Personal update!

Personal update!

Ineens staan er weer allemaal nieuwe blogposts online en het bloggen heb ik weer opgepakt, zoals je kunt zien. Ik merk dat ik het echt heb gemist en dat ik het heel leuk vind om mijn blog weer te voorzien van allerlei leuke posts, ook in de hoop mijn lezers te inspireren. Maar een personal update heb ik nog niet echt gegeven, tenminste niet hier op mijn blog. Mocht je mij volgen via Instagram dan krijg je vast wel het één en ander mee wat ik zoal allemaal doe en hoe het met mij gaat. Maar ook hier wil ik het toch nog even graag met jullie delen…

Al een tijdje gaan beide kids dagelijks naar school en inmiddels hebben we echt een ritme te pakken en ik merkte dat ik wat meer tijd over ging houden, en dat ik dan vaak maar wat doelloos op mijn telefoon zat. Ik ben natuurlijk wel heel druk met mijn paardjes maar toch heb ik ook nog voldoende tijd over en ben ik daar niet iedere dag even druk mee. Het begon een beetje te kriebelen bij me en ik besloot mijn blog weer opnieuw leven in te blazen en daarnaast ben ik ook het tekenen weer gaan oppakken. Ik teken al zo lang als ik mij dat kan herinneren en het is iets wat ik heel graag doe. Ik krijg zo vaak te horen van mensen om mij heen, ‘hier moet je echt wat mee gaan doen’, maar mijn eigen onzekerheid en perfectionisme zat mij altijd enorm in de weg. Maar ik dacht nu of nooit. Dus naast het bloggen ben ik ook druk bezig met tekenen en ook in de hoop dat ik in de toekomst wellicht wat opdrachten kan gaan doen. Denk dan bijvoorbeeld aan een trouwkaart of geboortekaartje ontwerpen, een gepersonaliseerde geboorteposter of wie weet een heel andere opdracht richting grafisch design. Inmiddels heb ik al wel drie opdrachten staan en dat is stiekem wel heel erg leuk!

Het feit dat ik zo lekker bezig ben met van alles en nog wat, geeft waarschijnlijk wel aan dat het goed met mij gaat. Voor wie mij al langer volgt, weet dat het niet altijd even goed met mij ging. Heel lang heb ik heel erg gestruggeld met een angststoornis waardoor mijn hele leven, en die van mijn omgeving, op de kop stond. Inmiddels heb ik hier nog maar weinig last van, mede dankzij mijn paardjes. Ik zou bijna willen zeggen dat ik eigenlijk zo goed als genezen ben, ook al ben ik er wel van overtuigd dat het altijd een onderdeel blijft van mijn leven maar dat is oké. Mocht je hier meer over willen weten, in het verleden heb ik regelmatig geschreven over dit onderwerp en ook maakte ik verschillende video’s, dit is allemaal terug te vinden op mijn blog.

Hieronder zal ik nog een aantal illustraties met jullie delen. Mocht je het leuk vinden om mij te volgen, ik heb een speciale Instagram pagina voor al mijn tekenwerk.