Teeez ‘La Isla Chique’

Teeez ‘La Isla Chique’

Vorige week ontving ik wel een heel fleurig pakketje, dit keer van Teeez met producten uit hun nieuwste collectie ‘La Isla Chique’. Bij het zien van de producten kreeg ik meteen zin in een zonnige vakantie. Leuk, een beetje vrolijkheid in deze donkere maanden. Vandaag laat ik jullie enkele producten zien uit deze nieuwe collectie…

Maar zoals altijd wil ik jullie eerst nog even wat meer vertellen over deze collectie. Deze nieuwe collectie van Teeez bestaat uit vrij veel producten en dat komt omdat deze make-up producten toegevoegd worden aan het vaste assortiment. De ‘La Isla Chique’ producten zijn gebasseerd op de laatste catwalk trends vanuit Sao Paolo, New York en Milaan en laat zich het beste omschrijven als “welkome zonnestralen gebundeld in innovatieve en sexy producten”. De producten hebben stuk voor stuk onderscheidende prints en de producten zijn van hoge kwaliteit…

De verpakkingen zien er super tof uit, misschien een beetje kitsch maar eerlijk gezegd “ik hou ervan!”. Naast dat de doosjes bedrukt zijn met leuke printjes en afbeeldingen, zijn de producten zelf ook voorzien van printjes. Je kunt goed zien dat Teeez tot in detail bezig is geweest met de verpakkingen, zelfs aan de binnenkant staan grappige tekstjes. Ik weet nu al dat ik de doosjes voorlopig nog niet weg ga gooien, ik heb nou eenmaal een zwak voor mooie verpakkingen. Wat ik ook erg mooi vind zijn de rose gouden details, helemaal van nu!

Ik ontving in totaal zes verschillende producten, namelijk: Eve’s Ready to Wear Lipstick, Paradise Perfect Lipgloss., Soft as Sin Cream Blush, Island palette Eyeshadow, Easy on the Eyes Eye Liner en ten slotte Easy on the Eyes Eye Pencil. Allemaal hele verschillende producten die er veelbelovend uitzien…

Ik ontving de Eve’s Ready to Wear Lipstick in de kleur ‘Rebellious Red’. Een mooie felrode kleur die naast tijdloos ook nog eens heel classy is. Aan de kleur van de bovenkant van het doosje kun je zien welke kleur je te pakken hebt, handig!

Als je het doosje open doet, zie je een leuke tekst en dat vind ik echt super origineel.

Ook de lipstick huls is voorzien van leuke drukke afbeeldingen en printjes, like…

De Eve’s Ready to Wear Lipsticks hebben als belangrijke ingrediënt ‘mango’. Hierdoor is de lipstick makkelijk aan te brengen op beschadigde lippen en zijn daarnaast ook nog eens herstellend, voedend en hydraterend.  De lipstick is long lasting en parabeen vrij. Naast de kleur ‘Rebellious Red’, die ik dus heb, zijn er nog negen andere tinten.

De lipstick is heerlijk romig en voelt fijn aan op mijn lippen en jeetje, wat een hoop kleur komt er vanaf! Het is een mooie dekkende lipstick die gemakkelijk aanbrengt en ook wel een tijdje op mijn lippen blijft zitten.

De Eve’s Ready to Wear Lipstick kost €7,49

Ook ontving ik een lipgloss, namelijk de ‘Paradise Perfect Lipgloss’ in de kleur ‘Sheer Gold’. Ook deze verpakking vind ik echt te gek en vooral de glittertjes aan de bovenkant zijn zeer ‘pretty’…

Aan de binnenkant van de verpakking zie je weer een leuke tekst…

De huls van de lipgloss lijkt heel erg op die van de lipstick. De dop is voorzien van een rose gouden laagje. De lipgloss breng je aan met kwastje en dit vind ik altijd wel fijn in gebruik omdat je zo heel precies te werk kunt gaan.

De lipgloss is transparant en heeft een gouden gloed. Draag de lipgloss voor een subtiel effect of gebruik de gloss als top coat om je favo lipstick net wat extra’s te geven. De lipgloss heeft een volumizing effect en zorgt er dus voor dat je lippen net wat voller lijken. Ook dit product is wederom Parabeen vrij.

De lipgloss vind ik vrij saai, vooral als je het gewoon op je lippen draagt zonder iets eronder. Het is namelijk een hele transparante gloss die een klein beetje gouden glittertjes bevat. Deze lipgloss kan wel heel mooi staan over een lipstick heen. De lipgloss ruikt lekker zoet, beetje naar snoepjes. Dit product kun je gemakkelijk met behulp van het kwastje aanbrengen en de lipgloss voelt wel een klein beetje plakkerig. Ondanks dat die plakkerig is blijft die niet heel lang op de lippen zitten. De lipgloss geeft wel een klein beetje een prikkelend gevoel, waarschijnlijk omdat die een ‘volumizing’ effect heeft, daar moet je van houden.

De Paradise Perfect Lipgloss kost €7,49

In deze collectie zitten ook cream blushes, ik ontving de ‘Soft as Sin Cream Blush’ in de kleur ‘Soft Rose’. Wederom zit de blush in een mooie verpakking.

Ook de binnenkant van dit doosje is voorzien van een grappige tekst…

De verpakking van de cream blush ziet er leuk uit. Het doosje is voorzien van een leuke print en het ’transparante rondje’ is handig, want zo zie je meteen welke kleur de blush heeft.

De kleur ‘Soft Rose’ is een beetje roze/oranje achtig en is vrij mat. Deze cream blush is volgens Teeez gemakkelijk aan te brengen met de vingertoppen en verzorgt de huid ook nog eens dankzij de toegevoegde vitamine E. Deze cream blush kun je gemakkelijk qua kleur opbouwen, ga je voor een zacht effect of wil je toch iets meer kleur in je gezicht? De cream blush is in vier verschillende kleuren verkrijgen en is net als de lipstick en lipgloss, parabeen vrij.

De cream blush vind ik vrij goed gepigmenteerd en is inderdaad makkelijk op te bouwen qua intensiteit. Ik ben eigenlijk wel fan van cream blushes want het geeft vaak een heel natuurlijk effect, zo ook deze. De cream blush blijft redelijk lang goed op mijn gezicht zitten en ik kan eigenlijk alleen maar heel enthousiast zijn over dit product.

De Soft as Sin Cream Blush kost €7,99

De ‘Island Palette Eyeshadow’ is in meerdere kleuren verkrijgbaar en ik heb de kleur ‘Beach Glow’. Handig dat je aan de kleur van de bovenkant van het doosje kunt zien welke kleur je hebt.

Het doosje van de oogschaduw lijkt heel erg op die van de cream blush, dit doosje is alleen net iets kleiner.

De oogschaduws zijn in verschillende intense kleuren verkrijgbaar en hebben een sparkling finish. De oogschaduw is ook Long Lasting en dat klopt wel, met basis blijft deze oogschaduw namelijk keurig de hele dag op mijn oogleden. De kleur ‘Beach Glow’ is een bruinige tint met een roze gloed, prachtig!

De oogschaduw is goed gepigmenteerd en is absoluut niet kruimelig. De oogschaduw voelt heel zacht aan, bijna alsof het een ‘creme’ oogschaduw is. De kleur is ook heel makkelijk te blenden en zo kun je er een mooie look mee maken.

De Island Palette Eyeshadow kost €6,99

Dan is er ook nog een eye liner, namelijk de ‘Easy on the Eyes Eyeliner. Deze heeft zoals ook op het doosje staat een ‘precision tip’.

Naast het doosje is ook de eyeliner pen voorzien van een leuk bijpassend patroontje…

De eyeliner heeft een intense zwarte kleur en is ook nog eens waterproof. De eyeliner heeft een innovatieve precisie tip en daardoor kun je er hele dunne lijntjes mee zetten. Ideaal voor ‘beginnende eyeliner gebruikers’.

De kleur is best wel zwart en zoals je aan de lijntjes hierboven kunt zien is het heel makkelijk om dunne en precieze lijntjes te zetten. Echt waterproof vind ik de liner niet, ik kan de eyeliner namelijk heel gemakkelijk met ‘niet-waterproof’ remover verwijderen. De eyeliner blijft verder wel de gehele dag netjes op mijn oog zitten dus wat dat betreft ben ik hartstikke tevreden over deze eyeliner.

De Easy on the Eyes Eyeliner kost €6,49

Ten slotte heb ik nog de ‘Easy on the Eyes Eye Pencil’, een zwarte kohl potlood die waterproof is.

De dop valt mij meteen op en vind ik erg mooi omdat die rose goud is en ook echt van metaal is, dit geeft mij wel een beetje een luxe gevoel. De rest van het potlood is voorzien van het herkenbare ‘La Isla Chique’ printje.

Dit oogpotlood heeft een romige, zachte en intens zwarte formule en is longlasting. Ook dit product vind ik niet echt waterproof maar blijft ondanks dat toch redelijk lang op de waterlijn zitten. Dit potloodje is lekker zacht en kun je daarom ook goed ‘smudgen’, perfect dus om smokey eyes mee te maken!

De Easy on the Eyes Eye Pencil kost €5,49

Dit waren een aantal producten uit de ‘La Isla Chique’ collectie van Teeez. Mijn persoonlijke favorieten zijn de Cream blush, de lipstick en de Easy on the Eyes Eyeliner.

Voor verdere info over de collectie en verkooppunten kun je kijken op de site van Teeez.

Binnenkort op mijn blog een make-up look gemaakt met enkele van deze bovenstaande producten.