Personal update!

Het moet jullie vast zijn opgevallen dat er ineens weer regelmatig artikelen verschijnen. Het bloggen heb ik weer opgepakt en ook heb ik weer helemaal de smaak te pakken. Daarom leek het mij wel een geschikt moment om even een persoonlijke update te geven. Want hoe gaat het met mij, wat zijn mijn plannen voor mijn blog en de toekomst?

Een hele lange periode heb ik weinig tot niets aan mijn blog gedaan. Ik kwam er simpelweg gewoon niet aan toe. Dit had eigenlijk te maken met verschillende dingen, waarvan één het belangrijkste en dat was chronisch tijdgebrek. Zoals de meesten van jullie weten ben ik moeder van 2 jonge kinderen en ben ik een ‘stay at home mom’. Ik neem de dagelijkse zorg van onze kindertjes op mij en daarnaast doe ik ook ongeveer al het huishouden. Dit zorgt er simpelweg voor dat ik weinig tijd heb om te bloggen, omdat ik mijn vrije tijd vaak eerder gebruik om een serie te kijken of quality time met mijn gezin. En daarnaast is vermoeidheid vaak ook een hele grote boosdoener waarom ik niet aan het bloggen toe kwam.

Maar de afgelopen maanden merkte ik dat de muren van het huis op mij af kwamen en dat ik de zorg 24/7 van de kinderen soms best wel wat zwaar vond. Gevoelens die ik eigenlijk heel lastig vind en die ook zorgen voor een schuldgevoel. Want moeder zijn was voor mij ongeveer het hoogst haalbare, maar waarom verlang ik dan soms ook naar even het huis uit zijn en behoefte hebben aan persoonlijke ontwikkeling en wat ‘me time’? Anderzijds is dit ook een hele mooie ontwikkeling, want schijnbaar is er in mijn hoofd ruimte gekomen om weer het huis uit te willen. Daarom ga ik nu één volle dag per week buitenshuis op kantoor zitten om lekker aan mijn blog te werken en kijken wat mij dat allemaal weer gaat brengen. Ik vind het in ieder geval een hele fijne gedachte om even iets voor mijzelf te doen en even het huis uit te zijn. Even één keer per week mijn batterij opladen en even wat anders doen dan zorgen. Ik weet ook zeker dat mij dat uiteindelijk een leukere moeder gaat maken, hoe cliché dat ook klinkt. Hopelijk raak ik binnenkort ook mijn schuldgevoel kwijt en kan ik 100% van deze dag genieten.

Doordat ik een volle dag per week ga werken aan mijn blog kunnen jullie dus lekker veel content van mij verwachten. Ik ben zeker van plan om regelmatig nieuwe blogposts te gaan maken, deze kunnen jullie verwachten op de maandag, woensdag & vrijdag. Daarnaast wil ik ook meer energie gaan stoppen in mijn creativiteit. Zo heb ik het plan om kaartjes en posters te onwerpen en deze te gaan verkopen via mijn blog. Dit zal nog wel eventjes duren omdat ik dit plan voor mijzelf nog wat beter moet gaan uitwerken en er uiteraard ook “artwork” moet komen om te verkopen. Daarnaast wil ik ook meer energie gaan steken in mijn Instagram, mocht je mij trouwens nog niet volgen via Insta dan kan dit hier.

Verder gaat het persoonlijk erg goed met mij. Zoals jullie misschien wel weten heb ik jarenlang last gehad van een angststoornis  en deze heb ik nu redelijk goed onder controle. Uiteraard zijn er dagen of momenten die voor mij nog steeds lastig zijn maar gelukkig kan ik inmiddels wel goed dealen met mijn angsten en dat maakt het leven een stuk makkelijker en leuker.

Voor de toekomst staan er ook nog leuke dingen op de planning. Zo zijn wij bezig met het zoeken naar een nieuw huis, wat in een stad als Groningen nog best lastig is. Toch geloof ik dat we uiteindelijk onze droomhuis gaan vinden maar dit heeft nu eenmaal tijd nodig. Waar ik ook enorm naar uitkijk is de bruiloft van mijn zus en zwager die in Juli gaat plaatsvinden. Ik ben chef decoratie en dat vind ik onwijs leuk om te doen en uiteraard ben ik hier heel druk mee. Ten slotte staat er ook nog een vakantie gepland naar Italie in September en daar kijk ik ook mega naar uit, even lekker met mijn gezin genieten van de Italiaanse zon en lekker eten. Samen herinneringen maken voor later!

Ik heb het idee dat ik jullie nu wel weer een beetje heb bijgekletst en dat jullie op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen van zowel mijn blog als mijn persoonlijk leven. Ik heb in ieder geval erg veel zin om leuke artikelen voor jullie te gaan maken en hopelijk gaan jullie dit met veel plezier lezen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *