KOH DUTCH!

KOH DUTCH!

Net als Herome heeft ook KOH een speciale collectie tere ere van onze (nu nog) Koningin Beatrix. Vandaag laat ik jullie de speciale Limited Edition ‘KOH DUTCH!’ zien. Deze collectie bestaat uit vier verschillende kleuren die je waarschijnlijk al wel kan raden, namelijk: rood, wit, blauw en oranje. Ik ben altijd al een grote fan geweest van KOH nagellak en ook over deze collectie ben ik wederom positief…

Dit zijn ze dan, de ‘royal’ kleuren van KOH. Van links naar rechts: KOH RED!, KOH CRYSTAL!, KOH MIDNIGHT BLUE! en KOH DUTCH!.

Twee laagjes KOH RED! Ik vind dit een hele mooie warme rode kleur die goed dekt.

Hier draag ik ook weer twee laagjes, dit is de kleur KOH CRYSTAL! Een mooie witte kleur met een mooie glans die helaas vrij streperig is, jammer!

Dit is de kleur MIDNIGHT BLUE! en hier draag ik ook weer twee laagjes. Een mooie metallic blauwe lak die inderdaad wel doet denken aan de nacht…

Ten slotte de kleur KOH DUTCH!, ook hier draag ik weer twee laagjes. Een mooie feloranje kleur die ik zeker weten op 30 april ga dragen.

De kleuren vind ik op zich niet heel bijzonder, wel leuk dat KOH een speciale collectie ter ere van 30 april heeft uitgebracht. De lakjes lakken erg prettig, hebben een goede dekking en blijven zo’n drie dagen zonder chippen op mijn nagels. Top!

De LE KOH DUTCH! ligt nu in de winkel en is verkrijgbaar bij parfumeriespeciaalzaken en drogisterijen, de KOH flagship stores in de Bijenkorf Amsterdam en Eindhoven, de KOH self services-stores in de Bijenkorf Amstelveen en Utrecht en via www.kohcosmetics.com. De lakjes kosten €14,99 per stuk.