Mijn beauty wishlist lente/zomer 2013

Mijn beauty wishlist lente/zomer 2013

Een tijdje terug konden jullie op mijn blog een fashion wishlist voor komende lente/zomer zie. Uiteraard ‘moest’ ik ook nog even een beauty wishlist maken want geloof me, er staat nog genoeg op mijn verlanglijstje. Ook al heb ik een kast vol met make-up, nieuwe make-upjes maken mij nou eenmaal zeer hebberig en vooral als ze er ook nog eens prachtig uitzien. Hieronder vind je mijn absolute musthaves, nu nog een geldboom/suiker oom/of een schat vinden…

  1. Vraag je aan mij wat mijn favo make-up merk is, dan zeg ik vast en zeker Too Faced (samen met MAC, Urban Decay, Benefit ghehe). Vooral omdat de verpakkingen er zo ontzettend mooi uit zien. Dat trouwens niet alleen, de make-up producten zijn ook nog eens van een hele goede kwaliteit. Deze blush is echt zo prachtig, dit is de ‘Sweethearts Perfect Flush Blush’ en kost rond de 25 Euro.
  2. Jullie weten vast al wel dat ik een grote fan ben van Pixiwoo. De dames van Pixiwoo zijn weer een hele grote fan van een bepaald product, namelijk de ‘NARS Sheer Glow’ foundation. Elke keer als ik deze foundation voorbij zie komen in hun video’s, ben ik verbaasd over het mooie effect. Deze foundation is ook nog eens zeer geschikt voor de droge huid en geeft een erg mooie en gezonde glow. Deze foundation kost rond de €40,-, een lieve duit maar dan heb je ook wat!
  3. Sinds een tijdje wil ik ombre haar. Ik weet dat het al een tijdje hip is maar omdat ik dode punten had leek het mij niet verstandig om dit met mijn haar te doen. Inmiddels is mijn haar geknipt en weer helemaal ‘gezond’, tijd dus voor de ombre trend. Je kunt het nu ook heel makkelijk zelf thuis doen met de L’Oreal Wild Ombres. Heel binnenkort ga ik mijn haar dit effect geven en uiteraard laat ik jullie het resultaat zien.
  4. Deze lipstick van Yves Saint Lauren roept al een tijdje mijn naam. Dit is een prachtige roze kleur, ik weet alleen niet zeker of ik ook echt deze specifieke kleur wil gezien ik al heel veel vergelijkbare roze kleurtjes heb. Gelukkig is deze lipstick in veel verschillende tinten verkrijgbaar en ik weet zeker dat ik een geschikte kleur kan vinden. Deze YSL lipstick kost rond de €33,-.
  5. Mijn Urban Decay Primer Potion in mini formaat is nu echt op en dat vind ik best wel zonde. Het is namelijk een hele goede oogschaduwbasis die mijn oogschaduw laat zitten waar die moet blijven zitten, namelijk op mijn oogleden. Door de mini variant weet ik dat ik de Primer Potion heel prettig vind en daarom wil ik graag de fullsize kopen, de UD Primer Potion kost rond de €16,-.
  6. Ten slotte staat de ‘Too Faced Boudoir Eyes’ op mijn verlanglijstje. Eigenlijk staat nog steeds de ‘Bon Bons palette’ op mijn wishlist maar deze lijkt overal uitverkocht te zijn. Gelukkig kwam ik deze beauty tegen, en ook dit palette vind ik prachtig. Er zitten voor mij zeker veel bruikbare kleuren in. De Too Faced Boudoir Eyes palette kost €40,-.
Dit was mijn wishlist en ik ben ook heel benieuwd of jij nog beauty producten hebt die je heel graag wilt hebben?