Een kijkje in mijn leven #38

De afgelopen weken waren best druk, ik heb veel dingen ondernomen en het gaat dus ook super goed met me! Voor me gevoel vliegen de weken voorbij en ik kan bijna niet geloven dat het jaar er alweer bijna opzit. Het was voornamelijk een leuk jaar waarin ik mijn angsten steeds minder ben tegengekomen maar ik zal hier nog op terug komen in een apart persoonlijk artikel. Kijk in ieder geval nu mee wat ik de afgelopen weken allemaal heb uitgespookt…

ek1

Voor mijn blog maakte ik deze, al zeg ik het zelf, leuke waxinelichthouders. Artikel gemist, klik dan hier

ek2

Regelmatig in het weekend bak ik pannenkoeken voor de lunch, blijft lekker!

ek3

Ik ben nog steeds heel blij met mijn tijdschriftenrek van de Karwei. Af en toe zet ik er wat andere accessoires in zodat het niet gaat vervelen…

ek4

Hier kwam ik terug van de verjaardag van mijn oudste zus en tijdens de terugreis kwamen we deze mooie zonsondergang tegen. Grappig ook om te zien dat veel mensen die dag dezelfde foto maakte.

ek5

Dit was echt een heerlijke pasta, het ziet er misschien niet zo uit maar dat was het toch echt.

ek6

Ook deze kerrie/spinazie stampot was erg lekker, het recept vind je hier.

ek7

ek8

Op een zaterdag besloten we naar Paddepoel te gaan, dit is een winkelcentrum in Groningen. Liever ga ik namelijk op een zaterdag niet naar het centrum van Groningen, ik vind dat nog net iets te druk. Toch was het in Paddepoel ook aardig druk, maar ik heb het overleefd. Ik ging vooral heen om kerstspulletjes in te slaan en ik ben geslaagd!

ek10

Soms heb ik van die dagen dat mijn make-up, en dan vooral mijn foundation, er heel mooi flawless uitziet. Ik moest hier even een foto van maken…

ek9

Ook liet ik laatst zien op mijn blog hoe je deze afbeelding voor een fotolijstje zelf kunt maken, klik hier voor de DIY.

ek11

Mijn twee favoriete beautyproducten waren zo goed als op, het was dus tijd voor vervanging. Beide producten zijn redelijk prijzig, vooral de Guerlain Lingerie de Peau maar ik heb ze gekocht met 20% korting en dat is toch weer leuk meegenomen…

ek12

Ik maak niet altijd Nederlandse pannenkoeken, soms heb ik meer zin in American Pancakes…Nom!

ek14

Op weg naar Amsterdam…

ek15

We gingen dat weekend naar familie van mijn vriend en op zondag besloten we even naar een winkelcentrum in de buurt te gaan.

ek16

Waar ik deze mooie lamp spotte…

ek17

De afgelopen weken heb ik volgens mij wel vijf keer linzensoep gegeten, ik vind dit zo lekker! Wil je ook linzensoep maken, afgelopen week deelde ik op mijn blog het recept.

18

Ik ontving vorige week een mooie skin voor mijn MacBook, morgen kun je hier een artikel over lezen…

19

20

De laatste tijd gaan we ook steeds vaker uiteten, ik hou ervan! Twee weken terug gingen we lekker sushi happen in Groningen, heerlijk.

1011

Omdat ik nog wel wat kerstspulletjes kon gebruiken besloten we naar de Tuinland te gaan. Hier heb je echt een heel uitgebreid assortiment aan kerstspullen en ik ben goed geslaagd…

1-12

Ik kocht o.a. dit leuke waxinelichthouder, staat super gezellig…

1014

We zijn gek op Mexicaans eten en hier maak ik een bonenschotel, hier vind je het recept

1015

Al tijden was ik benieuwd naar de kwasten van Real Techniques en ik besloot er een aantal te bestellen. Tot nu toe ben ik erg tevreden en ik zal binnenkort een uitgebreide review schrijven, mocht je nieuwsgierig zijn…

1016

En weer ruimde ik mijn make-up stash op, het is nu nog ietsjes overzichtelijker en vooral netter en daar hou ik van.

1017

Noortje en Puck kunnen het best goed met elkaar vinden, best bijzonder!

1018

1019

Vorige week konden wij op een speciale koopavond met 50% korting shoppen bij The Sting in Leeuwarden, kijk daar zeg ik geen nee tegen. Uiteindelijk kocht ik drie dingen, een jas, een hemdje en een leuk vest.

1020

En we kregen afgelopen week gezinsuitbreiding, meet Pim! Pim is een mannetje en zal eerst nog even geholpen (als je begrijpt wat ik bedoel) moeten worden en dan mag hij kennismaken met de rest van mijn veestapel…

1021

Afgelopen donderdag moest ik weer even op controle bij gynaecologie in het UMCG. Het gaat heel goed gelukkig met het herstel, heb eigenlijk helemaal geen pijn meer en kan in principe alles weer doen. Wel kreeg ik nog een redelijk vervelende diagnose, ik heb namelijk PCOS. Ik heb dus minder eisprongen per jaar dan een gemiddelde vrouw en dat houdt o.a. in dat het krijgen van kinderen iets moeilijker zal gaan en dat we misschien hier wat hulp bij moeten krijgen doormiddel van medicatie. Ik moet het allemaal nog een beetje laten bezinken maar gelukkig heb ik er wel veel vertrouwen in dat het goed gaat komen, wat dat betreft ben ik de afgelopen jaar een stuk positiever en sterker geworden!

Hopelijk vonden jullie dit een leuk kijkje in mijn leven. Binnenkort zal ik nog een persoonlijk artikel plaatsen over het jaar 2014, ik zal dan ook wat uitgebreider ingaan op sommige onderwerpen. Ik wens jullie een hele fijne dag!

7 Comments on Een kijkje in mijn leven #38

 1. Marina
  3 december 2014 at 08:13 (6 jaar ago)

  De twee soorten pannenkoeken zijn er allebei erg lekker uit! En wat fijn dat noortje en puck het kunnen vinden.

  Liefs, Marina

  Beantwoorden
 2. Charile
  3 december 2014 at 09:10 (6 jaar ago)

  Jeetje wat balen van je diagnose, volgens mij heeft Mascha dat ook! Je heel succes met alles :) Doe je nog je opleiding?

  Beantwoorden
 3. Tineke
  3 december 2014 at 13:10 (6 jaar ago)

  Die sushi ziet er zo lekker uit. hele mooie foto`s meid!
  Liefs

  Beantwoorden
 4. Axelle
  3 december 2014 at 17:25 (6 jaar ago)

  leuke foto’s! & ooh wat schattig dat je hondje en het konijn zo samen liggen! hopelijk blijft alles goed gaan als er een derde vriendje bij komt :)

  Beantwoorden
 5. Manon
  3 december 2014 at 22:35 (6 jaar ago)

  leuke foto’s , die skin van MacBook is echt mooi

  Beantwoorden
 6. Charlotte
  16 december 2014 at 23:09 (6 jaar ago)

  Hoi Sanne,

  Een paar jaar geleden stuitte ik op je blog maar ik ben je toen uit het oog verloren. Ik weet nog dat je erg last had angsten en je niet meer buiten kwam.

  Ik vroeg me af hoe het nu met je ging, dus ik ben ik je gaan googlen. En wauw, wat ik zie in je diary.. ik ben zo waanzinnig blij voor je dat je dit allemaal weer kan!

  Ik ga nu de rest van je blog uitpluizen hihi

  X, charlot

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *