kleurtjes! Ik moet echt zeggen dat ik het koele paarse palette op het eerste oog minder mooi vind dan op jouw gezicht. Ik vind die koele paarsblauwe tinten mij nooit zo mooi staan in een complete look, maar ik denk dat ik de kwasten er zo toch maar even bij ga pakken!

 9. Mieke
  12 april 2013 at 10:44 (10 jaar ago)

  Ik vind de palettes zo mooi! De kleur die er vanaf komt is ook super!

 10. Evelien
  12 april 2013 at 10:45 (10 jaar ago)

  Mijn eerste indruk is goed! Gosh stelde me vroeger best teleur met hun oogschaduw quattro’s maar nu ik dit zie moet ik mijn mening misschien toch maar herzien πŸ™‚ Ze verdienen zeker een tweede kans! πŸ˜€ Ik doe graag mee met de winactie.

 11. Chantal
  12 april 2013 at 10:46 (10 jaar ago)

  De producten zien er allemaal erg mooi uit en die look staat je erg mooi

 12. femketje
  12 april 2013 at 11:01 (10 jaar ago)

  gorgeous ooglook heb je er mee gemaakt ;D

 13. Michelle
  12 april 2013 at 11:12 (10 jaar ago)

  Wauw, de ooglook is echt mooi! En wat is de pigmentatie goed so far!
  Ilikethisproducts!

 14. Danielle
  12 april 2013 at 11:56 (10 jaar ago)

  Mooie look heb je ermee gemaakt. De verpakkingen vind ik ook erg leuk! πŸ™‚

 15. Kirsten
  12 april 2013 at 12:09 (10 jaar ago)

  Ziet er mooi uit! Paars staat je leuk :D!

 16. Elke
  12 april 2013 at 12:13 (10 jaar ago)

  Ik dacht eigenlijk dat het niet echt mijn ding zo zijn… Maar nadat ik je ooglook zag ben ik overtuig ik vind het echt prachtige kleuren! Je heb een hele mooie ooglook gemaakt!

 17. Femke
  12 april 2013 at 12:35 (10 jaar ago)

  Die paarse kleuren zijn zo ontzettend mooi! Zeker voor in de zomer, want dan mag je wel eens een ander kleurtje gebruiken :).

 18. LounaBeauty/ Milou
  12 april 2013 at 13:01 (10 jaar ago)

  Wauw wat een prachtige ooglook! πŸ™‚ Super mooi. Misschien een leuk idee om deze look stap voor stap uit te leggen? Vind hem namelijk echt heel mooi, en ben benieuwd hoe je de kleuren nou precies heb aangebracht. πŸ™‚

 19. Helmi
  12 april 2013 at 14:23 (10 jaar ago)

  Mooie ooglook met dat paars, staat erg leuk en fris lente-achtig πŸ™‚

 20. Myrthe
  12 april 2013 at 14:28 (10 jaar ago)

  Wauw wat mooi, ik kijk eigenlijk nooit bij het Gosh schap, misschien toch maar eens doen!

 21. Charlotte
  12 april 2013 at 14:31 (10 jaar ago)

  Leuk artikel! Mooie swatches, ben benieuwd naar de quattro. Eerste indruk is in ieder geval positief! πŸ™‚

 22. Marije
  12 april 2013 at 15:02 (10 jaar ago)

  Erg mooie producten! Ik vind de kleuren van het oogschaduw quattro erg mooi, blauw is dan weer iets minder mijn kleur. Ik zou graag 3 producten van de lente collective willen winnen, dus ik doe mee! πŸ™‚

 23. Marit
  12 april 2013 at 15:31 (10 jaar ago)

  Wow! supermooie kleuren, vooral het eerste oogschaduw quattro met de paarse kleuren! <3 love it!

 24. Fenna
  12 april 2013 at 15:38 (10 jaar ago)

  Mooie producten en vooral een mooie look heb je ermee gemaakt πŸ™‚
  Ik ben ook gek op paarse oogschaduw, dan vallen mijn groene ogen ineens veel meer op!
  De andere 2 producten ben ik ook enthousiast over πŸ™‚ en ik zou graag kans maken op deze producten.

  Liefs,
  Fenna

 25. Justien
  12 april 2013 at 17:17 (10 jaar ago)

  Wauw je hebt echt een hele mooi look gemaakt met het paarse oogschaduwpalette! Ik kreeg meteen inspiratie (ik heb vanavond gala en ik ben een beetje aan het spelen met verschillende oogschaduws)

 26. Amy
  12 april 2013 at 17:40 (10 jaar ago)

  Ik ben vooral heel impressed door het paarse quad!

 27. BeautyByTS
  12 april 2013 at 19:22 (10 jaar ago)

  Mooie look, staat je goed!!!

 28. Jeanne
  12 april 2013 at 19:32 (10 jaar ago)

  wat een super mooie look! <3
  Ik doe graag mee met de win-actie!
  Mijn eerste indruk was: waaaauwiee!!
  Vooral dat paarse palletje is echt prachtig, en inderdaad mooi bij blauwe ogen! πŸ™‚
  liefs xoxo

 29. Eva
  12 april 2013 at 20:39 (10 jaar ago)

  wauw. ik zoek altijden naar een mooie naturel blush en volgens mij heb ik hem gevonden. de oogschaduw palletten vind ik ook leuk, mooie kleuren die je toch ook wel wat vaker gebruikt.

 30. Eline
  12 april 2013 at 20:45 (10 jaar ago)

  Dat palletje met de paarse kleuren is gaaf!

 31. Cynthiiaa
  13 april 2013 at 01:32 (10 jaar ago)

  Oh damn, schitterende producten! Ik heb enkele GOSH producten en het valt mij altijd op dat zij van die intense oogschaduws hebben, maar heel goed van kwaliteit. Vooral de paarse palette, waarmee je een look hebt gemaakt! Eerste indruk? Nieuwsgierig!

 32. sofieh
  13 april 2013 at 07:52 (10 jaar ago)

  Prachtige oogschaduw,ik heb gosh oogschaduws nog niet geprobeerd dus bij dezez misschien.

 33. Man-Yie
  13 april 2013 at 08:00 (10 jaar ago)

  De producten zien er goed uit, ben vooral benieuwd naar de blush in real life. πŸ™‚

 34. Kimberly
  13 april 2013 at 11:03 (10 jaar ago)

  Dat paarse palette, WAUW!

 35. Lisanne
  13 april 2013 at 13:16 (10 jaar ago)

  Wauw, ik doe heel graag mee!! De producten zien er allemaal erg mooi uit en wat een leuke kleuren! Super pigmentatie en ik vind alles super mooi! Wow! πŸ™‚

 36. Maury
  13 april 2013 at 13:47 (10 jaar ago)

  Wat een mooie producten! Ik ben zelf ook niet zo’n fan van paarse oogschaduw (ik heb ook blauwe ogen), maar deze is echt gaaf en staat je heel goed! Ik begin fan te worden,

 37. iris
  13 april 2013 at 23:03 (10 jaar ago)

  Wow, mooie look Sanne!

 38. Kiani
  14 april 2013 at 03:01 (10 jaar ago)

  Die paletjes zijn erg leuk!

  • Kiani
   14 april 2013 at 03:01 (10 jaar ago)

   oeps, palletjes*

 39. Kiki love zayn
  14 april 2013 at 23:16 (10 jaar ago)

  Wow wat een mooie producten.
  Voorals het paarse oogschaduw pallet vind ik heel mooi.
  Paars is namelijk mijn favo kleur en ik heb ook blauwe ogen.
  Dus dat staat mooi bij elkaar.
  Ook vind ik dat je echt een hele mooie look hebt gemaakt.
  Eigenlijk een van de mooiste die ik ooit op wearefashion heb gezien.
  Vooral omdat de kleuren me erg aanspreken.
  Hopelijk heb ik een beetje geluk πŸ™‚
  Xoxo
  Kiki

 40. Vanessa
  18 april 2013 at 13:51 (10 jaar ago)

  Wel ik doe ook mee. Alleen ja qua eerste indruk is het nietzo goeds te zeggen over deze producten. De kleuren zijn saai, kun je vinden in elk collectie. Wel heeft Gosh goede pigmentatie zoals te zien op de swatches. Ik zou graag zelf willen zien of het in het echt ook zo meevalt.

 41. GabriΓ«lla
  21 april 2013 at 17:24 (10 jaar ago)

  Aahw jammer van de blush! Ik ben blij verrast door het Quattro Eye Shadow palette, wat een mooie paarse kleuren! Ik dacht dat er weinig kleur vanaf zou komen en dat de kleuren dicht bij elkaar zouden liggen maar dit is totaal niet het geval, haha. Mooie look trouwens, staat heel goed bij je blauwe ogen ^^

  Liefs.

 42. Kim
  6 juni 2013 at 19:30 (10 jaar ago)

  Wauw wat superleuk! Ik denk dat vooral de oranje/perzik kleurige blush mooi zal zijn. Het oogt heel romantisch. En die paletjes met oogschaduw zou heel goed uitkomen aangezien ik over een paar weken een feest heb πŸ™‚