Nagellak voor het najaar (met o.a. Gosh & Rimmel)

lakjesnajaar2

In mijn werkkamer staat een mandje met daarin beauty producten die ik graag wil reviewen voor mijn blog. Soms blijven daar producten wat langer inzitten, zo ook deze bovenstaande lakjes. Deze nagellakjes zijn allemaal al verkrijgbaar en ik besloot ze allemaal eens stuk voor stuk te swatchen en vertel ik jullie mijn eerste indruk…

lakjesnajaar3

Met de klok mee zie je: NYC ’350 Rooftop Party Berry’, Gosh ’630 Moonlight’, Rimmel Velvet Matte ’016 Purple Opulence’, Gosh ’631 Million Stars’, Rimmel Glitter Bomb Top Coat ’018 Disco Fever’ en Gosh ’628 Stardust’.

Deze lakjes zijn allemaal verkrijgbaar bij de drogist en de prijzen liggen tussen de €2,49 en €7,29, het zijn dus echte budget nagellakjes. Maar zijn deze lakjes, ondanks de lage prijzen, ook goed?

lakjesnajaar4

Matte nagels zijn dit najaar helemaal trendy en hier speelt Rimmel goed op in met hun ‘Velvet Matte’ nagellak. Deze nieuwe lak is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en dit is de kleur ’016 Purple Opulence’. Een hele mooie dieppaarse kleur met een matte finish. Met deze Velvet Matte lakjes heb je dus geen matte top coat meer nodig.

Het lakje heeft een vrij breed kwastje en dit vind ik erg prettig lakken. Op de foto draag ik twee laagjes en zoals je kunt zien dekt de nagellak goed. Ik ben super enthousiast over dit lakje en zal ik zeker op mijn nagels dragen dit seizoen.

Rimmel Velvet Matte nagellak €6,99

lakjesnajaar5

Glitters zijn wat mij betreft onmisbaar in de maand december en gelukkig heeft Rimmel nu nieuwe lakjes, namelijk ‘Glitter Bomb Top Coat’ waarmee je in een handomdraai je nagels een feestelijk tintje geeft. Deze lakjes zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en hierboven zie je ’018 Disco Fever’. Dit lakje heeft vierkante glittertjes met een holografische glans.

Op mijn nagels hierboven draag ik twee laagjes en zoals je kunt zien zorgt dit voor een subtiel glitter effect. Het geeft net wat extra’s aan mijn nagels zonder dat het too much is. Een leuk lakje, niet heel bijzonder.

Rimmel Glitter Bomb Top Coat €6,99

lakjesnajaar6

Gosh heeft voor dit najaar drie nieuwe lakjes uitgebracht met een glitterige textuur. Hierboven zie je de kleur ’630 Moonlight’, een zilveren lakje met een behoorlijk glitterige glans.

Ik vond het lakje hierboven ontzettend lastig aan te brengen. Het lakje dekt niet zo heel goed en daarom heb je meerdere laagjes nodig. Ik kreeg het lakje totaal niet netjes aangebracht, het hoopte heel erg op, en dat is ook wel te zien aan de foto hierboven. Nope, geen fan van dit lakje!

najaarlake6

Wel ben ik fan van dit Gosh lakje, dit is de kleur ’631 Million Stars’. De kleur is donkergrijs met daarin gekleurde glittertjes, mooi! Dit lakje dekte een stuk beter, ik draag hier twee laagjes, en was een stuk makkelijker aan te brengen. Ik vind de kleur ook erg mooi en past perfect bij het najaar.

najaarlakje8

Ten slotte is er ook nog de kleur ’628 Stardust’. Een lakje met een parelmoerglans die zorgt voor een ‘frosted’ finish. Ik ben niet zo heel erg fan van ‘frosted’ finishes, al vind ik dit lakje wel heel mooi in de winter en dan bijvoorbeeld op een witte basislak. Hier draag ik twee laagjes ‘Stardust’ en ook dit lakje lakte prettig.

Gosh Nail Lacquer €7,29

najaarlakje7

Het merk NYC heeft de ‘In a New York Color Minute Nail Polish’ al een tijdje in het assortiment en heeft dit najaar vijf nieuwe kleuren uitgebracht. Waaronder de kleur ’350 Rooftop Party Berry’, zie hierboven. De kleur is rood met een roze ondertoon, een prachtige kleur!

Over dit lakje ben ik heel erg enthousiast! Deze nagellak lakt namelijk prettig, dekt super goed (slechts één laagje nodig) en droogt lekker snel.

NYC In a New York Color Minute Nail Polish €2,49

Over de ‘NYC ’350 Rooftop Party Berry’ & Rimmel Velvet Matte ’016 Purple Opulence’ lakjes ben ik het meest enthousiast. De kleuren en finish zijn namelijk prachtig, beide drogen ze super snel en ze dekken beide erg goed.

6 Comments on Nagellak voor het najaar (met o.a. Gosh & Rimmel)

 1. Dionne
  3 november 2014 at 10:13 (6 jaar ago)

  Ik vind die grijze van Gosh mooi!

  Beantwoorden
 2. noirperle
  3 november 2014 at 11:42 (6 jaar ago)

  erg leuke combinaties

  Beantwoorden
 3. Mandy
  3 november 2014 at 14:05 (6 jaar ago)

  Velvet matt van Rimmel is super mooi!

  Beantwoorden
 4. Manon
  3 november 2014 at 16:16 (6 jaar ago)

  Wat een mooie kleuren allemaal!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *