We hebben de sleutel!

De afgelopen tijd heb ik vaak genoeg genoemd in artikelen dat we een huis hebben gekocht. Vandaag is dé dag dat we bij de notaris gaan tekenen en de sleutel overhandigd krijgen. Vanaf vandaag zijn wij eigenaar van ons mooie droomhuis! Het huis is eigenlijk zo goed als klaar en de komende twee dagen zullen we nog wat kleine klusjes doen, zoals een muurtje verven, lampen ophangen, traphekje installeren etc. Komende zondag gaan we al verhuizen en ons inboedel zit al volledig ingepakt in dozen, we zijn er klaar voor!

Het was de voorgaande weken erg druk en dat was misschien ook wel te zien aan de stilte op mijn blog. Mijn man had het enorm druk op z’n werk met heel veel overwerken en lange dagen en ik moest ondertussen het huishouden draaiend houden en daarnaast ook nog dozen inpakken want de datum kwam steeds dichterbij. Afgelopen week was misschien wel één van de drukste weken van mijn leven, met ook nog een ziek overgevend kindje als klap op de vuurpijl. Maar we made it en nu zijn we helemaal klaar om te gaan verhuizen, iets waar ik stiekem al een hele tijd enorm naar uitkeek. Het zal de komende tijd nog wel wat stil zijn op mijn blog maar ik zal jullie uiteraard wat foto’s van het huis laten zien.

Comments are closed.