Een kijkje in mijn leven #35

Het is alweer zo goed als een maand geleden dat ik jullie voor het laatst een kijkje in mijn leven gaf en vandaag is het weer zover! Ik heb de afgelopen weken niet heel veel bijzonders meegemaakt en ik heb lekker rustig aan gedaan zodat ik toch een beetje een vakantiegevoel heb gehad. De komende tijd wordt het wel wat drukker en heb ik vooral erg veel leuke dingen op de planning staan. Benieuwd naar mijn afgelopen weken, scroll dan snel naar beneden…

ek1

Het maken van DIY’s vind ik één van de leukste dingen. In deze video liet ik zien hoe je heel makkelijk een rond vriendschapsarmbandje kunt knopen, heb je het filmpje gemist klik dan hier. Ik ben op dit moment trouwens ook bezig met het opnemen van een DIY en deze video zal binnenkort online komen.

ek2

De afgelopen weken hebben we heel vaak maaltijdsalades gegeten, het ideale eten wanneer het warm is. Dit was een salade met o.a. gerookte kip, paprika, tomaat en appel.

ek3

En…we aten weer een keer sushi!

ek4

Heel af en toe is Puck alleen thuis maar het liefst zo min mogelijk omdat hij dit absoluut niet leuk vindt maar soms kan het eventjes niet anders. Altijd wanneer we dan weer thuis komen begint hij meteen te eten en te drinken en blijkbaar doet hij dit niet als we weg zijn, best wel sneu voor hem…

ek5

We kregen paar weken geleden gezellig Bo op bezoek voor een nachtje. Puck en Bo kunnen het best oké met elkaar vinden, eigenlijk laten ze elkaar vooral een beetje met rust.

ek6

Ik trok een keertje mijn rokje aan van Mode Musthaves die ik eigenlijk nog niet zo heel vaak heb gedragen, ik vind het wel een heel leuk rokje en zit ook nog eens heerlijk.

ek7

Ik zie je denken, wat is dit? Dit is een gepofte aardappel met Turkse yoghurt erin en dit heet ‘Kumpir’. Het is iets typisch Turks en je vult de aardappel met alles wat je lekker vindt, je kunt er bijvoorbeeld maïs, augurk, olijven, knakworstjes etc. etc. in doen. Mochten jullie het leuk vinden dan wil ik best een keertje het recept op mijn blog plaatsen, laat maar eventjes weten.

ek8

Klaar voor Suikerfeest, gezellig!

ek9

Op de terugweg een erg mooie zonsondergang en daar moest ik natuurlijk eventjes een foto van maken…

ek10

Zoals ik al vertelde, ik ga beginnen met een opleiding tot doktersassistente. Ik kreeg mijn boeken binnen en dit moet ik allemaal in (het liefst) 18 maanden kennen. Je kunt wel raden wat ik de komende tijd vooral aan het doen ben…

ek11

We gingen op kraamvisite bij mijn kleine nichtje (jeej!) en Puck kon niet mee dus nog eventjes knuffelen voordat we vertrokken..

ek12

Zo spannend, ik kreeg namelijk “mijn aflevering” te zien. Ik ben aankomende dinsdag te zien in het programma ‘Doe even normaal’ op NL 2 om 19.25 uur. Ik mocht dus alvast de aflevering bekijken en ik ben er erg blij en tevreden mee…

ek14

Overal waar ik ben is Puck meestal ook. Het liefst ligt hij de hele dag op mijn schoot maar je begrijpt dat dit niet altijd even handig is. Hier ligt hij wel lekker op mijn schoot te slapen, schatje!

ek15

Soms ga ik mee naar de kantoor van mijn vriend om daar te werken. Dan ben ik er namelijk eventjes uit, meer onder de mensen en het is ook wel gezellig. Ik ben vaak ook best wel productief als ik op kantoor werk omdat ik wat minder afleiding heb, toch maar weer wat vaker doen…

ek16

Ik moest heel erg lachen om dit plaatje. Vanwege mijn ‘angststoornis’ (waar het eigenlijk wel heel goed mee gaat gelukkig) vind ik Ikea een hele vervelende winkel. Het plaatje hierboven laat precies zien waarom, haha!

ek17

Ik heb de laatste tijd behoorlijk veel nieuwe producten binnen gekregen en het werd dus tijd om deze allemaal te gaan fotograferen. Meestal doe ik dit in één keer en hier ben ik wel een aantal uurtjes zoet mee. Op een gegeven moment kwam er een onweersbui aan en werd het wel erg donker dus moest ik eventjes een pauze inlassen…

ek18

Wat een hoop Puck dit keer (sorry!). Puck kreeg van “opa en oma” een speciaal vakantiekaartje en zoals je kunt zien was hij er heel blij mee.

ek19

Anderhalf week geleden moest ik naar het ziekenhuis om bloed te prikken, maar liefst acht (!) buisjes. Bloedprikken vind ik echt verschrikkelijk en ik heb letterlijk een trauma hiervan en daar heb ik ook deels mijn angststoornis aan te danken. Je begrijpt, ik zag er vreselijk tegen op maar het moest. Ik had gelezen dat ze het soms ook kunnen doen doormiddel van vingerprikjes (doen ze vaak bij kinderen) en gelukkig lukte het om acht buisjes te vullen met mijn vingers, ik was zo blij en opgelucht! Ook fijn om te weten voor de volgende keer…

ek20

Even lekker naar het park samen met mijn vriend en Puck voor een avondwandeling. We hebben wel mazzel hoor, we hebben maar liefst drie verschillende parken dichtbij ons huis…

ek21

En weer druk aan het werk, hier maak ik een collage met een back to school outfit. Ik vind collages maken zo ontzettend leuk om te doen, één van de leukste dingen. Mijn collages maak ik trouwens altijd in Photoshop, ik krijg hier namelijk erg vaak vragen over.

ek22

Ook dit was echt een hele lekkere salade, hier kun je het recept vinden…

ek23

Ik was zat van mijn lange haar en ik wou wat anders dus ik maakte een afspraak bij de kapper. Er ging zo’n 15 cm van mijn haar af en nu heb ik het tot aan mijn schouders en een klein beetje in laagjes. Ik ben er erg blij mee, het staat lekker fris en ik kan het nu ook wat makkelijker en vaker los dragen.

ek24

Ik was afgelopen week in ‘Frends heaven’ mijn vriend heeft namelijk een webshop met headphones en verkoopt o.a. Frends koptelefoons, neem vooral even kijkje in zijn shop…

ek25

Vrijdagavond gingen we met wat vrienden de kroeg in, super gezellig!

ek26

Dit is echt zooo lekker! Dit “moet” je een keertje proberen, het is Kokos Choco cake van AH en vind je bij het banket, echt smullen! Volgens mij hebben ze het trouwens niet altijd, gewoon blijven zoeken :)

ek27

Ik vond dit kettinkje weer tussen mijn sieraden en besloot het maar om te doen, een beetje extra geluk kan nooit kwaad!

Dit waren mijn afgelopen weken en zoals ik al in het begin schreef worden de komende week best wel druk, maar vooral ook heel leuk. Zo heb ik een hennafeest, een Turkse bruiloft en gaan we een midweekje naar Berlijn, zin in!

 

Dit vind je vast ook leuk...

7 Comments on Een kijkje in mijn leven #35

 1. Tineke
  20 augustus 2014 at 08:36 (6 jaar ago)

  Weer erg leuke foto`s, krijg ook zin in sushi door die foto. Jouw outfit collage`s zijn ook altijd erg mooi.
  Liefs

  Beantwoorden
 2. Beautydagboek
  20 augustus 2014 at 08:42 (6 jaar ago)

  Vervelend dat Puck alleen eet als jullie thuis zijn! Dan zou ik ook iets minder snel weg gaan. Ik ben heel benieuwd naar de aflevering over je angststoornis, ik hou dinsdag in de gaten, ik vind het erg interessant om daar meer over te weten.

  Beantwoorden
 3. Mandy
  20 augustus 2014 at 10:22 (6 jaar ago)

  Ik ben benieuwd naar je aflevering! Leuke foto’s, ik vind je haar super mooi geworden. Veel plezier met alle leuke komende dingen.

  Beantwoorden
 4. Jj
  23 augustus 2014 at 17:42 (6 jaar ago)

  Gewoon even een weetje :)
  Je hond eet en drinkt pas weer als je thuis bent, omdat ie dan weet “als ik nu eet en drink dan is er iemand thuis voor het geval ik mijn behoefte moet doen”. Als je niet thuis bent, dan kun je je hondje niet uitlaten als ie gegeten heeft en je hondje moet, zeg maar. Hoop dat je er iets aan hebt om je hond beter te begrijpen ;)

  Beantwoorden
 5. Stephanie
  27 augustus 2014 at 01:03 (6 jaar ago)

  Wat een fijne foto’s weer :) dat rokje staat je goed!
  En je aflevering was heel tof vanavond, heb met bewondering zitten kijken :)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *