EOTD: Dark Rainbow!

EOTD: Dark Rainbow!

Maak ik een ooglook, dan pak ik al gauw mijn bruine (saaie) oogschaduw uit de kast. Maar om nou altijd maar bruine ooglooks te plaatsen op mijn blog is ook wel een beetje eentonig dus ik zocht een leuk kleurrijk plaatje (zie bovenaan) uit en ik liet mij hierdoor inspireren. Ik gebruikte heel veel verschillende kleurenoogschaduw en zeg nou zelf, mijn ‘eotd’ is alles behalve saai toch?

Ik gebruikte voor deze look allerlei verschillende oogschaduw mono’s uit mijn stash, normaal gesproken gebruik ik eigenlijk alleen maar mijn oogschaduwpalettes maar ik dacht laat ik es gek doen! De look vind ik best wel geslaagd, het is mooi kleurrijk, de kleuren lopen mooi in elkaar over en het doet mij een beetje denken aan een regenboog, vandaar ook de titel.

Bij de close-up foto’s lijkt de look best wel heftig, toch valt het op de fullface foto’s best wel mee en is het een look die wat mij betreft ook prima voor overdag kan, het is een keertje wat anders…

Vind jij de look ook geslaagd?