Gosh collectie spring/summer 2013 + Look!

Gosh collectie spring/summer 2013 + Look!

Het leuke aan seizoensverandering is natuurlijk de afwisseling qua weer maar ook erg leuk omdat er dan steeds weer nieuwe collecties worden uitgebracht. Ook Gosh heeft voor de lente/zomer 2013 nieuwe producten en vandaag wil ik die graag aan jullie laten zien. Ik ontving namelijk de volgende producten, een Natural Blush, Quattro Eye Shadow en Matt Duo Eyeshadow. Al deze drie producten komen uit de Spring/Summer collectie van Gosh. Zoals altijd heb ik ze uitgebreid getest en heb ik ook nog een bijbehorende look gemaakt.

Ook heb ik onderaan het artikel nog een leuke winactie voor jullie…

Dit zijn de drie nieuwe Gosh producten. De verpakking van Gosh vind ik eigenlijk altijd wel heel mooi. Het ziet er strak uit met mat zwarte details die erg herkenbaar zijn. De verpakking gaat ook makkelijk open en voelt vrij stevig aan. Door de transparante deksels zie je meteen wat voor kleur je in handen hebt, handig!

In de Spring/Summer collectie zitten twee nieuwe Natural blushes, en ik ontving de kleur ’42 Melon’. Dit is een vrij matte blush in een oranje kleur. De Natural blush van Gosh heeft een lichte en soepele textuur op basis van een unieke mix van micro-fijne poederdeeltjes. De Natural Blush zou veel pigment bevatten waardoor het aanbrengen eenvoudig gaat. Verder is de blush parfumvrij, deze blush is dus ook geschikt voor de gevoelige huid.

Hierboven zie je de swatch en zoals je kunt zien is de pigmenatie goed, niet heel fantastisch. Omdat ik een hele lichte huid heb zie je de blush eigenlijk amper, persoonlijk denk ik dat deze blush mooier staat bij meiden met een donkere huid. Verder is de blush een klein beetje poederig maar voelt verder wel heel zacht aan en is makkelijk aan te brengen met een blush kwast.

Ik ben niet heel enthousiast over deze blush omdat die op mijn lichte huid gewoon niet zo goed naar voren komt. Verder is de blush eigenlijk wel heel goed en ben ik erg benieuwd naar de andere kleur ’43 Flower Power’. Dit is een felle roze kleur die vast en zeker beter afsteekt bij mijn lichte huid.

De Gosh Natural Blush kost €8,79.

Ook in de nieuwe collectie vind je twee nieuwe Quattro Eye Shadow palettes. Ik heb de kleur ’57 Tempting Purple’. Het palette bevat paarse kleuren die goed op elkaar zijn afgestemd, mooi! De oogschaduw zou een hoge kleurenintensiteit moeten hebben en is fluweelzacht. De kleuren zijn daardoor ook heel makkelijk te blenden.


Ik gebruik eigenlijk nooit paarse kleuren voor op mijn ogen, terwijl het eigenlijk best wel mooi staat bij blauwe ogen. Het palette heeft mij qua pigmentatie absoluut verrast en dat kun je ook wel zien aan de swatches hierboven. De kleuren hebben verschillende finishes, zo zie je in het palette matte en metallic kleuren. Dat vind ik erg goed gekozen van Gosh, zo kun je namelijk heel goed met dit palette een ooglook maken omdat de combinatie van mat en metallic eigenlijk altijd wel heel mooi is. Hieronder zie je een look gemaakt met de ‘Quattro Eye Shadow’ palette in de kleur ’57 Tempting Purple’.

(de foundation, of eigenlijk BB cream, is te donker voor mijn gezicht en hier kom ik later nog op terug)

Onder mijn oogschaduw droeg ik een oogschaduwbasis. De kleuren zijn makkelijk aan te brengen en ook heel eenvoudig te blenden. De oogschaduw bleef gedurende de dag prima zitten. Ik ben dus heel tevreden over dit palette en ik schat in dat ik deze wel vaker ga gebruiken.

De Gosh Quattro Eye Shadow kost €10,99.

Dan ten slotte ook nog een palette met twee matte kleuren erin, namelijk: Matt Duo Eye Shadow palette. Ik ontving de kleur ‘007 Blue Jeans’. Dit palette zou extreem goed gepigmenteerde kleuren bevatten waardoor het echt een must have is. Ook is deze oogschaduw door een zachte structuur gemakkelijk te blenden en aan te brengen. Ik ben benieuwd!

Ik gebruik met mijn blauwe ogen nauwelijks of eigenlijk nooit blauwe oogschaduw. Doe ik dit wel dan heb ik altijd meteen flashbacks naar de jaren 90. Maar dat neemt niet weg dat de twee kleuren uit het doosje er goed uitzien. De kleuren zijn goed met elkaar te combineren en je kunt er een mooie look mee maken. Ook al zou ik persoonlijk nog wel een witte kleur toevoegen. De oogschaduw voelt zacht aan en is inderdaad heel erg mat.

Hierboven zie je de swatches en zoals je kunt zien zijn de kleuren goed intens, met de pigmentatie is dus helemaal niets mis. De kleuren zijn heel zacht, niet poederig en daardoor makkelijk te blenden. Ook over dit product ben ik eigenlijk wel heel enthousiast, ook al zijn het niet echt mijn kleuren ik weet zeker dat ze bijvoorbeeld prachtig staan bij bruine ogen.

De Gosh Matt Duo Eye Shadow kost €9,49.

De Gosh Spring/Summer 2013 producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Ook heb ik ten slotte nog wat leuks voor jullie. Jij kan namelijk kans maken op drie producten uit de lente/zomer collectie van Gosh. Wil jij drie Spring/Summer producten t.w.v. €30,- winnen, het enige wat je hoeft te doen is een comment onder dit artikel achterlaten en vertel vooral even je eerste indruk…