Prodent White Now Triple Power Gold

Een tandpasta waarmee je na 1 x poetsen wittere tanden krijgt? Dit klinkt bijna té mooi om waar te zijn. Toch kan het, namelijk met de nieuwe tandpasta van Prodent de ‘White Now Triple Power Gold’. Bij andere tandpasta’s kan het soms dagen tot weken duren voordat je resultaat ziet. Maar met de nieuwe tandpasta van Prodent heb je na één keer poetsen al een wittere glimlach omdat Prodent gebruik maakt van een unieke ‘Blue Light Technology’, die drie keer meer direct witmakende kracht heeft. Daarnaast biedt de tandpasta voldoende bescherming voor je tanden, ook fijn!

Uiteraard heb ik de tandpasta getest, want wie wil nou geen wittere tanden? De tandpasta heeft trouwens een lekker kleurtje blauw en je mond tijdens het poetsen ook, dat zal wel komen door de ‘Blue Light Technology’. Na het poetsen zijn mijn tanden inderdaad iets witter, het werkt dus echt. Ik gebruik deze tandpasta in ieder geval dagelijks met veel plezier en ik ben erg benieuwd wat de tandpasta doet op langer termijn.

De Prodent White Now Goldligt nu in de winkel en kost €3,79

(Advertorial)

109 Comments on Prodent White Now Triple Power Gold

 1. Vera
  10 maart 2014 at 00:27 (8 jaar ago)

  Jammer dat er geen voor en na foto’s zijn! Ik twijfel toch altijd bij dit soort dingen, omdat ik niet echt een sterk gebit heb! Denk dus niet dat ik het zal durven proberen en anders zal ik het toch eerst even aan mijn tandarts vragen denk ik, want ik ben stiekem wel benieuwd.

 2. Mariska
  10 maart 2014 at 01:15 (8 jaar ago)

  Ik ben enorm benieuwd naar deze tandpasta. Helaas heb ik nog een aardoge voorraad en dan koop ik zeker deze!

 3. Sofie
  10 maart 2014 at 07:15 (8 jaar ago)

  Ik heb al meerdere goede verhalen hierover gehoord! Klinkt goed 🙂

 4. Todayslife
  10 maart 2014 at 08:54 (8 jaar ago)

  Ik ben wel benieuwd naar het resultaat!

 5. Mara
  10 maart 2014 at 11:39 (8 jaar ago)

  Klinkt goed, ik wil wel ietsje wittere tanden. Helaas ben ik allergisch voor eigenlijk alle tandpasta die je bij de drogist kunt kopen (ja, dat kan echt haha).

 6. IsabellaEliane
  10 maart 2014 at 17:26 (8 jaar ago)

  Hier ben ik wel benieuwd naar ! Jammer dat je geen voor en na foto’s hebt, had wel willen zien wat voor effect het heeft hihi.

  X

 7. femketje
  10 maart 2014 at 18:58 (8 jaar ago)

  ik hoor hier ook veel goeds over 😀

 8. Susan
  10 maart 2014 at 20:44 (8 jaar ago)

  Oke