Hema special effect nagellak

Hema special effect nagellak

Sinds kort heeft Hema de nagellakcollectie uitgebreid met drie nieuwe soorten lakjes, namelijk de ‘special effect’ nagellak. Met deze nagellak krijgen je nagels een opvallende en intense uitstraling. De drie nieuwe soorten zijn: holographic, chameleon en glitter nagellak. De laatste twee ontving ik voor een review op mijn blog en vandaag kun je alles lezen over deze nieuwe nagellak van Hema…

Bij het ontvangen van het perspakketje was ik meteen enthousiast, de nagellak ziet er in het flesje super tof uit. Deze ‘special effect’ nagellak van Hema kun je dus onderverdelen in holographic, chameleon en glitter lak. De holographic lak bestaat uit hele fijne glitters die een holografische effect geven. De ‘chameleon’ is een lak met een duochrome finish en hebben meerdere kleurschakeringen. De glitter nagellak bestaat uit fijne en minder fijne glitters, die je over je ‘gewone’ nagellak heen kunt dragen of gewoon zo direct op je nagels zonder basislaag.

Dit zijn de dan, de lakjes die ik ontving. Van links naar rechts zijn dit de kleuren: Glitter Yellow, Glitter Pink, Chameleon Beige en Chameleon Green.

Hier draag ik drie dunne laagjes ‘Glitter Yellow’ en zoals je kunt zien dekt deze kleur erg goed voor een glitter nagellak. De lak op zich vind ik mooi alleen dit is niet echt mijn kleur. Op één of andere manier vind ik gele kleuren niet matchen met mijn huidskleur. Toch denk ik dat deze kleur geweldig staat bij meiden met een wat donkere huid.

De kleur ‘Glitter Pink’ bracht ik aan over de kleur ‘Chameleon Beige’. Deze lak dekt iets minder dan de bovenstaande glitter lak en hier draag ik twee laagjes. Ik vind de kleurencombi heel mooi zo, sowieso vind ik ‘Glitter Pink’ een erg leuk lakje die ik vast en zeker vaker ga dragen dit seizoen…

Dit is het lakje zonder de glitters, dit is de kleur ‘Chameleon Beige’. Een mooie duochrome lak die afhankelijk van licht anders wordt qua kleur. Ik draag twee laagjes en op de foto zie je vooral goud en brons kleuren. Ik vind dit een erg mooi lakje maar wederom vind ik de kleur niet heel mooi bij mijn huidskleur staan. Misschien is dit ook wel een kwestie van smaak!

Ten slotte nog een duochrome lakje, namelijk ‘Chameleon Green’, hier draag ik twee laagjes. Deze vind ik wel echt prachtig! Ik zie vooral blauwe en groene kleuren en het effect vind ik heel tof, het doet mij een beetje denken aan een zeemeermin staart. Een heel geschikt kleurtje voor in de zomer maar in de winter misstaat deze kleur zeker niet.

Conclusie: Ook al vind ik sommige kleuren iets minder mooi matchen met mijn eigen huidskleur, de lakjes op zich zijn echt wel heel erg leuk. Zowel de glitter als de chameleon lakjes hebben een goede dekking. Wel een kleine opmerking, de chameleon lakjes zijn wel een klein beetje streperig.  Verder lakken de lakjes fijn en drogen ze redelijk snel. Daarnaast blijven ze wel zo’n drie dagen met topcoat (van Hema) mooi op mijn nagels, niet slecht!

Deze ‘special effect’ nagellak kun je vinden bij alle Hema fillialen en kosten €3,75.