Hallo!

Hallo! Op 5 april plaatste ik mijn laatste artikel en nu ruim 2 maanden later verschijnt er eindelijk iets nieuws op mijn blog, het werd tijd! Met twee kinderen, het huishouden en een sociaal leven is het best lastig om wat tijd voor mezelf te vinden. En als ik een keertje even tijd voor mezelf heb is het vaak erg aantrekkelijk om op YouTube wat video’s te kijken of een serietje op te zetten, even helemaal niks. Toch blijft het bloggen ontzettend kriebelen. Schrijven maar ook Photoshoppen (collages enzo maken) is iets wat ik ontzettend graag doe maar waar ik de laatste tijd helaas weinig tijd voor heb (maak) en hier wil ik verandering in brengen…

Zo komt het de laatste tijd vaak voor dat ik iets doe, iets tegenkom, iets ontdek of iets maak waarvan ik denk dit wil ik zo graag delen op mijn blog, maar bij die gedachte blijft het dan ook. Daarnaast denk ik ook veel na over welke kant wil ik op met mijn blog? En is bloggen eigenlijk niet ‘dood’? Maar weet je, voor mij is bloggen niet dood. Ik vind het heerlijk om dingen met jullie te delen, ook al is het maar voor één iemand bij wijze van spreken. Ik vind het gewoon erg leuk om te doen en dat is volgens mij het belangrijkste!

Inmiddels is mijn lijstje met blogideeën enorm gegroeid en heb ik het idee dat ik content heb voor de komende half jaar. Verwacht zeker niet iedere dag een blogpost, ik ga gewoon mijn best doen om regelmatig iets te plaatsen en voor mij gaat kwaliteit voor kwantiteit. Mocht jezelf trouwens nog leuke ideeën hebben, dan hoor ik dit ook graag!

Op mijn Instagram plaats ik regelmatig een nieuwe foto en deel ik af en toe een story, ik zou het leuk vinden als je mij daar wilt volgen.

 

 

Geen gerelateerde artikelen.

1 Comment on Hallo!

  1. femketje
    23 juni 2018 at 01:05 (2 jaar ago)

    voor mij is bloggen ook zeker nog niet dood :) ben erg benieuwd naar je nieuwe posts! <3

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *