Review: Clinique All About Shadow + swatches (look)

Bij het merk Clinique moet ik meteen denken aan hun 3-stappen huidverzorgingslijn en aan de ‘High impact’ mascara waar ik serieus al jarenlang fan van ben. Maar Clinique heeft uiteraard meer producten in het assortiment en met grote regelmaat komen ze met nieuwe producten waaronder met de ‘All About Shadow’ oogschaduw. Dit is een nieuwe comfortabele oogschaduw met een rijke en crémige samenstelling. Ik kreeg een Single en een Quad opgestuurd en deze heb ik natuurlijk uitvoerig getest…

Maar uiteraard eerst even wat meer algemene info over Clinique All About Shadow. Met deze comfortabele oogschaduw creëer je in één beweging een vol, intens en langdurig kleureffect. Deze oogschaduw heeft een speciale subtstantie waardoor de oogschaduw zacht aanvoelt en de oogleden zien er glad uit met een kleurvaste intensiteit. De oogschaduw bevat huidverzorgende ingrediënten, namelijk: murumuruboter (leuk galgje woord) en vitamine E. Deze speciale ingredienten zorgen voor een extreem crèmige en zijdezachte poedertextuur. Daardoor is het product makkelijk aan te brengen en blijft de hele dag mooi op zijn plaats. De All About Shadow tinten zijn verkrijgbaar als Single, Duo en Quad in verschillende types finish, van zacht mat tot aan hoogglans.

Ook nog wel even handig om te vermelden is dat alle oogmake-up van Clinique oogheelkundig wordt getest en veilig in het gebruik is, zelfs voor de meest gevoelige huid en ogen.

De verpakking van de ‘All About Shadow’ ziet er strak en tegelijkertijd sjiek uit en vind ik erg goed passen bij het merk Clinique. Beide doosjes zijn vrij compact en daarom kun je ze makkelijk meenemen in je tas. De verpakking gaat vrij makkelijk open en in het doosje zit een handig spiegeltje en sponsapplicators. In de ‘Quad’ vind je ook nog een voorbeeld van hoe je de oogschaduw kunt gebruiken, ideaal voor mensen die nog wat onervaren zijn met make-up.

De ‘Singles’ zijn in 14 verschillende kleuren verkrijgbaar, ik heb de kleur ‘Purple Pumps’ en dit is een vrij heftige paarse kleur met een matte finish. De kleur vind ik heel mooi en is goed te combineren met andere paarse tinten maar kan ook bijvoorbeeld mooi op het bewegende ooglid worden gebruikt in combinatie met wat neutralere tinten. Ook past deze paarse kleur goed bij de trends voor dit najaar.

De kleur is goed gepigmenteerd en dat is ook wel te zien aan de bovenstaande swatch. De kleur geswatched ziet er wel een beetje anders uit dan in de verpakking, net een wat warmere kleur paars. De oogschaduw voelt zacht aan en is een klein beetje poederig maar als je de oogschaduw aanbrengt met een stevige kwast dan heb je hier geen last van en valt er goed mee te werken. Omdat de oogschaduw zacht is kun je het ook makkelijk blenden.

De All About Shadow ‘Single’ kost €20,50

Ook ontving ik nog een ‘Quad’ en deze is verkrijgbaar in acht verschillende kleursamenstellingen. Ik heb ‘Jenna’s Essentials’ ontvangen en hierin zitten vier hele mooie kleuren waarmee je een natuurlijke look kunt maken maar waarmee je ook prima smokey eyes kunt maken. In het palette zitten twee sponsapplicators in verschillende groottes, op zich handig maar ik geef toch de voorkeur aan mijn eigen kwasten. De kleuren in het palette vind ik echt prachtig en passen perfect bij elkaar.

Ook met de pigmentatie is helemaal niks mis mee, de vier kleuren zijn allemaal erg intens van kleur. Ook de witte kleur heeft veel pigment en is nu al mijn favoriete highlighter voor ooglooks. De vier kleuren hebben allemaal een beetje een andere finish, zo is de beige kleur vrij glanzend terwijl de zwarte kleur weer behoorlijk mat is. Deze oogschaduw is zacht en goed aan te brengen met een stevige platte kwast en de kleuren zijn ook makkelijk te blenden. Met dit palette kun je veel verschillende looks maken en hieronder maakte ik een basic ooglook die ideaal is voor overdag…

De ‘All About Shadow’ Quad kost €38,-

De All About Shadow producten zijn vanaf eind augustus (dus nu) verkrijgbaar bij alle Clinique verkooppunten en op http://www.clinique.nl.

 

Dit vind je vast ook leuk...

17 Comments on Review: Clinique All About Shadow + swatches (look)

 1. Yvonne
  30 augustus 2013 at 10:17 (6 jaar ago)

  Ziet er mooi uit. Clinique heeft altijd goede producten. De all about shadow lijkt me ook wel wat. x

  Beantwoorden
 2. Marijn
  30 augustus 2013 at 13:54 (6 jaar ago)

  Ziet er mooi uit! Leuk artikel!

  Beantwoorden
 3. Martina
  30 augustus 2013 at 14:55 (6 jaar ago)

  Ik vind de producten er mooi uit zien!

  Beantwoorden
 4. Zoë
  30 augustus 2013 at 20:10 (6 jaar ago)

  Waaw heel mooi! De verpakking vind ik er ook luxueus uitzien :) Met het palette kan je duidelijk ook een mooie smokey eye maken!

  Beantwoorden
 5. Lies
  31 augustus 2013 at 00:10 (6 jaar ago)

  Hele mooie producten en de look die je ermee gemaakt hebt vind ik ook erg mooi!

  Beantwoorden
 6. Caro
  1 september 2013 at 09:45 (6 jaar ago)

  Wauw ziet er prachtig uit! :-)

  Beantwoorden
  • Taran
   26 februari 2014 at 21:49 (6 jaar ago)

   I love these aresiltc. How many words can a wordsmith smith?

   Beantwoorden
 7. Tamara
  1 september 2013 at 13:15 (6 jaar ago)

  Wat een prachtige kleuren! Clinique heeft altijd mooie fijne producten.

  Beantwoorden
 8. iphone apps development on windows
  10 september 2016 at 14:09 (3 jaar ago)

  Its goal is noble: to perform your application on the entire
  unaltered Google android OS inside a digital machine that executes ARM guidelines.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *