Een kijkje in mijn leven #29

De afgelopen weken maakte ik best wel veel foto’s, het lijkt erop hoe meer ik onderneem hoe meer foto’s ik overal van maak. Ik vind het ook wel heel leuk om alles vast te leggen met mijn camera, vooral omdat het toch best lang geleden is dat ik er veel op uit ging. Daarom wil ik nu ook gewoon twee keer in de maand op maandagmiddag ‘Een kijkje in mijn leven’ plaatsen, hopelijk vinden jullie dat leuk! Benieuwd wat ik de afgelopen weken heb uitgespookt, scroll dan snel naar beneden…

ek1

Dit schattige armbandje is binnenkort verkrijgbaar in mijn shop, nog eventjes geduld!

ek2

Drie weken terug ging ik samen met mijn vriend naar een park in onze woonwijk. Grappig is dat ik hier nog nooit was geweest en dat ik überhaupt niet wist dat dit park bestond, weer wat geleerd!

ek4

We aten die avond een heerlijke stamppot, met o.a. spinazie, tomaat, rode ui en geitenkaas. Dit gerecht is zeker voor herhaling vatbaar en kan wat mij betreft gewoon in de lente worden gegeten, het is namelijk niet echt zware winterkost.

ek5

Een tijdje terug plaatste ik een artikel met drie simpele maar gezonde en lekkere snacks. Het leuke o.a. aan dit artikel was dat ik daarna lekkere hapjes had, jum!

ek6

Zien jullie wat dit is? Ik kocht een konijnenhok, deze moest alleen nog wel even in elkaar worden gezet. En omdat de konijnen mijn “project” zijn vond mijn vriend dat ik het hok maar zelf in elkaar moest zetten. Het was best pittig maar na twee uurtjes zat het hok in elkaar…

ek7

Het resultaat! Het is een hok met twee verdiepingen en binnenkort krijgen mijn konijnen ook nog een extra ren zodat ze lekker veel ruimte hebben. Ze staan nu in mijn werkkamer maar van de zomer wil ik ze overdag ook buiten hebben in een aparte ren. Ik maakte het hok helemaal gereed en de volgende dag zou ik mijn konijntjes gaan halen…

ek8

Door het klussen had ik zin gekregen in iets lekkers, mijn vriend nam een McFlurry voor mij mee en ik heb er heerlijk van genoten!

ek9

Een outfit foto. Dit setje is behoorlijk stoer en soms vind ik het heel leuk om lekker stoer gekleed te gaan. Ik ben na twee jaar trouwens nog steeds gek op mijn enkellaarsjes en draag ze regelmatig.

ek10

Die avond gingen we mijn twee konijntjes halen (bij een hobby fokker), en dit zijn ze! Het zijn twee vrouwtjes (zusjes) en ze heten Fleur & Noortje. Ik kan wel merken dat ze maar weinig in handen zijn geweest, dit is wel jammer want ze zijn nog steeds best wel bang. Gelukkig zijn ze ook heel nieuwsgierig en ik heb vertrouwen dat met veel geduld het goed gaat komen…

ek11

Fleur is lekker rucola aan het eten, wat een schatje hè?!

ek12

Die dag erna had ik in de ochtend ontzettende buikpijn. Ik kon totaal niet stilzitten en was enorm aan het zweten. Toch ging ik gewoon naar therapie omdat ik hoopte dat de pijn wel over zou gaan. Nou niet dus, later bleek dus dat ik de hele dag een niersteenaanval had, fijn! Dit heb ik al eerder gehad en toen ik op een gegeven moment niet meer kon lopen en alleen maar kon overgeven, ging er plotseling een lampje branden. Echt, een niersteenaanval is echt geen pretje en gun ik niemand. Gelukkig kwam die dag mijn vriend rond 15 uur mij ophalen en kon ik in bed gaan liggen. Deze foto maakte ik trouwens wat later toen, thank god(!), mijn aanval voorbij was. Haha, het kwam namelijk niet in me op om tijdens het hele gebeuren een selfie te maken…

ek14

My best friend <3

ek15

Weer een outfitje, ik ben gek op mijn vest en laarsjes!

ek17

En dit is Noortje, ook al zo’n schatje! Noortje is de brutaalste van de twee en is dus ook wat minder bang en vooral heel nieuwsgierig.

ek16

Hier ben ik aan het oefenen tijdens mijn therapie. Hier loop ik richting het centrum van Groningen en waarschijnlijk herkennen de Groningers dit stukje wel. In de verte zie je de oale grieze!

ek19

Vorige week ging ik samen met mijn vriend gezellig barbecuen met zijn familie. Het was erg lekker en ook heel gezellig, de eerste barbecue van het jaar zit er voor mij dus alweer op…

ek18

Het schrijven van blogposts vind ik echt super leuk, is ook wel logisch gezien ik een blog heb. Maar wat ik stiekem nog leuker vind is het maken van collages in Photoshop. Toch zou ik dit ook niet de hele dag alleen maar willen doen en is de afwisseling juist erg leuk. Deze collage hebben jullie trouwens vorige week al kunnen bewonderen…

ek20

Armcandy! Ik twijfel nog een beetje of ik de armband in mijn shop moet gaan verkopen. Ik vind het armbandje super leuk maar de materialen zijn redelijk prijzig om in te kopen en de verkoopprijs moet dus redelijk hoog worden (rond de 15 Euro). Wat vinden jullie?

ek21

Met zoveel nagellak is het soms best lastig kiezen, voor welk kleurtje zou ik dit keer gaan? Uiteindelijk ging ik voor Essie ‘Tart Deco’, één van mijn favoriete kleurtjes…

ek22

En weer in de trein…Dit keer ging de reis naar Zwolle, gezellig samen met mijn moeder!

ek25

Het mooie Drentse landschap…

ek23

Hier waren we op het station in Zwolle en de reis ging hartstikke goed. Eigenlijk helemaal zonder paniek en al met al best een relaxte reis. Hierna gingen we bijna weer direct terug naar Beilen waar mijn ouders wonen…

ek27

Mijn moeder bakte ‘s middags pannenkoeken, een lekkere beloning!

ek26

Ook s’avonds at ik gezellig bij mijn ouders, mijn vader maakte hele lekkere risotto!

ek28

Ik vind deze kaars zo mooi, vooral de verpakking haha. Het artikel over o.a. deze kaars hebben jullie als het goed is vanmorgen kunnen lezen…

ek29

Vrijdagavond besloten mijn vriend en ik naar Ikea te gaan, wat een chaos! Het was behoorlijk druk en we wilden eerst even wat eten en daarna winkelen. Maar het was zo ontzettend druk dat ik toch lichtelijk in paniek raakte en echt geen hap meer door mijn keel had kunnen krijgen. We besloten eerst maar eventjes weer naar buiten te gaan en later zijn we terug gegaan en hebben we toch nog wat dingetjes kunnen kopen. Vanavond gaan we als het goed is weer en hopelijk is het dan wat minder druk. Omdat het eten bij Ikea niet was gelukt besloten we om wat pasta te halen bij Julia’s op het station…

ek30

Daarna gingen we gezellig de kroeg in met wat vrienden van mijn vriend en dit was mijn make-up look…

ek31

Het was echt super lang geleden dat ik de kroeg in was geweest, ik denk wel zo’n vier jaar. Ik was trouwens heerlijk aan de appelsap want ik drink namelijk geen alcohol. Het was erg gezellig en ook deze activiteit ging weer zonder paniek, blijft toch nog een beetje wennen al klaag ik niet hoor! Ik merk gelukkig dat ik steeds meer kan genieten van dingen zonder die stomme angst, eindelijk weer echt leven!

ek32

Op zaterdagavond bleven we lekker thuis en keken we Zombieland. Niet echt een film die ik direct zelf uit zou kiezen, ik hou namelijk niet echt van films met zombies toch was deze film best vermakelijk en vooral de effecten waren tof gedaan!

ek33

Zondagochtend nam ik een ‘Get ready with me’ video op en die kunnen jullie aanstaande woensdag zien. Dit is alvast een sneak peak van mijn look. Hopelijk gaan jullie het filmpje leuk vinden…

ek34

Gisteren onweerde het best wel heel hard boven Groningen en Puck was behoorlijk bang, aah zo zielig…

Dit waren mijn afgelopen weken in foto’s, hopelijk vonden jullie het weer leuk om het te zien. Aankomende week wordt het best wel druk maar vooral met leuke (ook spannende) dingen. Zo ga ik bijvoorbeeld aankomende donderdag naar een persevent in Amsterdam en ik ben heel benieuwd! Fijne dag x

P.s. Volgen jullie mij trouwens al op Instagram? Hier plaats ik regelmatig foto’s en ik zou het leuk vinden als jullie mij willen volgen…

15 Comments on Een kijkje in mijn leven #29

 1. Sara
  24 maart 2014 at 14:22 (6 jaar ago)

  Hoi Sanne! Ik vind het heel fijn voor je dat het zo goed met je gaat! Ik volg je nu al een paar jaar en de vooruitgang is echt te zien, super! Twee keer per maand foto’s kijken vind ik helemaal niet erg en het is extra leuk dat ik ook in Groningen woon en veel plekken herken :)
  Ga zo door!
  Liefs!

  Beantwoorden
 2. Robin
  24 maart 2014 at 15:09 (6 jaar ago)

  Leuke foto’s meid!
  Wat fijn om te zien dat je weer leuke dingen aan het doen bent, zo knap van je! :D

  Beantwoorden
  • Rony
   15 december 2014 at 08:48 (6 jaar ago)

   WijnandaPosted on 28 augustus 2012 at 22:06Hoi Rinke, dlejiuidk antwoord en goede tips. Dank hiervoor. Zeker de tip om het weten te koppelen aan het bewuste deel en deze alsnog als toeschouwer te plaatsen. Leeftijfd dus als leidraad voor de hynotiseur om voor of achteruit in tijd te gaan. Daar ging ik al grotendeels vanuit. Hoorde van een andere collega hypnotiseur dat als een client zijn/haar leeftijd niet weet dat dit dan nog niet door de buitenwereld aan de client is kenbaar gemaakt op dat moment in het leven en het dus (nog) geen onderdeel is van de persoon.

   Beantwoorden
 3. Lies
  24 maart 2014 at 16:07 (6 jaar ago)

  Heel erg leuk om te zien! Je konijntjes zien er zo schattig uit en wat heb je ze leuke namen gegeven. Wel jammer inderdaad dat ze niet helemaal gewend zijn aan het vastpakken en daardoor wat bang zijn. Al denk ik ook zeker wel dat het goed gaat komen als ze veel aandacht krijgen. Wat fijn ook dat het steeds beter lukt om weer leuke dingen te doen zonder de angst. Het lukt mij gelukkig ook weer steeds beter om leuke dingen te doen en er ook echt van te genieten. Al heb ik ook zeker nog wel vaak een terugval. Ik vind beide armbandjes heel erg leuk voor in je shop. Al kan ik mij wel voorstellen dat je over de tweede toch twijfelt door de prijs.

  Beantwoorden
 4. Mara
  24 maart 2014 at 16:22 (6 jaar ago)

  Wat fijn dat het zo goed met je gaat!

  Je konijntjes zijn ook fijn gezelschap, denk ook dat het met de tijd wel goed komt.
  Ik zou je overigens wel adviseren om je konijntjes buiten te houden, het zijn nu eenmaal buitendieren. Naar mijn ervaringen leven buitenharde konijntjes vele malen langer dan binnenkonijnen( en minder last van kwaaltjes!). Als je zorgt dat ze beschut staan en een ren aan het hok kunt maken zodat ze altijd naar buiten kunnen zou het echt ideaal zijn. Hok ‘s avonds weer op slot. Het is natuurlijk je eigen keuze;-)

  Beantwoorden
 5. Renske
  24 maart 2014 at 18:51 (6 jaar ago)

  Veel plezier bij het pers event donderdag! Ik gun het je dat je in de toekomst onbezorgd naar allemaal events kan gaan :-)

  Beantwoorden
 6. Axelle
  24 maart 2014 at 19:09 (6 jaar ago)

  die stoere outfit is echt zo leuk!

  Beantwoorden
 7. katrien
  24 maart 2014 at 19:28 (6 jaar ago)

  Leuk om te zien! :)

  Beantwoorden
 8. Simone
  24 maart 2014 at 19:34 (6 jaar ago)

  Wat goed om te horen dat het zo goed gaat met je angsten. Vind het heel knap van je dat je zoveel dingen probeert en doet!

  Beantwoorden
 9. Todayslife
  24 maart 2014 at 20:49 (6 jaar ago)

  Je bent goeeed bezig! Er lekker op uit enzo :) en ik als Groninger geniet wel van de grunn foto’s :)

  Beantwoorden
 10. Ines
  25 maart 2014 at 17:12 (6 jaar ago)

  Mmm die mozarella sticks zien er heerlijk uit!

  Beantwoorden
 11. Suzanne
  30 maart 2014 at 20:14 (6 jaar ago)

  Awhhh die konijntjes zijn echt te schattig! Ik hoop dat ze inderdaad een beetje los komen met wat liefde!

  Oh en die nagellak rekjes zijn ook echt heel erg leuk! Helaas ik heb daar geen ruimte voor aan m’n muur :(

  Beantwoorden
 12. Linda
  12 april 2014 at 20:10 (6 jaar ago)

  Leuke foto’s! Leuk om te zien hoe je ook steeds meer dingen onderneemt, goed bezig!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *