3 x Bourjois 1 Seconde nagellak

bourjoisnagellak1

Wanneer ik haast heb en toch even mijn nagels wil voorzien van een leuk kleurtje, grijp ik negen van de tien keer naar Bourjois 1 seconde nagellak. Dit vanwege twee redenen: deze nagellak lakt ontzettend prettig door het platte brede kwastje en daarnaast is de nagellak in een mum van tijd droog. Naast Essie nagellak heb ik dus ook een grote voorkeur voor die van Bourjois. En voor deze winter heeft Bourjois het 1 seconde nagellak assortiment uitgebreid met drie nieuwe kleuren, namelijk: 46 Berry Important Person, 47 Indigo for it & 48 Nice tomette you. Vandaag laat ik deze drie kleuren aan jullie zien…

bourjoisnagellak2

Maar niet voordat ik wat meer heb verteld over deze nieuwe kleuren nagellak van Bourjois. Deze drie nieuwe winterkleuren zijn namelijk geïnspireerd op Parijse interieurs, deze zijn luxueus, weelderig en gesofistikeerd.

De reden dat deze nagellak de naam 1 seconde heeft is eigenlijk heel logisch, je kunt deze nagellak namelijk in 1 seconde op je nagel aanbrengen. Dit komt o.a. door het handige brede kwastje waarmee je de nagel in één keer voorziet van kleur. Daarnaast dekken deze lakjes in slechts één laagje, al ben ik het daar niet helemaal mee eens. Het kan wel maar persoonlijk vind ik twee laagjes net wat mooier, zo komen de kleuren wat beter tot hun recht. En zoals ik ook al schreef in mijn intro, de lakjes drogen redelijk snel.

bj1

Dit is de kleur ’47 Indigo for it’, een prachtige donkerblauwe kleur. Dit lakje heeft een mooie glans en vind ik perfect passen bij het najaar. Hier draag ik twee dunne laagjes.

bj5

Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van deze kleur, dit is ’48 Nice tomette you’ een roestbruine tint. Ik vind de kleur ook zeker niet heel lelijk maar ik heb eerlijk gezegd niet zoveel kleding om deze nagellak bij te matchen. Hier draag ik twee dunne laagjes.

bj4

Daarentegen vind ik de kleur ’46 Berry Important Person’ prachtig, mijn absolute favoriet van deze drie kleuren. Dit lakje heeft een mooie paarse kleur met een blauwe ondertoon. Een sjieke kleur die alles behalve saai is. Ook hier draag ik twee dunne laagjes. (het lijkt trouwens alsof deze lak wat vreemd opdroogt maar dat is niet het geval. Ik had gelnagellak op en deze heb ik verwijderd, hierdoor zijn mijn nagels een klein beetje beschadigd. Bij deze kleur valt dat op één of andere manier extra op).

Zoals jullie hebben kunnen lezen ben ik een grote fan van de 1 seconde nagellak van Bourjois. Ze brengen prettig aan door het brede kwastje, ze drogen snel en daarnaast blijven mijn nagels zo’n 2 tot 3 dagen chipvrij (zonder topcoat).

Deze lakjes van Bourjois zijn vanaf deze maand te koop bij Douglas, Ici Paris XL, Etos, zelfstandige parfumerieën en zelfstandige drogisterijen en kost €8,49.

67 Comments on 3 x Bourjois 1 Seconde nagellak

 1. femketje
  30 januari 2015 at 12:58 (8 jaar ago)

  love die blauwe 😀

 2. Dionne
  30 januari 2015 at 14:46 (8 jaar ago)

  Ik vind het hele toffe lakjes!

 3. Lys
  30 januari 2015 at 14:55 (8 jaar ago)

  De blauwe en berry kleur zien er prachtig uit! Vooral de eerste lijkt me echt speciaal.

 4. Julie
  30 januari 2015 at 16:30 (8 jaar ago)

  Behalve die roestbruine tint vind ik de andere twee echt prachtig! 🙂

 5. manon
  30 januari 2015 at 16:52 (8 jaar ago)

  Wat een mooie kleuren!

 6. Nicole
  30 januari 2015 at 18:11 (8 jaar ago)

  Echt hele mooie lakjes. Die paarse is zo mooi!

 7. ines
  31 januari 2015 at 09:58 (8 jaar ago)

  Dat laatste kleurtje vind ik erg mooi!

 8. Nesrin
  31 januari 2015 at 21:22 (8 jaar ago)

  Hoe snel droogt het op? Ben benieuwd.
  Ik vind het blauwe lakje heel gaaf.

 9. Lies
  1 februari 2015 at 21:16 (8 jaar ago)

  Prachtige kleuren allemaal! Vooral Indigo for it is mijn favoriet.

 10. Emma
  6 februari 2015 at 15:50 (8 jaar ago)

  Alledrie heel mooi zeg! Fijn om ee positieve nagellakreview te lezen 🙂 ik heb toch vaak dat ik voor lakjes in de aanbieding ga en dat ik dan niet heel tevreden ben. De volgende keer dus eens kijken naar die van Bourjois 🙂 heb er ooit wel 1 van gehad en vond inderdaad het kwastje fijn werken.
  Ik vind de blauwe en berry-kleur erg mooi vooral.