Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance

Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance

catlux1

Ben je nog op zoek naar een glitterlakje voor de feestdagen, dan kun je nu stoppen met zoeken want ik heb ze namelijk voor je gevonden. Ik heb het over de Catrice ‘Luxury Lacquers Million Brilliance’, lakjes die wat mij betreft perfect zijn voor de decembermaand. Een tijdje geleden kocht ik twee kleuren, namelijk: 06 Bronze Upon A Time & 02 Blue Skyfall…

catlux2

Deze lakjes van Catrice zitten in een ander flesje dan dat we gewend zijn, de flesjes hebben een net wat luxere uitstraling. De vierkante dop vind ik zelf net iets minder fijn lakken, al is dat slechts een detail. Het kwastje is redelijk smal maar lakt ondanks dat best prettig. Wat mij verder nog opviel aan de nagellak:

  • De lakjes dekken in drie dunne laagjes perfect
  • Hebben een snelle droogtijd
  • Blijft tot wel drie dagen goed zitten zonder te chippen

catrice102

Dit is de kleur ’06 Bronze Upon A Time’, mijn favoriet! Deze nagellak heeft verschillende kleuren glitters en geeft een luxe uitstraling aan mijn nagels. De laatste tijd ben ik niet zo heel erg fan meer van glitternagellak, misschien door mij leeftijd, maar deze daarentegen laat mijn hart toch wel wat sneller kloppen. Dit mooie glitterlakje zal ik zeker tijdens de feestdagen op mijn nagels hebben. Ik ben vooral heel erg onder de indruk hoe goed het lakje dekt, alsof ik mijn nagels heb ondergedompeld in een emmer glitters…

catrice101

Ben je wat meer van de koele kleuren dan is de ’02 Blue Skyfall’ jou perfecte match! Ook dit lakje vind ik prachtig en past perfect bij een zwart met zilveren outfit. Wederom dekt dit lakje super goed en mijn nagels zien eruit als een mooie sterrenhemel…

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik onder de indruk van deze twee prachtige lakjes van Catrice. De ‘Luxury Lacquers Million Brilliance’ zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en kosten €3,59.